A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Da eu realizez dar sotul ma pune pe ganduri, nu prea se bucura adica nu il vad entuziasmat, nu e asa cum ma asteptam si a zis sa nu spunem la nimeni sa asteptam vreo 2 luni sa vadem daca e bine dar eu la ai mei deja le-am spus si maine sau poimaine cand o sa merg la soacra o sa le spun si celor de acolo ca sunt prea bucuroasa sa tin numai pentru mine. Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi. |
E nu-ti face probleme , poate e mai introvertit , sti ca nu toti reactioneaza la fel.Cat despre faptul sa nu ziceti la nimeni...sa sti ca si eu ma gandeam ca daca voi ramane vreodata insarcinata nu voi spune la nimeni pana nu stiu ca e totul ok , acum ramane de vazut daca ma voi puta abtine, cred ca m-ar da de gol ranjetul de pe fata si ai grija de voi
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
E nu-ti face probleme , poate e mai introvertit , sti ca nu toti reactioneaza la fel.Cat despre faptul sa nu ziceti la nimeni...sa sti ca si eu ma gandeam ca daca voi ramane vreodata insarcinata nu voi spune la nimeni pana nu stiu ca e totul ok , acum ramane de vazut daca ma voi puta abtine, cred ca m-ar da de gol ranjetul de pe fata si ai grija de voi Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Da oricum lui nu prea ii plac copii dar el a fost cu ideea, nu l-am stresat foarte mult eu la cap cu sarcina cu toate ca imi doream foarte mult si ma jucam cu toti copii dar cand am avut aprobare de la el pe 16 octombrie 2009 de ziua mea am crezut ca glumeste si i-am zis ai noroc ca sunt pe ciclu ca daca nu azi te violam sa nu ai timp sa te razgandesti.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
bebelu86 spune:
Neata!
Sophia la mine nu s-au modificat sanii. decat spre sfarsitul sarcinii.s-au marit un pic. iar dupa ce am nascut atunci au explodat. asa k nu e o regula k dc se umfla sau nu e bb.
Paula am avut si eu catelus ca al tau. sunt frumosi foc, dar cand cresc si devin maturi, sunt cam pampalai. dorm toata ziua si nu prea simtit k ai in casa animal
tuturor
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca
camcris spune:
neata fetele
ce mai faceti, cum mai sunteti?
Mihaelafalt poti sa-mi spui daca mai stii de la ce farmacie(numele) ai luat acele homeopate ptr. candida? ca io nu gasesc
fetelor va urez un sfarsit de saptamana usoara
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Cum zici si tu vorbeste cu doctorita inainte de toate si spor la prestat , sa fie cu rezultatul mult asteptat Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
auzi dar daca imi da un tratament sper ca acesta isi va face efectul din momentul aplicarii lui si nu luna urmatoare nu?
sophia_m spune:
aia tot sper si eu Bebelu'..nu trebuie sa fie regula sa ma doara ca la prima sarcina inca de la inceput
abia astept sa treaca astea 4 zile, macar sa stiu o treaba..
http://lt1f.lilypie.com/DIGkp2.png?KdwQ1P79
in curand,voi fi din nou
lucianamoga spune:
Pai Moni ma gandesc ca fara dozarile hormonale nu are cum sa-ti dea tratament.Daca nu stie daca ai ceva pentru ce sa-ti dea tratament?Si daca Doamne fereste iti da ceva tratament, dupa cum vorbesc fetele care iau suplimente hormonale,isi fac efectul din momentul in care incep sa le ia .Sper ca nu am vb aiurea
PaulaFrida spune:
Multumim fetelor
E foarte cuminte,are 2 luni,l-am luat din Oradea cu 150 euro
Nu stam la curte,bine-ar fii,stam la apartament cu 3 camere
Stiu ca-i place afara si o sa mergem la plimbare destul de des
O sa-i facem poze si o sa vi-il arat,e tare frumos
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris neata fetele ce mai faceti, cum mai sunteti? Mihaelafalt poti sa-mi spui daca mai stii de la ce farmacie(numele) ai luat acele homeopate ptr. candida? ca io nu gasesc fetelor va urez un sfarsit de saptamana usoara www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Am luat de la o farmacie din suceava, farmacia carmina se cheama dar incearca sa cauti nr de tel al unui doctor homeopat pe care sa il intrebi unde poti gasi produse homeopate, granule.
Trebuie sa fie undeva o farmacie sigur si la voi.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Pai Moni ma gandesc ca fara dozarile hormonale nu are cum sa-ti dea tratament.Daca nu stie daca ai ceva pentru ce sa-ti dea tratament?Si daca Doamne fereste iti da ceva tratament, dupa cum vorbesc fetele care iau suplimente hormonale,isi fac efectul din momentul in care incep sa le ia .Sper ca nu am vb aiurea Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
daaa, pai intai as face analizele hormonale..
offf sa vedem