A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Multumim fetelor
E foarte cuminte,are 2 luni,l-am luat din Oradea cu 150 euro
Nu stam la curte,bine-ar fii,stam la apartament cu 3 camere
Stiu ca-i place afara si o sa mergem la plimbare destul de des
O sa-i facem poze si o sa vi-il arat,e tare frumos

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

sa faci sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

sa va traiasca catelusul Paula si sa va bucurati de el

la mine clar e ceva..
am facut sport usorrrrr rau(in conditiile in care organismul meu e obisnuit cu sport extrem si foarte intens) si m-am molesit toata, imi vine sa si vomit
ma culc, ca e si innorat afara
sper sa fie de la ce trebuie si nu doar o perioada proasta a mea

va pup

http://lt1f.lilypie.com/DIGkp2.png?KdwQ1P79

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricideea

Buna seara
Nume meu este Andreea si va scriu pentru ca am nevoie disperata de ajutorul vostru, a doamnelor membre ale acestui forum, care aveti experienta unei sarcini pierdute. nu vreau sa par nesimtita sau nepoliticoasa, stiu ca este un subiect sensibil, pentru ca si eu am trecut prin asa ceva si m-a schimbat enorm. Sunt masteranda la psihologie in iasi si am decis ca in lucrarea mea de disertatie sa abordez acest topic, al durerii si doliului produs de pierderea unei/unor sarcini si am nevoie in partea de cercetare de raspunsurile dumneavoastra la un chestionar online. Nu va solicit date personale, nume etc., totul este sub anonimat si confidential. Am speranta ca voi fi inteleasa si ajutata. postez mai jos link-ul unde puteti completa acest chestionar. aveti acolo si adresa mea de mail pentru eventuale pareri sau sugestii. Va multumesc anticipat si imi cer inca o data scuze pentru indrazneala!
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dFk4b0d4UTlMdVVyWVlLdmdxdkZwS1E6MQ#gid=0

Buna dimineata fetiscanelor! Eu nu prea ma bag in seama, dar va citesc in fiecare zi...Felicitari si sarcina frumoasa noilor gravidute! Liniute surprinzatoare celorlalte aspirante!
Am raspuns la chestionar, draga Andreea, multa bafta cu lucrarea!
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

[quote]citat din mesajul lui sophia_m

sa va traiasca catelusul Paula si sa va bucurati de el

la mine clar e ceva..
am facut sport usorrrrr rau(in conditiile in care organismul meu e obisnuit cu sport extrem si foarte intens) si m-am molesit toata, imi vine sa si vomit
ma culc, ca e si innorat afara
sper sa fie de la ce trebuie si nu doar o perioada proasta a mea

va pup

http://lt1f.lilypie.com/DIGkp2.png?KdwQ1P79

in curand,voi fi din nou

[/quote

Hai sophia eu am lasat carare in urma mea sa mergeti la odisee, trebuie sa vina toate aspirantele acolo, si pe mine m-a luat somnul si cred ca plec la culcare ca e singura zi din saptamana asta in care ma pot odihni ca maine iara treaba.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Despre mine nimic nou. Nici un simptom de nimic deci sigur si luna asta am ratat-o desi am mai avut eu luni cu simtome si fara bebe deci orice e posibil. Eu in week-end o sa plec asa ca va urez un sf de sapt cat mai placut si cu vesti cat mai bune.
Ma apuc sa lecturez din urma.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Luiza presupun ca deja ai nascut asa ca felicitari pt bebe. Asteptam poze! refacere rapida si bebe papacios si necolicos!
Redbluemiky daca nu mai ai rabdare, poti sa-ti faci o analiza de sange, e cea mai sigura, se numeste BetaHcg.
Monique ma bucur ca ti-ai facut HSG-ul si ca totul e ok, sper sa ne dai vestea cea mare.
Elenush am o prietena care a avut hematom in sarcina, o data cu bebe a crescut si hematomul. A foast o sarcina grea dar dusa pana la sf si copilasul e o scumpete. La nastere, cezariana, a fost si operata de hematom. Mai exista posibilitatea absorbirii din cate am inteles. Deci cu Dumnezeu inainte dar ai grija la efort, stai cat mai linistita.
Moni din cate stiu eu utrogestanul este sub forma de pastile si supozitoare, dar neaparat sa-l iei dupa ovulatie pt ca inhiba ovulatia.

Mergi la inceput

Utrogestan ovule, scuze!

Mergi la inceput

Fetele am fost la baie si a inceput spottingul. Ma asteptam oricum.
Paula felicitari pt catelus.
Gata fetele, am recuperat. Va pup pe toate si va doresc un week-end extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Multumim Katy si tu sa ai un weekend frumos.Imi pare rau pt spotting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

katy un week-end minunat sa ai!

Mergi la inceput