Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
alina_anto spune:
off fetelor, si eu am venit acum scarbita de la dr...M-am prezentat la eco, dar surpriza...cand sa ma dezbrac am vazut pete de sange pe chilot . Ma suie pe scaun, imi face eco, bebe se vede bine, se pare ca HEMATOAMELE S-AU RESORBIT. Deci totul e bine, dar eu sangerez..., de data asta sange rosu.. Va dati seama cat sunt de speriata, da? am avut un deja-vu.. Si cand o intreb pe dr ce e cu sangerarea si cat o sa dureze, etc..ea imi raspunde sec, putin pe ton ca pot sangera pana in luna a 4-a, sa stau linistita. mi-a mai spus ca poate fi din cauza placentei jos inserate. atat. si la revedere..
Asa ca uite am ajuns acasa, inca sangerez, dar nu abundent, am dureri de burta si spate, cu tot tratamentul luat... Si sunt asa suparata pe dr asta, k vreau sa renunt la ea.
Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_anto off fetelor, si eu am venit acum scarbita de la dr...M-am prezentat la eco, dar surpriza...cand sa ma dezbrac am vazut pete de sange pe chilot . Ma suie pe scaun, imi face eco, bebe se vede bine, se pare ca HEMATOAMELE S-AU RESORBIT. Deci totul e bine, dar eu sangerez..., de data asta sange rosu.. Va dati seama cat sunt de speriata, da? am avut un deja-vu.. Si cand o intreb pe dr ce e cu sangerarea si cat o sa dureze, etc..ea imi raspunde sec, putin pe ton ca pot sangera pana in luna a 4-a, sa stau linistita. mi-a mai spus ca poate fi din cauza placentei jos inserate. atat. si la revedere.. Asa ca uite am ajuns acasa, inca sangerez, dar nu abundent, am dureri de burta si spate, cu tot tratamentul luat... Si sunt asa suparata pe dr asta, k vreau sa renunt la ea. Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Alina imi pare rau ca estti suparata, daca nu te simti bine cu acest doctor cauta-ti altul ca de acum ai multe nelamuriri si nu e bine sa te lase in ceata.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
bulgarasoana spune:
fetele,voi la ce spital ati vrea sa nasteti?eu m-am gandit si am citit numai lucruri bune despre municipal..cand ma voi duce la primele mele consulatii,acolo ma voi duce,la dna dr roxana bohiltea care esre un medic extraodinar!va pupacesc p toate si sanatate!
Matzaila_81 spune:
Cred ca ar trebui sa facem un subiect separat, intamplari nefericite cu doctorii din timpul sarcinii. Eu una sunt tare suparata ca am avut numai probleme si nervi pana acum. In loc sa se aiba grija sa am o sarcina usoara, faptul ca am apelat la ajutor medical doar m-a prejudiciat ca in rest pana acum nu am beneficiat de consult real. Tot copilul ploii sunt.
Si mi se pare strigator la cer ca dupa ce eu scriu despre inteptii cu care ma intalnesc cand ma duc la doctor sa mai vad ca si alta graviduta este tratata tot in bataie de joc cu o atitudine de doi lei. Si cu siguranta mai sunt multe care nu povestesc.
iaura21 spune:
fetelor ,calmati-va ca nu reusiti decat sa va faceti rau ..pe nimeni nu intereseaza ca noi asteptam si cate o ora la dr. ,nici ANPC-ul nici pe altcineva...si nu e nici vina doctorilor ca prind cate o pacienta mai vorbareata care vrea sa stie totul inca de la inceput pana cand naste ...si eu am asteptat o ora la consultatie la privat dar mi-a spus as. ca s-a decalat cu o ora si am plecat la shopping in apropiere si mi-am achizitionat ceva hainute cu burta...dar nu eram din timpul serviciului si nu ma grabeam ...
referitor la greturi ,am citit ca se mai raresc de acum ,adica 9-10 sapt. ,s-au rarit si la mine , e mai bine sa poti manca
eu experimentez de ieri ceva dureri noi..in pubis ,adica mai jos de uter , in zona osoasa ,deja incep modificarile pe acolo?!...asa ca niste junghiuri sunt...
alina anto si eu cand am sangerat am intrebat 2 dr. din ce cauza ar putea fi dar niciunul nu m-a lamurit concret ...iar la tine sigur e de la hematoame ..ia cate un no spa ,cred ca iei deja...si repaus total ,altceva nu poti face ...sa auzim de bine
pupici la toate si lasati gandurile negre daca puteti
minunea mea +10
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Matzaila_81 spune:
Iaura, cel putin in cazul meu nu este vorba de problemele de acum din sarcina ci de tot ce mi se intampla la Sanador. Nu e posibil ca un doctor sa te trimita acasa ca nu ai nimic si a doua zi sa ajungi la urgenta ca deh, de fapt erai foarte bolnav dar cel de dinainte nici nu s-a uitat bine la tine. Nu este normal sa faci programare si doctorul respectiv nici sa nu binevoiasca sa anunte, doar sa inchida telefonul.
Nu ma deranjeaza ca se intampla urgente, e normal asa ceva, ma deranjeaza ca eu, ca persoana care plateste si care asteapta nu sunt informata. De ce sa decida altcineva ce fac eu cu timpul meu? Da, daca mi s-ar fi prcizat ca mai dureaza o ora m-as fi dus la servici si m-as fi intors atunci. Asa m-au tot lungit ca intru in cinci minute de a trebuit sa plec fara sa fiu vazuta de doctor.
Daca nu-i intereseaza o sa fac reclamatii pana o sa-i intereseze. E vorba de viata noastra pana la urma si daca la stat nu am ce zice la privat unde sunt pe banii mei o sa fac gura cat se poate. Eu merg la servici, eu ma chinui si stau in stres si eu platesc lunar pentru serviciile lor de care nu beneficiez, da' deloc. Omu ala care astazi mi-a dat flit merge maine la banca si plateste rata din banii mei. Rata la o masina pe care o are pentru niste servicii pe care nu le-a prestat. Asta mi se pare furt. Pe langa ca poate copilul meu are probleme, poate sarcina e extrauterina iar eu o sa am probleme pentru ca nu am beneficiat de un consult culmea, platit de mine.
Porumbita spune:
ha, si eu mai sus ma plageam de medlife;
la sanador nu am avut niciodata nici un fel de probleme;
elenusht spune:
alina_anto, poti sa mai ceri parerea unui doctor ca sii tu sigur! Sper sa nu fie nimic grav...poate e hematonul ala care se scurge...nu stiu ce sa-ti zic! e bine ca e bebicul bine, dar tu ce-o sa faci? o sa stai intr-o stare d-asta de tensiune? Offf... Doamne!Si pe mine ma mai doare putin burtica...de fapt nu e durere, e mai mult o jena!
nici nu stiu ce sa mai zic fetelor cu clinicile astea private!
eu o sa nasc la Polizu, pt ca dr meu: Epure Alexandru este acolo! La Municipal au nascut foarte multe prietene, colege- am fost si eu acolo si toate au fost multumite. nu stiu insa daca exista rezerva...erau cate 4 sau 5 in salon cu bebeii! Sa ne dea Dumnezeu sa ajungem cu bine si la nastere!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
minunea noastra
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Iaura, cel putin in cazul meu nu este vorba de problemele de acum din sarcina ci de tot ce mi se intampla la Sanador. Nu e posibil ca un doctor sa te trimita acasa ca nu ai nimic si a doua zi sa ajungi la urgenta ca deh, de fapt erai foarte bolnav dar cel de dinainte nici nu s-a uitat bine la tine. Nu este normal sa faci programare si doctorul respectiv nici sa nu binevoiasca sa anunte, doar sa inchida telefonul. Nu ma deranjeaza ca se intampla urgente, e normal asa ceva, ma deranjeaza ca eu, ca persoana care plateste si care asteapta nu sunt informata. De ce sa decida altcineva ce fac eu cu timpul meu? Da, daca mi s-ar fi prcizat ca mai dureaza o ora m-as fi dus la servici si m-as fi intors atunci. Asa m-au tot lungit ca intru in cinci minute de a trebuit sa plec fara sa fiu vazuta de doctor. Daca nu-i intereseaza o sa fac reclamatii pana o sa-i intereseze. E vorba de viata noastra pana la urma si daca la stat nu am ce zice la privat unde sunt pe banii mei o sa fac gura cat se poate. Eu merg la servici, eu ma chinui si stau in stres si eu platesc lunar pentru serviciile lor de care nu beneficiez, da' deloc. Omu ala care astazi mi-a dat flit merge maine la banca si plateste rata din banii mei. Rata la o masina pe care o are pentru niste servicii pe care nu le-a prestat. Asta mi se pare furt. Pe langa ca poate copilul meu are probleme, poate sarcina e extrauterina iar eu o sa am probleme pentru ca nu am beneficiat de un consult culmea, platit de mine. |
am inteles cazul tau ...eu am dat un exemplu mai comun, nu referitor neaparat la cazul tau ,care e mai special ...uite eu de exemplu lucrez in sanatate si in afara de niste analize uzuale gratuite altceva nu beneficiez de pe urma acestui fapt...si m-am resemnat ca nu am ce face si merg la privat,tot pe banii mei of course...
te rog nu te mai stresa ,stiu ca e greu dar de dragul bebelului macar
minunea mea +10
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
lalitzuza spune:
Buna fetelor, nu am mai scris de mult, dar am citit in fiecare zi ce scrieti asa ca sunt la curent cu totul.Noutati nu am acum sunt la faza cu ultimele cumparaturi ,impachetat ,bagaj, maine avem avion si poimane suntem acasa . Ma gandesc cu groaza ca o sa incep si eu sa merg la dr .. sa vad peste cine dau ...
Elenush- vad ca esti mai linistita si asta este bine si ptr tine si ptr bebelas, iar cu examenele nu te stresa ... sigur ai sa le iei pe toate ai sa vezi , numai sa nu uite aia sa ii de diploma si la bebelas ca si el a participat nu ?
Porumbita- nu te necaji, pleca in concediu ,relaxeaza-te bucura-te de tot ce gasesti si ai sa vezi ca o sa fie ok ,sarcina ta este prea mica si poate nici dr nici aparatul nu este performant .. cand te intorci o sa aiba ce vedea ai sa auzi inimioara ...
Ylari -sanatate multa ptr Eva- se face ea bine pana la plecarea in concediu o sa fie ok ...
Alina anto- sangerarile din primul trimestru de sarcina nu sunt de neluat in seama... fie poti sangera cand se implanteaza oul ... cam in jurul zilei 14 fie placenta jos inserata ... fie sarcina extrauterina (ceea ce nu este cazul la tine ) oricum daca sangerezi mult si ai dureri mari cel mai bine ar fi sa te vada ginecologul ...
Matzaila - sunt f de acord cu tine .. ptr serviciile platite trebuie sa fim tratati ca atare . Ideea este ca tu iti faci nervi , te stresezi si pe tine si pe copil, si numai de asta nu avem noi nevoie acum .... nici eu nu stau acolo unde nu sunt tratata cum trebuie ... pana la urma noi trebuie sa luam atitudine ... si cred ca cea mai buna solutie este sa te muti la alt medic /clinica ... si un pic de reclama pe net ca sa stie lumea de ei ... Cu Protectia consumatorului ... este si mai groasa ca sa spun asa... tb sa te duci la ei sa faci in scris reclamatie iti da un nr de inregistrare si in 30 de zile sunt obligati sa iti dea un raspuns in scris .. asa pe telefon ... nici nu te iau in consideratie ...ca stii vorba aia vorbele nu se cos la dosar ...
Hai sa fim si un pic mai optimiste ... este week end , sa ne relaxam , plimbam si mai ales sa gandim pozitiv , bebelasul din burtica noastra are mare nevoie de noi asa vesele si optimiste .
Eu spun ca in toate este o revolvare .. asa ca sa capul sus fetelor.
Va pe toate si va povestesc miercuri cum a fost prima mea vizita la medicul ginecolog .
Week end placut si linistit.