Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Savvy draga eu manac kg intregi de legume si fructe, inclusiv cirese, visine si 3 l de apa, plus cereale si ies la baie doar cu 2 supozitoare odata. Asa ca nu se aplica intodeuna.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Fetelor, am si eu o mai mica mare urgenta...trebuia sa ma vada doc marti, dar mi-a dat msj ca nu mai ajunge, ca ramane pt a doua zi la 8 seara sa vin la spital, a doua zi adica aseara...ajung la spital, il sun ca am ajuns cum fac de obicei si nu-mi raspunde, dupa juma de ora de ast ca am zis ca poate are niste treaba am intrebat niste asistente care au zis ca a fost marti de garda(cand trebuia sa ne vdm prima data) dar ca era varza de racit, ce nu inteleg eu, vineri l-am sunat sa vad cand e de garda ca de obicei asa ne vdm si mi-a zis ca este abia pe data de 13, nu a pomenit nimic de marti. Desigur l-am sunat si azi la pranz si tot nimic, nu-mi raspunde, mi-e frica ca raman fara doc pe ultima suta de metri, si ar trebuii macar sa raspunda la telefon ma gandesc, ca daca mi se rupe apa sau apar probleme si eu nu reusesc sa dau de el, nu as vrea sa nasc la nimereala cu cine pica de garda...ce v-as ruga eu, care sunteti din bucuresti si aveti doctori mai bine voitori, aveti vreun doctor care ma poate lua in evidenta acum pe ultima suta de metri?

36 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor,

Cu intarziere, intru si eu sa raportez ce-am facut ieri la 'sedinta cu parintii': bb se prezinta bine, doar ca nu e grasuna...are doar 2060 grame. Lichidul e bine, placenta e bine, fluxurile sunt ok, colul e inchis, de 3.1 cm.
Pe mine m-a certat dr ca am luat prea mult in greutate (14 kg), ca a zis ca voi naste mai greu daca am luat mai mult...asa ca, de-acum nu mai am voie sa mai pun niciun kg...gata orice dulce, trec pe salate, gratar, fructe. Am plecat cam demoralizata, nu pt ca n-as putea sa am grija, dar de ciuda ca n-am fost mai atenta pana acum. Sper sa fie ok...
Tensiunea era putin mare cand mi-a luat-o asistenta dupa ce am intrat in cabinet, dar cand mi-a luat-o iar intinsa, a fost ok. Oricum pana data viitoare, a zis dr sa mi-o iau de 3 ori pe sapt, sa vedem daca a fost o intamplare.

Pe bb eu nu l-am vazut...sotul s-a uitat in monitor, dar n-a inteles mai nimic . Bine ca e ea bine, intoarsa inca in pozitie de lansare. Ne-a raspuns dr la toate intrebarile pe care le-am avut, si sper sa ne descurcam atunci.

Urmatoarea vizita va fi pe 21, sa vedem cum evolueaza bb cu greutatea si dezvoltarea.

Va multumesc de grija celor ce n-au uitat ca aveam de mers la dr

Acum va las, ca azi si maine sunt ultimele zile la munca, si, ca la final, mai am tot felul de treburi de pus la punct.

PS: Aici la munca, pe la piata Domenii, a tras o ploaie cu bulbuci...

Va pup pe toate, si sa aveti o zi minunata!

34+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Prin centru pe la Rosetti a plouat destul de usor...la cum se arata cerul ma asteptam la mai mult.

Oxidoni nu te mai amari cu greutatea , eu la Razvi am luat 25 de kg si tot nu mi-a mai zis dr ca am luat prea mult...acum am deja 14kg si inca 3 luni

Florina eu zic sa mai insisti la dr...dr mea este la Regina Maria, nu stiu daca ar fi dispusa sa ia o graviduta. Daca te intereseaza iti pot da nr.

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Si la o aruncatura de bat de Rosetti, la Piata Natiunilor Unite a plouat de a rupt! Acum este bine si racoare.

Florina_g, mai insista. Dr meu este la spitalul Malaxa - intre Pantelimon si Titan, aproape de Cora Pantelimon. Daca te intereseaza, iti pot da numele lui.

_
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Am intrebat-o mai devreme pe Babyblue ce face, si mi-a raspuns printr-un sms: trebuie sa ma operez maine ca altfel pierd rinichiul. Am o piatra foarte mare. Sper sa fie ok copilul.

Doamne, saraca, prin cate trece!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Offff, ce nasol pentru babyblue! Sper sa fie bine si ea si bebe la final!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna dimineata si de la mine!

Oxidoni & Arianna, bravo pt rezultatele bune de la eco! Lulusor, si tie pentru vizita la moasa si pentru bebita in pozitie de lansare - nu cred ca se mai intoarce de-acuma, desi surpize mai sunt, cum au mai dat exemple fetele.

Cristina, bine ca macar are Razvan un diagnostic, desi la virusul ala pacatos nu prea ai ce medicatie prescrie. A luat si Sophia de cateva ori de la gradinita, in ciuda faptului ca a facut si vaccinul, si e f nasol, mai ales vomitatul care nu se mai oprea. Dar va fi bine curand, mai ales ca e sub supraveghere medicala. Multa sanatate!

Savvy, cu defecatia ai dreptate ca cica e comuna la nastere. Aici nu-ti face clisma, dar te avertizeaza ca poate o sa ti se intample si sa nu te sperii sau jenezi, ca au asistentele grija imediat, stai pe prosoape care le schimba frecvent. Nu mi s-a intamplat, dar pe cuvant ca in momentele alea nu mi-ar fi pasat... Cat sunt de pudica in general, putea sa se uite si sa ma controleze cine o vrea si sa ma scape orice, devii atunci f nesi la aspectele astea. Daca si soacra-mea a vazut parte din travaliu cu vedere in plin, si nu-mi pasa...

Betty, imi pare rau de amareala cu pulsul, lasa ca va fi bine, mai ales ca mai ai asa putin! Tensiunea zici ca era buna?

Ramona, nu ti-au dat drumul acasa? Sau poate ai primit laptopul si ne poti da mai multe detalii cum te prezinti. Multa sanatate! Edit: wow, am citit dupa mesajul cu operatia, mama ce problema serioasa, imi pare rau, bafta multa cu interventia si suntem alaturi de tine cu o rugaciune si un gand bun!

Corry, imi place cum le observi pe fetele "dezertate"... Oare ce nu le place fetelor de pleaca in alta parte?! Ma rog, e optiune proprie si nu trebuie justificata...

Nu am mai scris si Ramyy parca de o vreme, zicea cumva de vreun concediu?

Fetele din Bucuresti, suntem pe aceeasi vreme - dupa cateva zile de canicula extrema azi e anuntata furtuna cu traznete si vant puternic.

Pupice,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 30+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Babyblue iti tinem pumnii maine si tie si lui bebe Iustin

Ireth daca mai vorbesti cu ea transmite-i ca ne gandim toate la ea

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Vorbesc cu ea prin sms dar nu e buna treaba.... alt sms primit acum:
"imi este ff rau, sunt umflata toata, nu urinez, am insuficienta renala, vomit, ma transfera la sf.ioan la sectia de urologie sa-mi pun un stent(??) pe ureter sau sa-mi scoata piatra dc se poate, daca nu, dupa nastere, nu stiu de bebe, ei tot zic ca o sa fie ok, de 3 zile imi merge continuu o perfuzie cu calmante, nu stiu de bebe sunt complet disperata si daramata psihic, plang continuu".

Offf... m-a demoralizat si pe mine. Nici nu stiu ce sa ii raspund... ce pot sa ii zic sa o fac sa se simta mai bine?
E cumplit prin ce trece. Cred ca de la perfuzii bebe e cam somnoros si nu da niciun semn de viata, iar ea se panicheaza cu atat mai mult...
Foarte urata treaba. Asta ii mai lipsea pe cap,la cate are!

31+

Mergi la inceput