Mamici si Gravidute Italia (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Acum m-am mai eliberat si eu ca doar ce a plecat idraulico si am reusit sa-l adorm pe Ricky. am avut cateva chestii de reparat ca sa fim ok cu baia mica ptr luni cand vin musafirii.

Dupa amiaza ma duc sa ma epilez cu musiu de mana ca n-am alta alternativa

ALLY - ma bucur ca Eduard creste asa bine si e ok

ROXALI - o sa ma uit pe net acuma sa vad pe unde vine locul ala . sper sa reusesc sa particip.

ABRAMBURIKA - vad ca astepti sa se dea startul la saldi! si eu am o lista de 1 km cu ce vreau sa cumpar!

DANANGIE - ma bucur ca a fost asa frumoasa iesirea voastra si ca te-au repartizat in sectia dorita! super!
Si eu am luat azi pampersi din aia ptr piscina ca poate mergem saptamana viitoare cu amicii nostri. vrem sa mergem o zi la in parcul Sigurtà. sper sa avem timp frumos

Fug sa pap ca acum se trezeste musiu si tre' sa ma gaseasca cu bateriile incarcate.

Pupicei tuturor!

UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/

Mergi la inceput

Na ca am uitat ceva important!

LA MULTI ANI MONICA!

Si multumesc mult fetelor ptr voturi!

RALUK - ma bucur ca sunteti bine. multi pupici celor doua printese si bafta cu planurile ptr casutza voastra

UN VOT VA ROG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Nafi daca ai alta idee nu.i bai...Stefi fusese acolo si am inteles ca.i fain, mai ales daca e timpul naspa

pup fetili

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Nafi daca ai alta idee nu.i bai...Stefi fusese acolo si am inteles ca.i fain, mai ales daca e timpul naspa

pup fetili

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

oricum eu ma uit asa sa vad unde e in termeni de distanta fata de Rieti etc...caci daca e sa vin nu raman peste noapte. ca nu e frumos sa-mi las balta socrii avand in vedere ca sunt in vizita la ei.

UN VOT VA ROG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetele multumesc mult pt urari!!!
noi suntem bine,crestem mari,face la olita de 1 luna,vb ff bine romaneste si incepem incet ,incet sa vb si italiana.acum sunt parintii mei la mine si sunt super bucuroasa.am avut o perioada mai naspa dar incet,incet trece ne revenim.
DANA cu fff multa intarziere LA MULTI ANI PT ALESSIO!!!!!!!!
ALLY creste super bine EDY si e un frumusel
PETRO ma bucur ca au iesit bine analizele iar numele ELIZA e fff frumos
va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor, cand aveti timp va rog fr sa imi tr si mie adresa de pe contul comun ca am ramas fara ea ...imi amintesc doar parola.
Multumesc anticipat!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

nafi - da, da, vanez saldi . Am ochit o pereche de pantofi si una de sandale. Pt. mine. Pantofii stiu ca vor fi cu 30% mai putin, adica vreo 15 euro in minus. Si lista poate continua, hahhhahhaaa ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Mai fetelor...am descoperit ca puiului meu i-au iesit molarii de sus! Si noi nu stiam ce are de e mofturos, miorlait si se trezeste noaptea urland.

Din nestiinta credeam ca urmeaza sa-i iasa caninii si ma uitam la gingii doar in fata, pe cand acum am citit ca molarii de sus ies pe la 13 luni asi si aia de jod de pe la 14 iar caninii mai incolo

Bietul pui...trebuie sa spun ca a fost chiar f bun la cat dor molarii astia

ABRAMBURIKA - anul trecut nu mi-am luat decat o bluza si un pantalon de vara ca nu voiam sa dau banii pe haine cu 2 masuri mai mari . asa ca acum sunt cu garderoba la pamant rau caci hainele mai vechi sunt mai mult office de cand lucram , plus ca sunt si cam trecute ca moda...asa ca trebuie sa cumpar multe chestii. acum insa pun accent pe smart casual caci pana nu-mi gasesc de munca n-are rost sa iau alt gen de haine iar in genul sport simplu nu prea ma vad.

Sotul are si el o lista ca si partea lui de sifonier e cam goala..ca a cheltuit banii sa puna motocicleta la punct, sa-si actaulizeze licenta de instructor de zbor etc si asa a cam ramas restant si el la capitolul moda.

Sper sa recuperam cate un pic.

In seara asta incerc sa pun poza cu perdelele
Pupicei

UN VOT VA ROG!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Deci din BUNA DIMINEATA,

Scriam mesajul cand nu stiu pe ce am apasat si a disparut mesajul.

PETRO eu chiar nu eram obisnuita mai intai sa urmaresc articolele si pe urma sa le cumpar cand apar saldi.

MONICA multumesc de urari.

Ieri afara a fost uratel dar s-a stat super.Ca era putin mai bine fara soarele ala arzator.Era zapuseala dar macar nu mai era soarele. Spre sf dupa-amiezii a inceput sa picure marunt si drept urmare am continuat sa ramanem in parc.

Sunt cam morcovita. Alaltaieri seara stateam pe canapea si ma uitam la un film cand aud sunand la usa. La usa nu la cancelul de jos.Ca am sonerii diverse si de asta stiu cand e cineva la usa sau la cancel.Era 22,16. Nu reuseam sa ma ridic de pe canapea asa de tare ma speriasem.Ma uit pe vizor era vecina. Imediat mi s-a dus gandul : aoleu a patit ceva barbatsu. _Na, de ce sa ma sune la ora aia. am deschis si cand colo imi zice sa inchid bine geamuri,taparele ca vecina de sus a vazut hotii in gradina!! Ptiuu ce ma speriasem ca eu aveam in toata casa geamuri deschise,taparele ridicate ptr ca era fost cald in casa si am zis pana ma culc sa se racoreasca putin prin casa. Nu s-a descoperit cine erau...ce au facut....cand au fugit...etc....si chestia asta ma dispera.Ca a intrat din nou frica in mine de hotii astia. Mai toti au alarma la apart....offf....imi spune vecina ca sa-mi pun! imi venea sa-i spun: imi dai tu bani??

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Ciao fetele!

DANANGIE - f neplacuta senzatia ca sunt hotii pe aproape! sper sa nu ai surprise neplacute! Asta mai lipsea!

Eu aici plec de acasa si las si usa la terasa deschisa cateodata. Dar Verona e un oras destul de sigur...Primarul e din Lega Nord si a a facut curatenie ca la carte, a zburat parasute, pesti, drogati, cersetori...a facut treaba buna chiar daca astia din Lega sunt un pic cam extremisti.

Sper ca aveti un weekedn tihnit alaturi de cei dragi.
Va pupacesc!

UN VOT VA ROG!

Mergi la inceput