Mamici si Gravidute Italia (105)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Iar ma prapadesc de ras.
La mine merge acum. Incearca sa descarci programul Safari si poate cu ala sa mearg#259;.
Pup, merg la mine, nu dau detalii, ca prea multa lume citeste

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu cu conflictul dintre anne si madama aia care a avertizat-o pe PM de italianisme nu sunt de acord. Clar!! Fetele de la odisee insa o acuza pe anne ca a sters albume, documete de pe contul comun, a schimbat parole etc. Si cu asta nu sunt de acord, idiferent cine a facut-o si la ce odisee. E un gest urat si rautacios. Si asa cum o cred pe anne cu PM-ul, le cred si pe fete ca sunt suparate. Asa ca nu tin partea nimanui, imi spun doar parerea vis-a-vis de ce s-a scris, s-a facut public, de o parte si de alta. Asta-i tot.

Si nu m-am enervat, ca n-am de ce.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ale - e mai intelept asa, sa iti pui barbatu' la treaba adica. Pana la retetele alea minune ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALE asa ma gandeam si eu.Daca au ajuns sa urmareasca postarile lui ANNE ...iti dai seama ce zile agitate au. Blehhh chiar imi displac astfel de momente....Si stiam si eu ca asta zice regulamentul dar se vede ca la ele nu se aplica...nn lo so!! Spor la bagaje!

KEMSY exact problema asta o am si eu. Abia s-a incarcat pagina si bang! capt urm.! Hahaha!

In seara asta am facut o mana de pilaf si o mana de ciorba cu fasole. O mana ptr ca trebuie mancate in seara asta dat fiind ca nu am frigider. Intr-un sens pe mine m-am ajutat foarte mult vremea aasta ploioasa si rece. Ca acum balconul e frigiderul meu. poate pe maine ajunge frigiderul....offf

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

yoana, mergeeeeeeeeee!!!Uita-te!!
danangie, pofta buna!Eu aveam de ieri ciorba de vacuta, am facut si o salata orientala, L a mancat pastina si a umplut toata casa, am si in...par sabbiaro ((asa s-o fi zicand??)
Oare cum traiau bunicii nostri fara frigi Noroc cu beciul

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

postarea mea a fost strict la adresa Aneei.

si ideea era ca a generalizat!!! [/b]ea a scris de fetele de odisee, deci da, si de mine! si asta nu am fost de acord noi, cele de la odisee. tocmai asta a fost problema. iar, coincidenta este prea mare apropos de problemele aparute. imediat cum s-a suparat fata.

si da, spiritele sunt agitate, pentru ca exact cand facem si noi un anisor, s-au sters amintirile si alte lucruri personale noua..nu cred ca v-ar fi convenit nici voua.
si gata, ma opresc.Cine stie sa citeasca si sa intelega o s-o faca , cine nu, nu are rost sa insist!

[b]abramburika
salut maturitatea postarilor tale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

postarea mea a fost strict la adresa Aneei.

si ideea era ca a generalizat!!! [/b]ea a scris de fetele de odisee, deci da, si de mine! si asta nu am fost de acord noi, cele de la odisee. tocmai asta a fost problema. iar, coincidenta este prea mare apropos de problemele aparute. imediat cum s-a suparat fata.

si da, spiritele sunt agitate, pentru ca exact cand facem si noi un anisor, s-au sters amintirile si alte lucruri personale noua..nu cred ca v-ar fi convenit nici voua.
si gata, ma opresc.Cine stie sa citeasca si sa intelega o s-o faca , cine nu, nu are rost sa insist!

[b]abramburika
salut maturitatea postarilor tale!

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

lalala13, cine a sters poze/email-uri a facut un gest foarte urat. Sper sa aflati cine e...sau macar sa recuperati din amintirile voastre.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara dragi mamici

Nu am avut deloc timp sa intru astazi .

Mamma mia, ce mi-a fost dat sa vad , au reusit sa-mi bage strambe si aici . Chiar ca ma umfla rasul .
Fetelor imi pare rau pentru toate aceste neintelegeri.
Mamicile de la Iulie-August m-au acuzat ca le-am piratat contul. Ce pot sa spun, le-am dat si eu replica ieri seara . Nu vreau sa-mi mai fac ganduri negre,m-am saturat . Nu le-a placut ca am venit aici si m-am plans. Asta este ...imi cer scuze ca v-am tarat in acest noroi.
Cine si-ar putea inchipui ca o persoana cu scaun la cap ar putea sa faca o chestie de genul acesta ? Doar pentru ca m-am suparat si am plecat ...ce as fi avut de castigat ?
Fiecare crede ceea ce vrea .
Voi decideti daca vreti sa-mi mai raspundeti la mesaje sau nu .
Sunt oripilata de toata istoria , va dau cuvantul meu de onoare .
O seara buna va doresc!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Anne, scrie linistita, eu o sa-ti raspund.
Mai scriu maine, ca acum am scris repede de pe mobil.Aaa, si nu te mai gandi...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Anne45, pe mine nu m-a deranjat ca a venit lalala si a scris la noi. Pe mine m-ar deranja rautatile gratuite si nedreptatea.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput