Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi gata plimbarica de dimi ![]() roxy, raluk ![]() ![]() felicia ![]() ![]() ![]() ![]() persi asa si la noi au fost mucisorii.....parca cu cat ii aspiram cu atat erau mai multi... ![]() ![]() mada lapte praf?>???? [wo] ![]() ![]() ![]() ![]() ally ![]() ![]() ![]() ![]() stefy pai de ce ii dai panadol la buburuza preventiv??? ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
vit c??? natural???? nu stiu eu cu din astea
![](icon_smile_blush.gif)
![](plang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
stiu ca pun intrebari de om prost,dar chiar nu stiu
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
fac cinste Duminica ca ne strangem multi ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
clar ca vin cu Anastasia. crezi ca mai plec undeva fara ea?
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dinora77/dinora77.jpg)
dinora77 spune:
Neata fetele....:) la noi e dimi inca (10.45).
Ma prezint si eu la apel. De citit citesc aproape zilnic cit reushesc, dar parca-mi pare ca n-am ce povesti interesant si de aia nu scriu.
catank eu pap capsuni (chiar acuma stau cu un kg in fata mea) si n-are bebe nimic. Ele nu fac altceva decit la unii copilasi rosu la fundulet. Cirese n-am incercat ca-s scumpe rau aici (10 euro kg) :).
bb-yasmi Julius doarme cu body mineca scurta si sac subtire de vara. Daca-l mai invelesc cu ceva, nu adoarme pina nu-l dezvelesc inapoi, chiar daca uneori in camera nu-s decit 21 grade si mie mi se pare cam rece.
Simo ai o casuta !!! Sa aveti parte de bucurii si clipe minunate in ea. Sa fie vesnic plina de prieteni buni si energie pozitiva!!!
Maduta_bra, Ally, bb-yasmi sunteti nishte frumoase cu nishte siluete. Eu tot 8-9 kg mai am de dat jos si se duc greeeeu!!! Mai nou merg la sala de 3 saptamani shi s-a dus primu kg in 2 luni. Sper sa functioneze si mai departe.
Ca tot vb de ce mai pot bb-ii. Sa mai laud si eu puiu meu. Se intoarce de pe spate pe burta si invers doar pe jumatate. Sunt mindraaa de parca si-ar fi luat diploma de facultate! Ingrijorata sunt de kg. A intrecut 8 kg la 3 luni jumate!!! Am fost la pediatru si ea mi-a zis ca e ok atita timp cit e alptat la sin exclusiv. Dar nici nu shtiu ce as fi facut daca-mi zicea sa-i dau sa manince mai rar. Ziua papa la 3 ore shi noaptea se trezeshte de 2 ori. Mi se pare ok, iar la sin nu sta decit 5-7 minute la fiecare masa.
Pup toate fetele si ma bucur pentru cele ce au posibilitatea sa se intilneasca!! Ce-as vrea si eu!!