Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bella, le-am trimis un mail...sa vedem ce scoruri baga!
Diana, tin pumnii pustiului sa scape mai repede de operatia aia!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Woowww, dana!! M-a dat pe spate rochia de seara!! E culoarea mea preferata (griul cu toate nuantele lui) si e ff frumoasa!! Iti sta si ff bine. Acu' sa nu crezi ca am vreun interes sa te "periez" asa, da' imi place mult de tine, esti eleganta, distinsa, serioasa ... ai un aer asa, distins. Gata, ca dupa intri la banuieli!

Iar rochia de zi e perfecta ... nu mi se pare prea inflorata, se presteaza exact evenimentului, anotimpului etc.

Cand eram gravida cu S. am fost la o nunta (aveam un burtoi imens, vreo 7 luni), iar rochia avea culoarea aia, griul ala. Modelul l-am gasit pe net si mi l-a facut cumnata mea, croitoreasa de lux. Ce iese de pe manutele ei sunt opere de arta, pe bune. AM sa caut poze sa pun.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Woowww, dana!! M-a dat pe spate rochia de seara!! E culoarea mea preferata (griul cu toate nuantele lui) si e ff frumoasa!! Iti sta si ff bine. Acu' sa nu crezi ca am vreun interes sa te "periez" asa, da' imi place mult de tine, esti eleganta, distinsa, serioasa ... ai un aer asa, distins. Gata, ca dupa intri la banuieli!

Iar rochia de zi e perfecta ... nu mi se pare prea inflorata, se presteaza exact evenimentului, anotimpului etc.

Cand eram gravida cu S. am fost la o nunta (aveam un burtoi imens, vreo 7 luni), iar rochia avea culoarea aia, griul ala. Modelul l-am gasit pe net si mi l-a facut cumnata mea, croitoreasa de lux. Ce iese de pe manutele ei sunt opere de arta, pe bune. AM sa caut poze sa pun.

Petro, multumesc tare mult Daca vrei sa vezi mai bine rochia mai gasesti poze pe facebook (in albumul primii nostri fini)

Nu sta din intamplare in Bucuresti cumnata ta? am si eu nevoie de o croitoreasa buna.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela.1975
Iar cu sexul lipsa totala ca nu avem voie. Chiar glumeam si am zis ca in ritmul asta daca asteptam pana dupa nastere cand o sa se poata il facem si pe al doilea bebe din prima. Dupa atata asteptare....

Cam asa a venit la noi sarcina asta. Nu-i de ras, da' se vede ca ne-am "intalnit" mai cu foc dupa toate necazurile avute in perioada aia, abstinenta prelungita din varii motive .... si s-a prins din prima .

Deci, ai grija cand il planifici pe bb2!!

Mergi la inceput

Nu, sta la Focsani. Da' pt. tine nu-i problema, ca ai legaturi si pe-acolo . Poate sotul o stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani ELA82!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu numai fericire alaturi de sot si bb mic!

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Da Kaza ... egal Kazakhstan!
Si intr-adevar am trecut prin multe! Ce e frumos e ca acum e totul bine si chiar si momentele grele din trecut ni le aducem aminte cu oarecare nostalgie!
Ma bucur ca ati avut rabdare sa cititi! Si eu citesc totul din urma! Nu-mi scapa nimic! E chiar una dintre bucuriile mele sa citesc ce scrieti voi!
Rochitzele de vara de matase si mie imi plac inflorate.
Dar mi s-a spus ca imprimeul floral cu flori mari ingrasa si e pentru slabanoage! Poate din aceasta cauza au comentat ca e cu flori!
Cat despre rochia mea.... e f. simpla, are guler sal...si e dreapta dar in fata e lejera cat sa incapa burta si sa nu se ia pe burta prea tare!
Culmea e ca are un cordon in talie cu care nu stiu ce sa fac ca eu numai am talie....
pe toate

+17 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

nu mai pot de soooomn
neata si de la mine mai pe la pranz asa...ca am stat 3 ore in service (mi-au zis ca dureaza o ora)dar trebuia musai revizia asta inainte sa plecam in grecia...si asa am descoperit ca nu mai aveam placute pe spate, filtre varza, etc.
acum ma apuc de lucru la foc mare ca la 4 tre sa iau piticania de la gradi.
ca vorbeati de sentimentalisme....va inteleg asa de bine. e clar ca sarcina ne face mult mai sensibile si receptive, si eu simt pur si simplu ca ma topesc dupa fi-miu. ca as putea muri fericita si impacata privindu-l si ascultandu-l....va dati seama cu ce carente afective cresc copiii pentru care nu simte nimeni asa ceva?...hai ca o dau in partea cealalta, dar eu mereu ma gandesc (si deformatie profesionala) la cat e de importanta in formarea umana afectiunea primita in anii copilariei. sa simti ca cineva e "nebun" dupa tine
diana, am uita sa-ti zic ieri, apropos de tzatze...fi-miu nu a vrut sa suga decat 4 luni jumate (spre disperarea mea care am avut lapte pana pe la 10 luni, desi nu m-am mai muls de la 6 luni-ale lui evident) acum este fascinat de ele. de toate tzatzele, dar in special de faptul ca "ce tzatze mari ai mami, de ce au crescut asa de mult? sunt pline cu lapte?" eu chiar stau sa ma intreb daca va cere sa suga si care ar fi reactia cea mai cosera...nici nu-mi vine sa-l refuz total, nici nu vreau sa-l incurajez...sper sa ma scuteasca insa de gasirea unui raspuns pupici si bafta!
bella buna alegere cu rochia sa o porti sanatoasa!
eu din nefericire inca incap in rochiile pe care le am, asa ca n-am pretext sa-mi iau una acum pt nunta din iulie
dana si mie imi place ff tare imprimeul. e pe sufletul meu ca sa zic asa. sa ne trimiti poze si cu tine imbracata cu ea
firicel mananca linistita smantana. smantana si iaurtul sunt produse din...prafuri (lapte praf). ciuciu lapte crud, abia muls...vise..asta la tara, la vaca, nu la fabrica. nu vazusem treaba cu astmul. nasol. stiu (pe pielea mea) ca sarcina amplifica toate alergiile. si eu stranut de-mi sare burta pfuuu...sper sa se termine odata pufii de plop ca m-au disperat. sa nu mai zic de AC
mihaela felicitari pentru putulica si bine ca te-ai linistit au fost bani bine cheltuiti
irina felicitari pentru rezultate. suna f bine

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

georgia tocmai s-a intros al meu din kazahstan...cu multe povesti din ce am inteles, daca ai bani, it's the place to be (asta daca n-ai treaba cu politica)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna,mai tarziu si de la noi.
BELLA ce misto ca ti-ai luat rochia aia de mi-a placut mie mult,bravo sa o porti sanatoasa si sunt convinsa ca o sa-ti stea bine.
LIA asa e rochia e cam de futomodeala dar o masura mai mare cred ca ar rezolva treaba,nu stiu zic si eu, ca nu stiu cum vine.Cum te mai simti,esri ok?

DANA sunt misto ambele tale rochii,ce tare ca ai reusit sa gasesti ceva de care sa fii multumita.Eu sunt tare nehotarata.

gravi 16 +

Mergi la inceput