A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

neata fetelor
Mihaela inca o data felicitari pentru bebe si multaaaaaaaaa sanatate la amandoi va doresc

eu nu stiu ce sa mai cred, o zi ma simt insarcinata a doua zi nu mai simt nimic, am niste toane de-mi vine sa-mi dau palme
problema e ca la prima sarcina am avut simptome clare inca din prima sapt de la conceptie
acum ce sa zic, nu ma dor nici sanii, nici burta.
am doar o stare de moleseala in mine, merg f des la pipi, am sanii usor rotunjiti, de ieri a inceput sa ma doara un pic si mijlocul si ovarele.
ahhh si sunt cu nervii non stop, imi vine sa rup pe cineva cu bataia

mai am 4 zile si se dezleaga misterul
ce-i drept nici nu prea am prestat cine stie ce, doar inainte de ovulatie vreo 2 zile si apoi cand am avut test pozitiv de ovulatie vreo 3 zile la rand, in rest dupa ovulatie ciuciu ca nu am mai avut timp de nimic

Mihaela, pe tine te-au durut sanii inaite de test pozitiv??
am citit(ca m-am apucat deja de citit carti de sarcina) ca sanii nu se mai modifica asa repede daca ai avut o sarcina apropiata sau ai mai avut sarcini
sunt obsedata rau cu sanii astia, daca nu ma dor sanii nu pot sa ma simt gravida

http://lt1f.lilypie.com/DIGkp2.png?KdwQ1P79

in curand,voi fi din nou

Sophia, cica nu e bine sa prestezi zilnic, ca spermatozoizii de refac in 72 ore

cu toate astea, stiind acest lucru, si eu incerc din rasputeri sa ma abtin o zi, si sa prestez o data la 48 h, cu aproximatie

iar cu sanii...nu e o regula
poti sa ii ai moi si sa inceapa transformarea dupa 2-3 saptamani de intarziere sau se pot modifica inainte de orice intarziere...

eu ma uit la mine ca la fiecare menstra am alte simptome, niciodata la fel toate. ...astfel incat...m-am lasat pagubasa de spionat simptome :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fetelor!
Mihaela multumim de cafea Cum te simti?Ai inceput sa realizezi ca ai o minune in burtica?
Sophia sa dea Dumnezeu ca in patru zile sa vezi o veste dungata
Elena stai linistita in pat si ai sa vezi ca totul va fi bine
Moni tu ti-ai facut dozarile hormonale?Acolo vezi daca trebuie sa iei ceva pentru faza luteala (daca zic prostii va rog fetele corectati-ma).Nu te stresa pana nu sti ce si cum , uite sora mea are un cm de 21 de zile si are doi copii si habar nu avea de urmarirea ovulatiei , au venit de la sine;
pentru toate fetele

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

pffff....21 de zile? wow

mai nu mi-am facut inca....
trebuie sa vorbesc cu doctorita mea sa vad ce imi zice sa mai fac 'next'

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Neata
Am venit la cafelutza,tare buna e
Ieri au venit si rushii,nu-i bai ca a veni si bebe cand i-a fii timpul
Si tot de ieri mai avem un membru in familie,am cumparat un catelush de 2 luni,rasa beagle,
Il cheama Oscar si e tare scump
Pisicutza nu e prea incantata,dar o sa se obisnuiasca

pe toate si va doresc o zii frumoasa

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
ce frumosssssssssssssssss
Beagel!!!!
sunt mortali si astia
cat ai dat pe un pui?

sa iti traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

neata fetelor
Mihaela inca o data felicitari pentru bebe si multaaaaaaaaa sanatate la amandoi va doresc

eu nu stiu ce sa mai cred, o zi ma simt insarcinata a doua zi nu mai simt nimic, am niste toane de-mi vine sa-mi dau palme
problema e ca la prima sarcina am avut simptome clare inca din prima sapt de la conceptie
acum ce sa zic, nu ma dor nici sanii, nici burta.
am doar o stare de moleseala in mine, merg f des la pipi, am sanii usor rotunjiti, de ieri a inceput sa ma doara un pic si mijlocul si ovarele.
ahhh si sunt cu nervii non stop, imi vine sa rup pe cineva cu bataia

mai am 4 zile si se dezleaga misterul
ce-i drept nici nu prea am prestat cine stie ce, doar inainte de ovulatie vreo 2 zile si apoi cand am avut test pozitiv de ovulatie vreo 3 zile la rand, in rest dupa ovulatie ciuciu ca nu am mai avut timp de nimic

Mihaela, pe tine te-au durut sanii inaite de test pozitiv??
am citit(ca m-am apucat deja de citit carti de sarcina) ca sanii nu se mai modifica asa repede daca ai avut o sarcina apropiata sau ai mai avut sarcini
sunt obsedata rau cu sanii astia, daca nu ma dor sanii nu pot sa ma simt gravida

in curand,voi fi din nou

Pe mine foarte putin ma dureau sanii inainte si pe lateral si acum pot sa zic ca tot asa si mai mult ma mananca mamelonul. Incearca sa te linistesti si mai asteapta cateva zile.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:

Neata fetelor!
Mihaela multumim de cafea Cum te simti?Ai inceput sa realizezi ca ai o minune in burtica?
Moni tu ti-ai facut dozarile hormonale?Acolo vezi daca trebuie sa iei ceva pentru faza luteala (daca zic prostii va rog fetele corectati-ma).Nu te stresa pana nu sti ce si cum , uite sora mea are un cm de 21 de zile si are doi copii si habar nu avea de urmarirea ovulatiei , au venit de la sine;
pentru toate fetele

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Da eu realizez dar sotul ma pune pe ganduri, nu prea se bucura adica nu il vad entuziasmat, nu e asa cum ma asteptam si a zis sa nu spunem la nimeni sa asteptam vreo 2 luni sa vadem daca e bine dar eu la ai mei deja le-am spus si maine sau poimaine cand o sa merg la soacra o sa le spun si celor de acolo ca sunt prea bucuroasa sa tin numai pentru mine.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Neata fetelor!
pentru toate fetele

pffff....21 de zile? wow

mai nu mi-am facut inca....
trebuie sa vorbesc cu doctorita mea sa vad ce imi zice sa mai fac 'next'

pupici

Cum zici si tu vorbeste cu doctorita inainte de toate si spor la prestat , sa fie cu rezultatul mult asteptat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Neata
Am venit la cafelutza,tare buna e
Ieri au venit si rushii,nu-i bai ca a veni si bebe cand i-a fii timpul
Si tot de ieri mai avem un membru in familie,am cumparat un catelush de 2 luni,rasa beagle,
Il cheama Oscar si e tare scump
Pisicutza nu e prea incantata,dar o sa se obisnuiasca

pe toate si va doresc o zii frumoasa

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Sa iti traiasca animalutele.Stai la curte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

da Monique, stiu ca se refac dupa 72 de ore, dar...
oricum, daca va exista o data viitoare clar nu o sa se mai intample asa, ca mi s-a taiat..la 2-3 zile e suficient cat sa nu moara si placerea de a concepe

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neara gagici.
Va ofer o cafea proaspata s buna.
Ce faceti inca nu ati venit la apel?
Cine stie sa imi spuna si mie daca beau ceai de cretisoara acum il ajuta pe sa se fixeze mai bine? Sau daca stiti altceva ce m-ar putea ajuta.
Va doresc sa aveti o zi buna si multi

de molipsire.

Miha,

daca vrei iti trimit eu tinctura de cretisoara, ca am primit vreo 5 butelcute mici si nu folosesc ca nu suport tincturile.
vrei?
si da, fixeaza sarcina

Moni nu as folosi tinctura ca e cu alcool prefer sa beau ceai ca e mai natural, dar nu stiam sigur daca e bun si de acum incolo.

Mergi la inceput