Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Firicel, vreau si eu in Australia.
Hai ca m-ai pus pe ganduri cu smantana...eu mancam linistita, dar m-am uitat acum pe cutie si nu scrie nimic de lapte pasteurizat.

Mihaela, felicitari ptr bebe activ si ptr posibilul carucior albastru.

Corina, bine ai revenit si felicitari ptr cuc.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare!

Despre rochita mea nu are nimeni o parere?

dana scuze da nu o vazusem, e foarte frumoasa, imi palce mult imprimeul. e din matasica?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Bella, da, este dim matase (ador matasea). Vreau sa o port ziua la nunta fratelui meu.
Ma bucur ca iti place. Mie mi se pare ideala ptr o graviduta dar au fost si pareri opuse(cum ca ar fi prea inflorata, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bella, tu zici de Daimon Club, de la Tinerelui, la Polivalenta acolo?... sau Diamond e altul?.. doar 30 lei e intrarea?.. as merge si eu intr-o zi cu Muffy

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Multumesc fetelor. Asa vesti bune sa avem toate.

Dana si mie imi place rochita, important este cum iti vine si cum tesimti tu in ea. Eu la 1.61 cat am cu asa rochita fara tocuri nu stiu cum mi-ar sta.

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela.1975

Multumesc fetelor. Asa vesti bune sa avem toate.

Dana si mie imi place rochita, important este cum iti vine si cum tesimti tu in ea. Eu la 1.61 cat am cu asa rochita fara tocuri nu stiu cum mi-ar sta.

13+

Mihaela, stai linistita ca si eu am doar 1,63. Voi incerca totusi sa imi iau tocuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Dana, e draguta rochita ta!
Georgia, kaza, fiind Kazahstan?.. wau,ati trcut si voi prin niste chestii.. Doamne ajuta ca sunt toate bune si la locul lor acum!

mi-ati amintit ca pe 2 iulie am si eu nunta in Mamaia.. evident, tre sa incropesc o tunuta... nu-mi vine sa cumpar ceva, sa dau o caruta de bani si sa n-o mai port a doua oara... caut, caut, ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Corina, bine ai revenit si felicitari pentru cuculet!
Georgia, cum sa nu avem draga rabdare sa citim tot? Uite au am avut de recuperat vreo 10 pagini acum, dar am citit fiecare postare din fir in par, nu pe diagonala.
M-am distrat si eu de postarile de aseara..m-am uitat la toate rochitele si mi-au placut toate...si eu imi faceam probleme ca as fi avut o nunta in 16 iulie, dar m-a salvat mama, ca merge ea la nunta.
In rest...asteptam ziua de maine...poate poate l-o opera...muci nu mai are, de tusit tuseste o data- de doua ori pe zi, si e seaca...insa la analize i-au iesit leucocitele mari (limfocitele si monocitele au valori mai mari). Ma gandesc ca influenteaza analizele si faptul ca e inca pe antibiotic..si iar cred ca are viermisori, ca aseara m-a termiat cu "mami ma mananca la fund" si cu scarpinat. Plus ca are dureri de burtica, un pic de cearcane..deci toate indica viermi intestinali. Ma gandesc ca si parazitii astia pot duce la un numar de leucocite marite....
Asa ca eu astept ziua de maine...la 8 o sa fiu la Cluj la dr...sper din tot sufletul sa il opereze acum, ca daca mai stau cateva zile iar il ia raceala si mucii.

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Bella, tu zici de Daimon Club, de la Tinerelui, la Polivalenta acolo?... sau Diamond e altul?.. doar 30 lei e intrarea?.. as merge si eu intr-o zi cu Muffy

da ala, asta e pretul din timpul sapt...cand e liberrrr, in weekend e haos si costa 50 de lei. acum daca nu s-or mai fii schimbat preturile. cand ma duc iti spun

giorgia eu am citit tot...cred ca ti-a fost teribil de greu sa stai departe de parintii.
referitor la rochita culoarea pe care o descrii tu e corai..una din nuantele mele preferate de vara, maia les cu pielea bronzata.

dana da nu inteleg cuma dica ti-au spus unii ca e prea inflorata, nene esti gravida, cum sa exprimi mai bine starea de spirit? printr-o rochie neagra?
mi-e imi place mult rochita ta si consider ca este mega potrivita pt zi. si chiar daca este scurta daca iti iei o pereche de sandale chic fara toc de ce sa nu mearga?

pt seara ti-as recomanda totusi rochie lunga, e nunta plus ca e si vb de fratele tau, deci nu esti un invitat oarecare. trbs a stralucesti.

eu la botez deobicei nu imi iau rochie lunga da acum am tinut mortis sa fie lunga ca sa imi iau sandalute...cand am timp le fac poze si va arat...hai ca m-am lungit cu vb si trb sa plec sa imi schimb rochita si sa vad ce ii mai cumpar lui bebe mic

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Am citit din urma si am uitat tot, desi vroiam sa zic cate ceva si eu ...

reluam cititul

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui luny

pt seara ti-as recomanda totusi rochie lunga, e nunta plus ca e si vb de fratele tau, deci nu esti un invitat oarecare. trbs a stralucesti.

eu la botez deobicei nu imi iau rochie lunga da acum am tinut mortis sa fie lunga ca sa imi iau sandalute...cand am timp le fac poze si va arat...hai ca m-am lungit cu vb si trb sa plec sa imi schimb rochita si sa vad ce ii mai cumpar lui bebe mic

samburelul meu

Bella, ptr seara am deja rochita. o voi purta pe cea cu care am cununat anul trecut. Adica www.facebook.com/photo.php?pid=739741&l=2d09fab60c&id=100000032604592" target="_blank">asta

Mergi la inceput