Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitzuza Buna fetelor, nu am mai scris de mult, dar am citit in fiecare zi ce scrieti asa ca sunt la curent cu totul.Noutati nu am acum sunt la faza cu ultimele cumparaturi ,impachetat ,bagaj, maine avem avion si poimane suntem acasa . Ma gandesc cu groaza ca o sa incep si eu sa merg la dr .. sa vad peste cine dau ... Elenush- vad ca esti mai linistita si asta este bine si ptr tine si ptr bebelas, iar cu examenele nu te stresa ... sigur ai sa le iei pe toate ai sa vezi , numai sa nu uite aia sa ii de diploma si la bebelas ca si el a participat nu ? Porumbita- nu te necaji, pleca in concediu ,relaxeaza-te bucura-te de tot ce gasesti si ai sa vezi ca o sa fie ok ,sarcina ta este prea mica si poate nici dr nici aparatul nu este performant .. cand te intorci o sa aiba ce vedea ai sa auzi inimioara ... Ylari -sanatate multa ptr Eva- se face ea bine pana la plecarea in concediu o sa fie ok ... Alina anto- sangerarile din primul trimestru de sarcina nu sunt de neluat in seama... fie poti sangera cand se implanteaza oul ... cam in jurul zilei 14 fie placenta jos inserata ... fie sarcina extrauterina (ceea ce nu este cazul la tine ) oricum daca sangerezi mult si ai dureri mari cel mai bine ar fi sa te vada ginecologul ... Matzaila - sunt f de acord cu tine .. ptr serviciile platite trebuie sa fim tratati ca atare . Ideea este ca tu iti faci nervi , te stresezi si pe tine si pe copil, si numai de asta nu avem noi nevoie acum .... nici eu nu stau acolo unde nu sunt tratata cum trebuie ... pana la urma noi trebuie sa luam atitudine ... si cred ca cea mai buna solutie este sa te muti la alt medic /clinica ... si un pic de reclama pe net ca sa stie lumea de ei ... Cu Protectia consumatorului ... este si mai groasa ca sa spun asa... tb sa te duci la ei sa faci in scris reclamatie iti da un nr de inregistrare si in 30 de zile sunt obligati sa iti dea un raspuns in scris .. asa pe telefon ... nici nu te iau in consideratie ...ca stii vorba aia vorbele nu se cos la dosar ... Hai sa fim si un pic mai optimiste ... este week end , sa ne relaxam , plimbam si mai ales sa gandim pozitiv , bebelasul din burtica noastra are mare nevoie de noi asa vesele si optimiste . Eu spun ca in toate este o revolvare .. asa ca sa capul sus fetelor. Va pe toate si va povestesc miercuri cum a fost prima mea vizita la medicul ginecolog . Week end placut si linistit. |
Drum bun si te asteptam cu vesti bune pe miercuri de la doctor.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Matzaila_81 spune:
M-am mai linistit acum. Astazi insa nici nu am apucat sa mananc. Pana la ora asta doar o ciocolatica kinder pentru ca mi-a fost rau cand m-am trezit.
Am fost insa in piata si am luat rasol de vitel si pun de o ciorbita imediat ce ajung acasa. Am si niste leustean, mai am niste telina in frigider, o sa iasa buna rau. Imi era dor de ciorbita cu miros de leustean.
Maine dimineata avem treaba si seara nunta la Targoviste. O sa ma milogesc de al meu sot sa ma lase sa iau doua guri de cola altfel la 10 o sa vreau la somn.
Duminica am de rarit rasadurile si de scos afara la aer. Am pus semintele tarziu si rasadurile mele de rosii cherry sunt inca in casa. Pana marti le obisnuiesc cu aerul de afara si marti la pranz le transplantez. In rest sper sa apuc si eu sa dorm si sa ma linistesc ca de cand am aflat ca sunt insarcinata numai emotii am avut.
aly_k spune:
Matzaila nu mai fi asa suparata,si eu am stat prima data o ora,dar ii drept ca am fost dupamasa si toata lumea iesea de la lucru atunci si au mai venit si niste femei cu pile,care s-au bagat in fata fara programare si atunci m-am enervat si m-am dus la asistenta si am facut putin scandal.Dar macar doctorita a fost foarte de treaba si imi place mult de ea.Distractie sambata la nunta si un pic de cola nu ii chiar asa grav.
alina_anto eu zic ca mai bine ai renunta la ea,daca nu iti place de ea,nu are nici un rost sa te enervezi de fiecare data cand mergi acolo.
bulgarasoana noi in timisoara avem doar 2 maternitati de stat,iar eu ma sa nasc la odobescu,ca acolo ii doctorita mea
lalitzuza drum bun,vi cumva in timisoara?ca ai intrebat mai demult de doctori din timisoara
10+
puiutul meu
lalitzuza spune:
Da in Timisoara poposim, programarea o am la dr. Olaru . Stiu ca este f ocupat dar asta este am mai fost la el in iarna , histeroscopia tot la clinica lui am facut-o .. chiar m-am simtit ok nu vorbeste foarte mult dar atunci cand il intrebi ceva iti da raspuns ... sa vedem acum cum are sa fie ... din cate am citit pe forum tot la Odobescu lucreaza si dr Olaru asa ca daca o sa fie ok si ma decid sa nasc in Timisoara probabil ca o sa fim colege de maternitate ...
poate reusim sa ne vedem la un ceai/cafea/inghetata , cred ca mai sunt fete din Timisoara nu ? punem noi tara la cale dupa ce ajung.
Pupici si toate cele bune
aly_k spune:
lalitzuza mai este o fata din timisoara,dar nu a mai scris de cateva zile pe forum,ne intalnim,doar sa ma anunti din timp,ca eu stau la recas si imi ia cam 30 min sa ajung in timisoara.
10+
puiutul meu
anangel_lexi spune:
Off, imi pare tare rau ca v-ati enervat la medic. Stiu ca e greu, dar incercati sa nu mai puneti atata la suflet, ca-l afecteaza si pe bebe. Matzaila, sunt sigura ca pana la urma vei gasi un doctor bun si sufletist care sa-ti urmareasca sarcina si sa te asigure ca e totul bine cu bulgarasul tau!
Alina_anto, multa sanatate si ai grija de voi! Cere si o a doua parere, nu mi se pare normal ca tu sa sangerezi si sa ti se spuna ca "nu e nimic" si sa nu te sperii. Eu tin minte ca la Maria eram in luna a 4-a si intr-o dimineata m-am trezit cu pantalonii de pijama rosii-rosii. Am aterizat direct la camera de garda de la Municipal si nu m-am linistit pana nu mi s-a spus de la ce sangeram (eliminasem un mic fibrom...). Curaj, sunt sigura ca va fi totul bine!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Mihaela, multumesc mult de urari, ma rog la Dumnezeu sa avem toate sarcini usoare si bebelusi sanatosi tun!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
beatrix spune:
Seara buna,
Imi pare rau fetelor ca bucuriia sarcinii va este umbrita de nesimtirea sistemului medical! Sper totusi sa fiti bine si voi si bebei pana la final! Si daca nu sunteti ok cu doctorul, schimbati-l ca altfel o sa fiti stresate toata sarcina!
alina, eu am sangerat la prima sarcina, dar nu asa cateva picaturi, ci pur si simplu ca la ciclu si cu cheaguri! mergeam din 2 in 2 zile la doctor ca sa vada cum e bebe! imi aratau bebele si apoi si petele de sange si imi spuneau ca voi continua sa sangerez! 2 spatamani de cosmar au fost! mi-au zis ca 20% din sarcinile normale sangereaza si ca daca totul e in regula cu bebe, va rezista, sanse 25%! dupa ce i-a batut inimioara i-au crescut sansele la 50% si in cazul meu s-a terminat cu bine! tratament 3 capsule utrogestan (600 mg progesteron)/zi si repaus la pat! eram tare suparata ca fetele din romania luau no-spa dar aici nu mi-au dat! mi-au zis ca sunt la mana mamei natura si ca totul depinde de embrion. mult succes si sper sa se termine totul cu bine si la tine.
Legat de nastere, eu optez si a doua oara pt nastere naturala cu epidurala. A fost super, efectiv am nascut razand si m-am bucurat de tot la maxim.
Legat de condus, nu sunt restrictii decat daca sunt probleme cu sarcina! Doar cand creste burtica trebuie avut grija sa vina centura sub si deasupra burtii nu pe mijloc!
Concediu placut, drum bun si vreme frumoasa fetelor care pleaca in concediu si week-end placut tuturor!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
YLARI spune:
Buna dimi fetelor!
Am intrat sa va salut, eu la fel, fara greturi, toate bune si frumoase!
Va multumim ptr urarile de insanatosire adresate Evei, e mult mai bine, azi mergem la control.
Imi pare rau de dezamagirile voastre, of, nu va mai suparati, va rog eu... pacat ca sunt neseriosi... si noi avem abonament ptr fetita la o clinica privata dar eu sunt foarte multumita, sunt foarte draguti mereu, si suntem de 3 ani cu ei. Daca sunt baieti cuminti poate acem abonament si lui bebe 2 la ei.
Eu voi naste cu aceeasi dna doctor ca si pe Eva, ceea ce inseamna ca as naste la spit judetean Ilfov. Eu am fost foarte multumita de conditii si mai ales de personal. Inafara de o asistenta de la neonatologie care era amara rau, toata lumea era lapte si miere, sa vorbeasca cu tine, sa iti explice, sa te ingrijeasca... sper ca sunt tot la el, ca nu s-au schimbat.
Totusi de nascut cred ca tot cezariana, ptr ca doctora nici nu vrea sa auda sa incercam si natural. Vreau sa spun ca si acum ma tine minte ca m-am chinuit 18 ore... si din cand in cand ma intreba daca vreau cezariana si ii spuneam ca mai incerc, si ... nimic, aveam dilatatie 2 pe contractie dupa 18 ore de travaliu, pana la urma n-am mai rezistat, i-am zis sa imi faca cezariana. Imi pare rau ca n-am reusit sa nasc natural, dar sunt impacata sufleteste ca stiu cat am incercat. Si poate a fost mai bine ca Eva a avut 4 kg si un pic si 57 cm!!!!!! Dupa operatie mi-am revenit minunat, la 48 ore imi plimbam fetita la san, in brate prin salon. Un singur lucru nu mi-a placut, ca am ost singura in rezerva si ca nu lasau sa intre nimeni, trebuia sa iesi tu pana pe holul spitalului daca venea cineva la tine, si aici da, imi era greu. Operatia s-a vindecat repede, mai rau a ost ca de la rahi am ramas cu dureri de cap vreo 2 saptamani. Of ce nostalgie m-a apucat acum, ca mi-am adus aminte...
Va pup pe toate.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa si 8+
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor. Va ofer cate un ceai virtual si va doresc un weekend minunat si relaxant!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul