Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Porumbita spune:
m-am enervat ieri si am plecat fara sa fac (am fost la varlas la medlife) aveam la 4 jumate si la 5 fara un sfert inca nu venise (si erau acolo programarile de la 4 si 4:15)
am fost azi dimineata la sanador;
are 5 sapt si 3 zile sarcina insa nu se vede insa vezicula vitelina;
doctorul a zis ca tr sa inceapa sa se vada dar pt ca nu sunt alte simptome (hematom/sangerari) sa nu prespun inca nimic rau; sa o repet peste 2 sapt;
parca imi pare rau acum ca m-am dus ca plec stresata in concediu :(
YLARI spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris ca noi am plecat la mama, Eva a facut traheobronsita si nu am putut sa o trimit la gradi, va dati seama, nici eu nu puteam lipsi de la servici, asa ca ne-am dus la mama si acolo n-am net...
Va pup pe toate, elenusht un mare pupic tie, curaj ca va fi bine!
Fetelor greturi nu mai am deloc... sunt un pic ingrijorata din cauza asta, mai ales ca la Eva mi-a fost rau de tot pana pe la 12 saptamani si mi se pare super ciudat. Toata lumea ma linisteste ca nicio sarcina nu seamana cu alta dar stiti cum e sa ai cuie in cap... Marti mi-am recoltat si eu tot setul de analize si vor fi gata martea viitoare asa ca m-am programat la doctor vinerea viitoare, abia astept, o sa stau ca pe ace pana atunci... nici starile de somnolenta nu le mai am... sper sa fie ok, atata timp cat nu am scurgeri sau alte dureri, minuni... eu zic ca e bine si ca poate sunt o norocoasa ca ma simt asa de bine.
Noi ne pregatim sa plecam in concediu, suntem la capitolul organizare momentan, probabil luna viitoare pe vremea asta. Sper doar sa fim sanatosi si sa fie vreme frumoasa, ca la mare vrem sa mergem.
In rest toate bune, asteptam weekendul acesta prelungit, sper sa ajung si cu Eva la control si mai mult decat atat sper sa nu se mai imbolnaveasca mititica...
Ah, eu as manca cirese in continuu, in saptamana asta cred ca am mancat 4 kg...
Va pup pe toate.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa si 8+
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita m-am enervat ieri si am plecat fara sa fac (am fost la varlas la medlife) aveam la 4 jumate si la 5 fara un sfert inca nu venise (si erau acolo programarile de la 4 si 4:15) am fost azi dimineata la sanador; are 5 sapt si 3 zile sarcina insa nu se vede insa vezicula vitelina; doctorul a zis ca tr sa inceapa sa se vada dar pt ca nu sunt alte simptome (hematom/sangerari) sa nu prespun inca nimic rau; sa o repet peste 2 sapt; parca imi pare rau acum ca m-am dus ca plec stresata in concediu :( |
Hai te rog nu stresa bebelul, o sa vezi ca o sa fie bine si e prea devreme ca sa se vada ceva.
Concediu placut si sa vii foarte relaxata inapoi.
Sper sa nu patesc si eu miercuri la fel ca nu am bani de aruncat pe geam, dar sunt sigura ca doctorul meu nu imi da anlize inutile ca e foarte cumpatat cand vine vorba de bani.
Oare cand ar trebui sa incep sa fac analizele daca astept pana saptamana viitoare dupa eco e tarziu?
Eu nu am facut cam de multisor nici o analiza nimic.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor! N-am mai scris ca noi am plecat la mama, Eva a facut traheobronsita si nu am putut sa o trimit la gradi, va dati seama, nici eu nu puteam lipsi de la servici, asa ca ne-am dus la mama si acolo n-am net... Va pup pe toate, elenusht un mare pupic tie, curaj ca va fi bine! Fetelor greturi nu mai am deloc... sunt un pic ingrijorata din cauza asta, mai ales ca la Eva mi-a fost rau de tot pana pe la 12 saptamani si mi se pare super ciudat. Toata lumea ma linisteste ca nicio sarcina nu seamana cu alta dar stiti cum e sa ai cuie in cap... Marti mi-am recoltat si eu tot setul de analize si vor fi gata martea viitoare asa ca m-am programat la doctor vinerea viitoare, abia astept, o sa stau ca pe ace pana atunci... nici starile de somnolenta nu le mai am... sper sa fie ok, atata timp cat nu am scurgeri sau alte dureri, minuni... eu zic ca e bine si ca poate sunt o norocoasa ca ma simt asa de bine. Noi ne pregatim sa plecam in concediu, suntem la capitolul organizare momentan, probabil luna viitoare pe vremea asta. Sper doar sa fim sanatosi si sa fie vreme frumoasa, ca la mare vrem sa mergem. In rest toate bune, asteptam weekendul acesta prelungit, sper sa ajung si cu Eva la control si mai mult decat atat sper sa nu se mai imbolnaveasca mititica... Ah, eu as manca cirese in continuu, in saptamana asta cred ca am mancat 4 kg... Va pup pe toate. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa si 8+ |
Multa sanatate printesei tale si voua.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
aly_k spune:
Porumbita stai linistita ca o ssa fie totul bine,inca ii micut bebele.de aia nu ai vazut mare lucru.Concediu placut.
Ylari multa sanatate fetitei tale,Stai linistita ca si au mai am zile cand nu am greturi sau alt simtome de sarcina,ca in urmatoarea zi sa imi fie atat de rau,chiar si sa vomit.
Miha,nu ii prea tarziu daca iti faci dupa eco analizele,ca si eu le-am facut tot dupa primul eco analizele
10+
puiutul meu
elenusht spune:
va pup pe toate...pe mine au reinceput sa ma doara sanii si au reinceput si niste greturi usoare...poate e de bine! maine repet analiza de beta hcg si de progesteron si sper sa iasa bine- dupa, tre sa-l sun pe doctor sa-i comunic ce si cum! M-am inscris si eu la licenta....sper sa pot sa o termin si pe cealalta...mai am niste restante la o alta facultate! o sa iasa bebe geniu . ma simt binisor, se simte ca stau acasa...sper sa se resoarba acel hematom si bebelinul sa fie bine si sa creasca!nu am sangerat pana acum si sper sa nu se intample! va pup pe toate!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
minunea noastra
Matzaila_81 spune:
Eu una m-am enervat cumplit astazi. Am zis ca-mi plezneste o vena nu altceva.
M-au sunat sa ma anunte ca am fost trecuta pe abonamentul sotului. Ecografia am intrebat si ma costa 50 lei asa ca am zis sa trisez putin si sa ma duc de astazi, fac 6 saptamani. Sun si-mi fac programare la ora 11. Ma duc la timp, emotionata si toate cele si incepe asteptarea, jumatate de ora. Eu cand am ajuns am anuntat receptionera ca sunt fugita de la birou si ca nu pot lipsi mai mult de jumatate de ora si sa ma anunte daca dureaza mai mult. Din cinci in cinci minute ma anunta ca mai dureaza cinci minute pana cand a trebuit sa ma intorc la servici fluierand a paguba pentru ca m-au sunat sa intrebe pe unde sunt iar eu nici nu intrasem la eco.
Am facut reclamatie la receptie, am tipat la duduile alea din toti bojocii. Problema asta vine dupa ce ne-au dat informatii gresile la call center saptamana trecuta si dupa ce geneticiana nu a venit acum trei saptamani desi am asteptat-o o ora dupa ce sotul meu a fost bolnav si i-au zis de acolo ca nu are nimic si a doua zi a ajuns la urgenta pentru ca de fapt avea otita acuta sau ceva de genul asta dar tampita nu observase. Faptul ca facea febra mare de o saptamana, febra care nu ceda la nurofen sau alceva nu i-a trezit nici o suspiciune.
Sunt satula de tot si ingrozita. Sunt insarcinata si simt ca sunt bataia de joc a tuturor. Nu pot beneficia de serviciile pe care le platesc, nu stiu unde sa ma duc la doctor sau unde sa fiu tratata cu decenta pentru ca deja am pierdut speranta de a fi tratata frumos pe banii mei. Platesc pentru nesimtire.
Am sunat la ANPC la telefonul consumatorului si nu a raspuns nimeni.
Sunt tare amarata acum. Mi-e greata si rau si imi vine sa plang.
Dar nu ma las, o sa le fac reclamatii peste reclamatii pana o sa se schimbe ceva. Pana atunci insa raman suparata si cu gustul asta amar.
Nici nu mai vreau sa ma duc la doctor. O sa fac ca doamna aia care a nascut singura acasa. La ce bun sa fac analize cand oricum sunt facute aiurea si rezultatele corespun la orice mai putin realitatii. poate ar trebui sa-mi incerc norocul asa pentru ca e doar o falsa impresia ca am fi civilizati. In adevar platim banii si nu avem conditii mai bune decat omul cavernelor.
elenusht spune:
offff Matza... calmeaza-te! din pacate suntem la mana lor! Ce pot sa-ti spun...se mai intampla! Si eu am patit-o saptamana trecuta cand am stat o ora si jumatate sa astept doctorul care nici macar nu a vazut nimic la eco si a trebuit sa ma duc in alta parte sa fac eco:a alti bani, alta distractie! Asta e tara in care traim....Linisteste-te si vezi-ti interesul: tu vrei sa-l vezi pe bebe! iti vei face o alta eco si-l vei vedea, dar nu te enerva ca se nervozeaza si bebele! linisteste-te!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
minunea noastra
Matzaila_81 spune:
Pai asta ma gandeam, ca stam cate o ora si ceva si in loc sa facem reclamatii peste reclamatii noi ne inghitim amarul.
Eu nu accept ca la o clinica une eu platesc din buzunarul meu toate serviciile sa fiu tratata asa.
O sa stau sa scriu si in strainatate la Drepturile Omului la ce mizerabil este tratata gravida in Romania.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Pai asta ma gandeam, ca stam cate o ora si ceva si in loc sa facem reclamatii peste reclamatii noi ne inghitim amarul. Eu nu accept ca la o clinica une eu platesc din buzunarul meu toate serviciile sa fiu tratata asa. O sa stau sa scriu si in strainatate la Drepturile Omului la ce mizerabil este tratata gravida in Romania. |
Matzaila chiar te rog sa le faci reclamatii ca sa nu ramana asa si sa te simti si tu multumita dar incearca sa te calmezi ca stresezi bebelu draga.