Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa fixez inapoi landoul ca asta e vreme de iesit cu landoul

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi Anastasia sta invelita cand doarme, cum s-a trezit, cum gasesc paturica aruncata de pe ea, si asa se foieste ca, cateodata o gasesc cu pantaloneii aproape cazuti de pe ea, pampers-ul la fel, bluzica scoasa din pantalonasi.
acum asa avem pijamaua, bluza cu pantalon ca in salopeta parca ii era prea cald, astea sunt mai subtiri.

lalely ce-a trecut timpul.... cand ne uitam inapoi...si ne aducem aminte...ce-a trecut....

madu si eu am o lene azi, nu stiu ce am, cred ca de la vreme. am zis ca fac o supica dar greu ma mai apuc

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Madutza, laxativul asta i l-a recomandat drul sora-mii dupa ceza, chiar atunci cand era bb mic..si am zis ca al meu acum la 3 luni e ok...nu mai suport supoz deloc..imi ies si hemoroizii dupa ce le pun...tre sa ajung la medic neaparat

incearca asa 1 saptamana: 2-3 lingurite de tarate pe stomacul gol si apoi o cana de apa. am mai salvat mamici care alaptau cu reteta asta. daca vrei, poti sa iei si o lingurita de miere.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Da, stiam de taratze, dar nu m-am invrednicit niciodata sa iau..Am sa-mi cumpar si sa vad cum merge..mie imi si plac deci nu mi-ar fi greu deloc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Somleac unde sunt pozele tale? ca sunt curioasa sa vad familia frumoasa..

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

mi-e un somnic de la vremea asta... si am baut deja o cafea... sa mai beau una? macar sa stea treaz bebele

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata si de la noi!!
UFFF...Raducu meu e tot mucios...parca mai mucios ca ieri.
Lavi,nu i-am dat altceva decat oscilococcinum si vit c picaturi.
Eurespal nu i-am dat pt ca dr lui nu e in oras si nu il poate vedea decat luni,asa ca am hotarat sa merg la alt dr.
Poate acest dr nu ii recomanda eurespal si nu as vrea sa fac cocktail de siropuri in burtica lui.
De tusit a inceput sa tuseasca dar am impresia ca se ineaca cu mucisorii si asta e cauza...

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Prezenta la apel !!!
Buna dimineata fetele!
Sunt rupta de oboseala ! Ieri a fost ziua mea, toata ziua telefoane, mesaje,vorbit cu net cu prietenii de mai departe,plimbat fetita, gatit si turma seara la cina. Si in toate astea am avut si o repriza de shopping cu o prietena care a tinut mortis sa imi cumpere ceva. Am luat un costum de baie potrivit cu noua mea "silueta" si care sper sa nu dureze. Ca bine ziceai bb_yasmi, tare greu se dau jos kilogramele astea, e altcumva, nu e ca inainte, inaite slabeam imediat cum vroiam, acuma mai ales ca alaptez nu pot sa fac ce vreau. Eu ma bucur ca Miriam este sanatoasa si tare vioaie.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

si neata...speram la vreme mai putin vantoasa macar...
Mada, AIled,roxy multam pt urarile de vreme frumoasa...Sper si eu sa nu ploua...ca in rest chiar imi convine mai mult putina racoare decat arsitza...

de dimineatza mi-a tusit Arsenie...(daca Mati are aproape 3 sapt de cand tuseste...era si normal) I-am dat osscillo, i-am scos nasul (nu are nimic) si i-am facut niste aerosoli cu Vibrocil monodoze...Vad ca n-a mai tusit...sper pana duminica sa fie in forma...ca nus tiu ce ma fac altfel..

Scrish, astept si eu pozuca cu mami frumoasa
CUscra...pana la poza sper sa ne vedem face-to-face la o intalnire cu fluturasii...Cand vii in tara?
Roxy super plimbarica ...pai dc nu deranjeaza ploaia de ce nu??

Eu am mai pierdut un kg in astea 2 zile...dar nu stiu cum, m-am suit azi pe cantar si imi arata 60...drept pentru care am halit ca disperata de dimineata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

bebeii vostri, cei mai maricei stau acoperiti?

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Ca si la Roxy, cat doarme linisit bebe sta invelit. Cand incepe sa se foiasca s-a dus paturica. Noi acum dimineata ne trezim de-a latul patutului, in diagonala sau o data chiar cu capul la picioare fata de cum l-am culcat. Si inca avea paturica pe picioare, s-a rotit cu tot cu ea. Nu stiu cum reuseste sa se foiasca atat de mult in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

lalely, si eu ma regasesc in ce scria Lavinia,cu totul, inclusiv cu bb3 si cu sotul care mi-ar pune embergou daca ar sti ce gandesc, si oricum nici dr nu se baga la ceza 3

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

mie in maternitate mi-au spus ca acum au inceput sa se faca si 3 cezariene si chiar mi-au spus ca ma asteapta cu inca unul...la fel si preotul la biserica

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput