Mamici si Gravidute Italia (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetelor!
Mersi mult ptr voturi! sper sa adun suficiente voturi sa intru in top 100. dar daca nu..nu-i bai...ca am intrat cam tarziu in hora. pe 7 iulie se termina am impresia.

acum fug sa scurtez perdelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Dana, ca sa merg in Romania prenotez cand sunt oferte, in functie si de programul lui B (de fapt, mai mult la nimereala, pt ca le luam cam cu cateva luni inainte).
Acum ziceam de soacra mea, dar ea sta sus in nord in Italia, si vrem sa vedem de tren Freccia, sunt si acolo ceva oferte, dar e mai scump un drum dus pana la ea decat sa mergem toti dus-intors cu avionul acasa.
Na, trebuie sa mergem si pana la ea, acum sa vedem...Si sa incercam cu avionul la ea e complicat pt ca nu prea e aeroport in zona, e multa plimbareala si nu iesim cu mult mai ieftin la sfarsit.

Cu paturicile, fata e de la noi la odisee, o stie si Nafi.
Eu m-am corespondat cu ea pe mail, pt ca asa imi era mai usor.
Iti poate face si altele decat ce vezi.
Eu, de ex, am combinat 2 modele de la 2 paturici diferite, iar la colturi am vrut sa fie unul din modele dublu.
Ea are materialul, tot.
E foarte usor sa iti faci un model tu singura. Ea face doar un model mic, pe care pe calculator il combina, deci nu trebuie sa existe paturica efectiv, are si pe blog asa facute, unde da exemple de model. Mie, de ex, dupa ce am discutat cam ce am vrut, ea mi-a trimis vreo 5 modele, de unde am combinat eu si am facut singura paturica.
Poti alege si din cele gata facute, sau daca mai vrei ceva in plus, in minus ii explici.

Pretul difera de marimea paturicii, daca are mai multa patratele e mai mare, implicit mai scumpa. Unele din modele vezi ca au pretul, altele depinde de cat de mare o doresti, dar iti zice ea, exact, dupa ce ii spui cum vrei.
Cele de iarna, pt ca sunt pline, sunt parca mai scumpe.
Cam undeva la 200-250 ( cam 50-60 euro) paturica normala. Eu am vrut mai mare de 1 metru pe 1 m, ca sa o folosesc si cand creste, adica vreo cativa ani, si a fost 290 (cam 70 euro, cu tot cu transport in tara) si am primit si un cadou.
Asta e orientativ, pt ca de ex, probabil daca vrei mai multe bucati, poate iti face reducere.
Cam in 2-3 saptamani se face una.
Chiar se interesase pt mine si a zis ca poate trimite si in Italia, dar cum eu mergeam oricum acasa, am preferat asa.
Banii eu de ex, i-am platit chiar in ziua cand am ridicat-o de la posta pt ca abia atunci aveam bani romanesti. Sunt convinsa ca te poti intelege cu ea sa ii trimiti si in cont, sau western cum iti e usor, si sa trimiti euro.
Daca mai ai intrebari, linistita.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Salutari si de prin Romanica.
Reusesc sa tin pasul cu voi sa va citesc macar o data la 2 3 zile dar nu apuc sa va raspund. Imi e cam dor de timpul in care frecam duda pe net :))) Acum munca ridic copchilu de la gradi ne oprim in parc ajung acasa mancare o mashina de spalat una alta pac s-a facut 12...cand pic franta.
Va pup pe toate si va citesc cu drag :) Poate faceti vreo iesire la un gratar si prin septembrie :):D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!
baiatul e in vacanta, pitica a stat acasa cu refendumul, dar totusi sper sa nu se imbolnaveasca si sa ramana pana la sf lui iunie la asilo

DANA informeazate IN COMUNE daca nu exista asociatia Mary Poppins ptr a te ajuta cu vreo femeie ptr copii...am inteles ca vei completa niste foi si plata ar treb sa fie 7 eurici ora, dar comune iti va reda o parte din bani adik de fapt vei plati doar 3 euric ora...informeazate

Ale bine ai venit neaparat trebuie sa ajungi si la socrela(isi doreste sa vada nepotelul)

Laura cat te invidiez si mie imi place "veverit", cand intr.o tara , cand in alta...vad ca esti in zodie cu fimea , tare mai ii plac plimbarelile si sa nu stea la bloc

Nafi facem tot posibilul

Ale cand erai disponibila ptr intalneala??

Raluk unde plecati in vacanta?Anais mai se uita dupa avioane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Sunt inca in pat. Declar o noapte naspa. Mattia nu vrea sa bea laptele. Ma doare spatele.

ALE merci ptr informatii privind paturicile. Scumpe rau. Cu 70 euro iti iei o trapunta. Imi dau seama ca e multa munca si de asta si pretul. Credeam ca tre sa te duci in Ro la socrii.

NAFI da e cam tarziu.... Am vazut participantecu 600 si Ceva de voturi...

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KEMSY moto sunt intregi inca. A rupt Mattia cateva picioruse de apoggio

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Neata feteleor!

Va las o si fug sa mai fac una maaare ptr mine. ricky nu mai are somn asa ca l-am lasat pe marito sa mai doarma un pic si am intrat eu de garda

La 8.30 sun la pediatra sa mergem pana la ea azi ca nu-mi place cum arata putzulica lui musiu. nu ne mai lasa sa-l decalotam de ceva vreme, face scandal monstru si acum s-a cam umflat si e rosu...Asa ca vreau sa vada sa-mi spuna ce-i de facut sa nu ma trezesc ca are cine stie ce probleme.

DANANGIE esti o scumpa cu votatul in fiecare zi Da, am intrat tarzior dar ca sa fiu in primele 100 mi-ar fi suficiente vreo 40-50 de voturi pe care speram sa le adun pana pe 30 iunie cand se termina . numai ca nu prea am timp sa umblu cu soecova sa mobilizez lumea asa ca am ramas cu baza in voi Dar nu-i capat de tara..e doar un simplu concurs.

M-am inscris doar ptr ca e frumoasa ideea ca ai putea castiga ceva. LALEXANDRA stie ca doar ea a si castidat odata! nu ALE? ce face micul print? tot frecush pe capul tau toata ziulica?

Ma duc la cafelutza. va doresc o zi super, a dopo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata! asa mai pe la amiaza.

Ally, sa vii sa ne povestesti peripetiile.

Laura, asta e, daca trebuie sa va mutati, important e sa fiti impreuna. Ce sa facem, mergem unde e familia si unde ne e bine.

Roxali, in mod normal eram liberi pe wekeendul de 2 iulie, dar se pare ca mergem la soacra-mea. Pe weekendul de 9 iulie suntem plecati in Romania.

Dana, asa e, nu sunt ieftine, dar sunt tare frumoase si deosebite. Eu aici, am dat pe o paturica mica 50 de euro si pe una mai maricica 70 de euro. Sunt si acelea de se pot folosi si la carucior. Asa am luat-o si pe asta, si pt pat si pt carucior.

Nafi, am si uitat sa va scriu. La acel concurs eram pana in ultima zi printre primii zece, apoi nu au mai aratat clasamentul, decat primii, dar cica nu mai eram acolo...asta pt ca era firma frantuzeasca si culmea la sfarsit in primii zece erau doar francezi...deci, nu mai zic nimic

Noi azi noapte am avut seara sexy de nedormit din cauza lui Ale...sper sa dormim si noi odata noaptea.

Vaam

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Ah..ca mi-am adus aminte cu asilo.

Mie imi convine ca incepe pe 4 octombrie. asa nu platim septembrie si salvam 240 euro

Dar oricum nu asta a fost motivul ptr care incepem inserimento pe 4.10 ci ptr ca imi dadusera ca data 20 septembrie iar a doua jumatate a lui septembrie marito e in concediu si vrem sa mergem undeva.

Asa ca oricum trebuia sa fac schimb cu cineva si cel mai bine e sa fac inserimento dupa vacanta ca de-l fac inainte nu are rost.

Nu ne mai intelegem deloc cu ricky. pranzul si cinele au devenit un stres enorm ptr ca Ricky vrea sa manance de la noi din farfurie. daca nu ii dam se pune pe urlat si nu mai mannaca mancarea lui. si i-am mai dat dar nu pot mereu , spre ex. aseara am facut pui curry ce era prea picant ptr el. a fost picant si ptr mine! ne gandim cu groaza ce ne facem daca e sa mergem cu el in vacanta! scandalul de la restaurant o sa ne atraga ura tuturor cred! ne mazileasc aia pe acolo!

Fug sa-l culc caci iar s-a pus pe miorlait!
Pupici!

UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!

LAlexandra, faine paturicile intr-adevar! De ce nu a dormit Alessa, dintisorii sunt vinovati?
nafi,ai de recuperat la voturi. Se voteaza zilnic?dACA DA, MAI DA LINK-UL SA MAI VOTEZ.
Si eu am aceeasi problema c L, vrea de la noi din farfurie mancare. Deja a gustat snitel si tortelini facute cu daddo

Noi ca de obicei, L doarme bine acum (ptiu, ptiu), mananca, devine cam razgaiat...Cam astea.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput