Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Revin cu felicitarile!

Arianna, bravo pentru strumfita ta si colul inchis!!!

Pufi, asteptam cu sufletul la gura orice postare de-a ta.

Roxybarbu, esti ok? Sa semnezi condica te rugam!

Corry, zici ca-i buna ciocolata? Am zis ca o incerc si eu weekendul asta!

Lulusor, poate scapi de insulina. Asteptam vesti!

Lissa, tinem pumnii pentru bebe, imi pare rau pentru problema ta cu pulsul.

Alinuff, ne rugam pentru tine si avem speranta ca totul va fi bine cu tine si bebelina ta!

Daca am uitat pe cineva, imi cer scuze... Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna dimineata si de la noi

Krisssy, sunt aici la apel.... mai mult am citit decat am scris. Sunt bine, maine merg la control si vedem care mai sunt noutatile. Am vazut pozele, sunt foarte clare... iar Philip deja zabeste strengareste!

Alexia, merci de cafelutaaaaaaaaa! Delicioasa!

Alinuff, bafta multa si curaj!

Pup toate fetele fara exceptie!

Theo 34+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Va pup pe toate!

Am intrat scurt si rapid ...Abia am venit de la serbarea de sf de an a lui Filip si acum ma pregatesc pt ultimul examen din sesiunea asta ! Am morcovul cu toata gradina pt ca nu ma simt deloc pregatita ! Acum tot ce sper este sa nu raman cu restanta, pt ca la toamna/anul o sa-mi fie mai greu ssa-l dau!

Alinuff ne rugam pt tine ca totul sa fie bine! Doamne ajuta!

Acum am fugit...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Buna "dimineata", dragi burtici, mamici si pitici!
Chiar daca m-am trezit de dimineata, vrand-nevrand (m-am dus la monitorizare), abia acum ma dezmeticesc...
La monitorizare totul a fost bine, din fericire, bebe activ, ca de obicei, dr. mi-a zis sa revin saptamana viitoare pentru analize si discutii.
Vorbea cineva de constipatie, eu am problema pe invers.
Dar s-o luam cu inceputul: pentru constipatie, mancati multe fructe si legume de sezon, mie imi fac bine ciresele si capsunile, mai ales ciresele, care sunt detoxifiante, depurative, diuretice. Doveleceii iar sunt o leguma foarte buna in sensul asta, puneti-i in orice mancare.
Nu uitati sa beti multa apa, sa nu va deshidratati, mai ales ca vin caldurile.
Un efect foarte bun il au si fulgii de ovaz (fara zahar, fara ciocolata) - ii luati de la Plafar sau mai ieftin de la hypermarket si-i consumati cu lapte, iaurt, sucuri naturale.

Si acum, problema mea: eu ma duc foarte des la toaleta si incep sa dezvolt o obsesie - sufar si de eneterocolita de multa vreme, ma intreb daca nu am facut si vreo viroza de ma duc asa des la baie. Obsesia mea e: ce ma fac eu pe masa de nastere? Ca presupun ca mi se va face o clisma inainte, dar am inteles ca defecarea e un lucru normal si destul de intalnit in timpul nasterii. Scuze ca am abordat subiectul, poate parea scarbos, dar asta e realitatea. Ma tot intreb cum o sa reactioneze organismul meu in momentele alea...
Daca aveti ceva sfaturi, va foarte multumesc!

Sanatate la toata lumea si rezultate minunate la analize!!!

P.S. Fecian, visez la ciocolata, dar n-am apucat sa-mi pun planul in aplicare, mai ales ca sotul meu imi da peste mana cand ii vorbesc despre ceva cu zahar...

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Savvy cred ca poti evita clisma daca folosesti inainte 1 supozitor cu glicerina Felicitari pentru bebe activ
vreau si eu umpic de ploaie sa se mai racoreasca ca m-am topit de cald

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Alexia, multumesc pentru raspuns. Eu nu vreau neaparat sa evit clisma, vreau sa fac cumva sa nu ma deranjez la stomac chiar in momentul "fierbinte" - la nastere. Dar presupun ca n-am cum sa previn chestia asta... Este ceva si pe fond psihic, am observat ca mi se intampla deseori in momentele de stres (examene, prezentari importante etc.)...
Cand sa iau supozitorul - acasa sau dupa ce am ajuns la spital?
Uite putina apa pentru tine: . :D

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Savvy cred ca poti evita clisma daca folosesti inainte 1 supozitor cu glicerina Felicitari pentru bebe activ

29+ Ruxandra Ioana

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Alinuff citeste Acatistul Sf Antonie cel Mare si Paraclisul Maicii Domnului inainte de nastere sau daca nu ai putere, sa citeasca cineva apropiat pt tine. Care e numele tau de botez sa te punem in acatist? Si la fel daca nu poti sa mergi la Sf Parascheva sa mearga altcineva. Asta daca esti ortodoxa evident.

Lissa eu pulsul il aveam 80/90 si inainte, pai acum sigur ca e 100 si peste, da bebe e constant si testele antistres si monitorizarile au iesit f bine.

Maria si eu am avut mare dilemna cu caruciorul asa ca e cam greu sa dau un sfat.

Matza Rebela si inca cateva fete ne-au parasit pt alta odisee. Parca pe la sept coct le-am vazut.

wndyctygirl nu a mai intrat de ceva timp.

Acum mai sunt s fete care pleaca in concedii in perioada asta dar nu am retinut care cum.

Herpesul meu e apropae trecut. Eu iau fotza vitamine si mai ales C, cat despre sistemul imunitar nu s-a apropiat vreo umbra de raceala de mine, asa ca nu stiu ce portita a gasit nenorocitul asta. Am mai avut acum 2 ani dar a trecut in 2 zile. Acum in 4.

M-au sunat de la spital pt nastere, trebuie sa ma vad cu anestezistul si neonatologul.

De saptamana viitoare ma apuc si eu de cumparaturi. Aia de pe amazon nu au putut sa traga banii de pe niciun card. Astept sa anuleze comanda si fac iar pe alt card.

Mobila vine intre 20 si 25.
Al meu dr e plecat intre 2 si 7 iulie la un congres afara, deci sper sa nu ii vina vreo idee domnului bebe, ca noi trebuie sa fim cuminti pana pe 11.

34+

Mergi la inceput

Puffi cand ai timp (sunt sigura ca e f greu sa mai intri acum pe forum, ce fel de pompa folosesti, ca am inteles ca iti e buna?

34+

Mergi la inceput

Felicitari fetelor care au venit de la eco.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

29+ Ruxandra Ioana

La noi, in Berceni, a fost o tentativa.
Mult zgomot pentru nimic...

29+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput