Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

iaura, chiar sunt credincioasa si o sa citesc rugaciuni! Mi-au iesit rezultatele la beta hcg si progesteron!
beta hcg = 19498.53, acum 5 zile a fost 12000 (acum nu mai creste la fel de repede ca la inceput, insa e bine ca creste)
progesteronul = 24 si doctorul a zis ca atata timp cat nu scade sub 20 e de bine!
acum mai repet sambata si sper sa fie la fel de bine, progele sa ramana la fel, daca nu si mai mare si beta sa creasca...Am dosrmit si eu de pranz, ce bine a fost...Cred ca am facut bine ca mi-am luat liber azi si maine...
Dumnezeu nu ne lasa!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

elenush, ma bucur ca esti mai linistita,
eu am facut prima eco la 5 sapt si un pic si mi s-a descoperit un hematom langa sacul gestational, in sac nu se vedea embrionul ci doar vezicula vitelina; m-am dus acasa descurajata, imi era si teama sa ma mai bucur de sarcina, a doua zi am facut alt eco la alt medic, mi-a zis ca la varsta asta de sarcina e normal sa nu se vada embrionul, hematomul era acolo, asa ca mi-a dat tratament, am facut b hcg in dinamica si m-a chemat la 7 sapt pt alta eco
la 7 sapt hematomul era mai mic, nu stiu cu cat, nu l-a mai masurat, important e ca se resoarbe
fii optimista, nu pune raul in fata, odihneste-te cat mai mult si asteapta cumintica si nu se invinovati, hematomul nu a aparut din cauza efortului, eu cred ca hematoamele acestea raman dupa ce se implanteaza bebe in mucoasa uterina, asa imi explic de ce sunt asa frecvente, am auzit pana acum de zeci de cazuri de hematoame care in final s-au dovedit a fi inofensive
pe forum suntem cu problema asta cam trei,nu? nu ne lasam invinse de un chegulet, suntem luptatoare

de baietel mare si +9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Elenush, fi mai barbata ce Dumnezeu
O sa vezi ca o sa fie totul ok si o sa am cu toate mamici. Abia astept sa ne povestim una celeilalte cum am nascut. Ne asteapta asa un drum frumos in fata....
Eu astazi am fost foarte obosita si a inceput sa ma apuce si greata asa,ca din senin. Inca nu am dat la boboci dar sper sa nu se agraveze.
Cu toate problemele astea imi venea si mie sa dau fuga la eco dar cum abia maine intru in 6 saptamani am zis sa stau linistita. ma rog la Sfanta Maica sa aiba grija si de copilasul meu ca doar ea mi l-a trimis si am incredere nestramutata ca e langa mine si ca nu ma lasa. Doctorii nu pot face minuni, Ea da. Mi-a dat bulgarelul din burtica cand toti au spus ca nu sunt insarcinata si dupa se minunau ca am bebe.
Credinta si incredere si trecem peste toate mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_
pe forum suntem cu problema asta cam trei,nu? nu ne lasam invinse de un chegulet, suntem luptatoare

de baietel mare si +9

Asa e! Luptam!!

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da fetelor am luptat sa ramanem insarcinate si de acum luptam sa ii mentinem.
Multa sanatate la toate si astept vesti cat mai bune.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

neata fetelor,ce faceti?
eu am crezut ca am scapat de greturi,dar aseara pe la 11 am mancat o piersica si niste pepene galben ca mi-a fost pofta,m-am dus la bucatarie sa arunc cojile la gunoi si dupa ce am simtit miros de mancare am vomitata tot ce mancasem.Azi dimineata nici nu am vrut sa mananc,de fria sa nu vomit,voi cum stati cu greturile?

10+
puiutul meu

Mergi la inceput

Neata aly, nici eu nu am mancat inca ca parca nu imi trebuie nimic. La mine inca nu sunt asa de intense greturile doar la anumite mirosuri si ieri in masina, dar eu nu am vomitat inca, oricum e diferenta ca eu sunt abia in sapt 5.
Va pup pe toate.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, va ofer un ceai aromat!
Aly, eu de dimineata m-am trezit cu foame, am ajuns la birou si am mancat rapid cele 2 sandvisuri pe care mi le pregatisem de-acasa. La mine nici urma de greturi. Cred ca la sarcina asta scap de ele, nu-si vor face aparitia.
Elenusht, cum esti?
Restul fetelor, sper ca sunteti bine toate.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Buna dimineata, va ofer un ceai aromat!
Aly, eu de dimineata m-am trezit cu foame, am ajuns la birou si am mancat rapid cele 2 sandvisuri pe care mi le pregatisem de-acasa. La mine nici urma de greturi. Cred ca la sarcina asta scap de ele, nu-si vor face aparitia.
Elenusht, cum esti?
Restul fetelor, sper ca sunteti bine toate.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Sa iti dea DD sarcina usoara incontinuare si la restul fetelor la fel.
Porumbitza ce ai facut la eco.Parca tu ziceai ca mergi ieri, sper sa nu va incurc pana ma obisnuiesc cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu pe prima sarcina...nu am vomitat...insa acum ma icearca,si numai pe seara,niste greturi macabre,fara a vomita insa...

fetelor,care aveti probleme cu sarcina...Dumnezeu e alaturi de voi!Curaj,putere!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput