Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

dulci pt toate mamicile si toti!!
azi vine ubi!!!!!!!abia trec orele...
eu inca cu muciosi si mi-e teama sa nu imbonlavesc puiutul...aseara i-am dat panadol preventiv..

si vremea asta uracioasa imi sta pe creier....am atatea planuri de plimbari si nu vreau sa mi le stice vremea...vreau sa ii arat iubitului ca bucurestiul si romania nu-s asa gri cum le-a vazut el data trecuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

mie in maternitate mi-au spus ca acum au inceput sa se faca si 3 cezariene si chiar mi-au spus ca ma asteapta cu inca unul...la fel si preotul la biserica

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

pai si ce mai astepti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

eu inca cu muciosi si mi-e teama sa nu imbonlavesc puiutul...aseara i-am dat panadol preventiv..

si vremea asta uracioasa imi sta pe creier....am atatea planuri de plimbari si nu vreau sa mi le stice vremea...vreau sa ii arat iubitului ca bucurestiul si romania nu-s asa gri cum le-a vazut el data trecuta...

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

stefy
Ce zici ramane sa ne vedem miercuri dupa amiaza? pe la ora 16:00? daca da, orice parc vrei tu e ok

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

am gasit ceva interesant. sper sa nu va provoc greata si sper sa va fie de ajutor. pt fetele gretoase la vederea unor fotografii le rog sa nu deschida http://www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

stiu pozele...acum ceva timp in urma,cand eram inca stresata cu cacucia puiului meu am dat de el in timp ce papam...si eram tare bucuroasa ca acolo spunea si arata ca cacucia puiului meu este
SCAUNUL UNUI BEBELUS SANATOS, ALIMENTAT EXCLUSIV LA SAN....
pana sa vina barza vb cu niste prietene mamici care imi spuneau ca din ziua in care v-a veni puiul pe lume cel mai interesant subiect de discutie al meu v-a fi cum mananca, ce mananca , a facut cacucia,ce culoare,cat, cum miroase???

Mergi la inceput

Citat:

..si acum buna dimineata!

va poftesc la cafea

Ma tot gandesc la Simo si Miki, care au botez in aer liber sambata , of ce ghinion pe voi fetele...mcar sa fie racoare dar sa nu ploua...

Noi, cum am spus, tragem o fuga pana la munte si am fost iau trening-uri la copii si la Champion au reducere 50% la toate articolele de copii

Poze

da si mie pontul,plzzzzzzzzzz!!! unde e asta??? au si pt puii mici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona zi-mi si mie cum este tusea de bebe racit? ca si Anastasia mai tusesye dar asa parca zici ca se ineaca cu saliva, a mai avut si cate un muc care l-a tras pe gat ca se auzea, parca era ca o harca, asa. nu stiu daca intelegi
mi-a zis madutza ca imi dau eu seama ce fel de tuse este, dar daca nu-mi dau?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

stefy
Ce zici ramane sa ne vedem miercuri dupa amiaza? pe la ora 16:00? daca da, orice parc vrei tu e ok

Poze

ramane,doar ca eu vreau sa vina mai multe mamici si de aia voiam sa vedem care este locul cel mai bun...si daca ploua paote nu inatalnim intr-un mall,dar nu afi ca prea-i aglomerat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza si tu mananci laptele praf? si eu am mancat si chiar mi-am mai cumparat cateva cutii ca asa imi place.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata plimbarica de dimi

roxy, raluk eu il culc seara in body tricou si pantalonasi subtiri. tre sa iau un sac de dormit de vara.

felicia las ca se duc ele kg numai sa vrei tu!

persi asa si la noi au fost mucisorii.....parca cu cat ii aspiram cu atat erau mai multi... au apoi au trecut brusc.

mada lapte praf?>???? [wo] vezi poate pui kg ca si Lucas al meu

ally pupam micutul pletos!! ce tare e poza in care este el imbracat in marinar si nasul cu tricou asemanator

stefy pai de ce ii dai panadol la buburuza preventiv??? mai bine i ai da cate o pic de vit c naturala de cat panadol (medicament).

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata fetele!

Ufff ce vreme, numai buna de facut bb2 sau 3..4 dupa caz

Am glume in program de la prima ora

Va invit la masa, am facut o supa de gaina bunaaaaaaaaa si gratarus de purcelus. Desertul il da bb_yasmi

Doream sa va intreb daca cele care alaptati exclusiv mincati capsuni sau cirese. Avem voie?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput