Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 14
Doloress spune:

La multi ani BOgdanici!
Sa fii vesel si fericit, sa cresti mare si sanatos!

Vazut poze cu Iustin si Cristiana - frumosi copii, nu-mi vine sa cred ce mai cresc!
alina_anto spune:
LA MULTI ANI BOGDANICI!!!!! 

Ce mai faceti Magne?
am vazut pozele cu Iustin, mi-au placut muuult!! E un baietel mare si frumos!
am vazut-o si pe Cristiana, fara zulufi, dar la fel de scumpa si "ochioasa".
am vazut si pozele cu Mara si parintii!! e frumoasa foc Mara
, iar tu, cleo ai slabit si mai mult. Imi place casa noua, imi plac si pretenii vostri de acolo
, ma bubur mult pt voi! Victor cum s-a adaptat? ca de tine si Mara nu imi fac probleme
. Va pup cu drag pe toti

fetelor, cred ca majoritatea dintre voi sunteti ori la iarba verde, ori la terase, ori si mai bine la mare/munte..
Eu ma coc pe canapea
Nu va spun ce
am de vacanta!!!
Aseara au fost Doru si Sara la o nunta, au stat pana pe la 21, dar Sara ar mai fi stat, petrecareata mica ce e
Promit sa pun cateva poze, sa o mai vedeti si voi![]()
va pup, mergem la nani
Alina
9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
YLARI spune:
Alina_anto stai linistita ca si eu tot aici in canapea. Eu n-am chef de nimic. Nici macar de somn, ca trebuie sa iau ultimul antibiotic la 3.30 si stau sa il iau.
Hai te pup, tine puiul la caldurica.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Doloress spune:
Vazut si pozele cu MARA, m-au topit ca intotdeauna! Mi se pare ca e deja in elementul ei in Bruxelles, oricum Robertel probabil ca i-a usurat mult integrarea!
GABITAM- cascada din pozele lui Stefany se numeste Montmorency si e langa Quebec, capitala provinciei. E foarte fain.
ALINA-
stiu cum e, am trecut si eu pe-acolo in ultimele luni de sarcina, e greu greu, dar merita! Eu am avut putin noroc ca era iarna, nici nu prea era de iesit.
Alysh spune:
Hello,
La multi ani, BP!! Bogdanici, sa fii sanaots si norocos!!
Am vazut poze cu Mara by Cleo si Robert by Simonix, super!! Bruges m-a placut si mie enorm si vazand pozele m-a apucat melancolia
Laurita, abia astept pozele din parc, poate ne sincronizam pe messenger. Mi-e dor de tine iarasi, desi saptamana asta am multe de rezolvat....poate cine stie, reusim o mica escapada, desi putin probabil. Sa-mi tii pumnii, e o saptamana de la care astept multe rezultate pozitive :)
Caut acum pozele cu Iustin...cred ca mi-au scapat..........si revin cu povesti despre noi.
cleo78 spune:
multumim de complimente pt poze. Dada, robertix i-a usurat evident integrarea. Dar ce nebunie e cu ei amandoi...haoleoo...
alina_anto spune:
Poze noi cu Sara aici E si mamica ei pe acolo, tolanita ca o pisica
. Apropo de pisici, de vreo 2 saptamani Sara a facut obsesie pt cartea si desenele cu pisicile aristocrate. Ma striga Ducesa, in loc de mama
, ea se crede pisicuta Marie si zice ca mami are in burtica 2 bblusi: fratiorii Toulouse si Berlioz

Alina
9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Aaaa, scuzati dezordinea..![]()
Simonix spune:
Salut si de la mine, dau mai rar pe aciulea, caci am mult de lucru la servis iar in restul timpului - experimentez viata cu gemeni :D De cand o venit Mara am inteles ce inseamna sa ai doi copii in casa :D De aceeasi varsta, of course, caci altfel e parfum. Luati separati, sunt ingerashi - cel putin domnul Robertzone - chiar am fost cu el la Londra si ce sa zic, am reusit sa facem turism din ala adevarat, mai aveam nitel si intram si prin muzee :D Incredibil de cuminte, a dormit in carucior, plecam de dimineata de la 9 din casa si intream seara la 11, o minune. Cand apare Mara prin peisaj domnul devine un fel de cocosh care fce parada skillurilor pe langa fata - apoi nici cu fata nu mi-e rusine :D caci are si ea diverse skilluri, si uite cum iese o combinatie mortala (pt parinti :D). oricum sunt super dragutzi amandoi, cand merg de mana (vreo 2 - 3 secunde, asa), se joaca amandoi, Robert e doctorul si o dezbraca pe fata hmmm (sub ochiul soacrei, culmea !!!) si o consultaaaa ... (trebuie sa avem mare grija cu astia doi mai incolo ...) Haiosi si frumosi :)
Fecian - noi am facut operatie de polipi cu amigdale cu tuburi in urechi. daca tot il anesteziaza insista sa ii faca neaparat un control pt aspectele astea, ca poate te scutesc de probleme mai incolo. Tubii in urechi sunt chiar floare la ureche si au numai beneficii. Deja testam pe pielea noastra. Polipii - ce sa iti zic, de cand nu ii mai are doarme ca un ingerash, respira bine, mucii are dar nu se mai infecteaza. Cu amigdalele - iara numai de bine, nu se mai ineaca, nu mai vomita, mucii nu se mai infecteaza. Deocamdata bilant pozitiv, asteptam toamna :d sa videm.
Cu anestezia: greu momentul pt noi. Pisihologic
Procedura e urmatoarea: se introduce ceva in popoul cupilului pt a-l "droga"
(ei zic "pt a-l relaxa"
). Cupilul devine "high", e vesel, rade, apoi se pleosteste (asta e momentul dur - ca il vezi asa ca nu mai are controlul corpului sau, vezi asta in ochii lui, iar el nici capul nu il poate tine drept). Din fericire nu dureaza mult. Imediat te duci cu el in sala pre-op - aclo vinbe anestezistul si vorbeste cu parintii, iti explica ce o sa ii faca, cum va reactiona, ce se va intampla in operatie. Apoi la noi nenea anestezist l-a luat pe pitic pe umar si a plecat in sala de operatii. Noi am asteptat intr-o sala langa. Anestezia propriu-zisa se face in sala, cu masca - li se pune masca pe fatza, deci nu ii inteapa. Opereaza si apoi il scot din sala pe pitic. Tu vei fi deja acolo. Cand pe Robert l-au adus era pe jumatate treaza, au fost niste momente mai grele, cand inca nu se trezise si urla pe acolo, era nervos, voia sa isi smulga tuburile, voia apa, dar nu i se putea da. Nu a vomat, a fost ok, erau medicii acolo, supravegheau. Dupa o jumatate de ora ne-au trimis cu patul la camera (am avut camera privata, e gratis pt pitici aici) si acolo am continuat showul cam inca o ora. Apoi a adormit (de regula faza asta cu statul treaz tine cam juma de ora, al meu e insa rezistent si ne-a tinut in priza cam 2 ore). La a doua sculare i-a fost mai bine, a halit ce i s-a adus de mancare, a baut apa, apoi am mai stat oleaca si am plecat, caci era bilantul pozitiv, nu a vomat, nu a avut hemoragie, totul era in ordine. La pranz am plecat acasa;
Post operatoriu a fost foarte bine, efectul anesteziei a durat cam 1 zi - 2 (era un pic agitat cand era treaz, fara dureri, dar agitat, dormea foarte mult). Dureri nu a avut, doar in a doua zi ne-a zis ca il doare, moment in care am bagat nurofen si inghetzata. Recuperarea a durat mai putin de o saptamana, de fapt noi i-am dat de mancat normal de a doua zi (supe si piure, mai reci nitel, sa nu il deranjeze pe gatlej). La controlul de o saptamana era deja recuperat, am vazut zona, tuburile, totul clean si ok.
Succes la operatie
Cred ca la polipi e si mai usor. Anestezia e mai urata, pe mine m-a terminat psihic dar trece. Mi s-a zis ca se iau decizii sin in sala de operatii - caci cel mai bine se evalueaza situatia cand piticul doarme - deci cand e sub anestezie pot decide daca e cazul sa scoata si amigdalele daca obstructioneaza caile respiratorii. Oricum se cere acordul parintelui :)
Alina - o minune de fata ai tu acolo
Stai linsitita cu sarcina, o sa fie bine, chiar de e greu nitel la inceput. Sanatate multa !!!
Vazut zulufina zulufi-less
si iustin 
Asa ma bucur cand ii vad maaari pe copiii astia
Uneori parca nu imi vine a crede :)
va pup pe toate
back la munci 
(AMR mai putin de doua saptamani pana la vacanta in ROOOOOOOO 
)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix Fecian - noi am facut operatie de polipi cu amigdale cu tuburi in urechi. daca tot il anesteziaza insista sa ii faca neaparat un control pt aspectele astea, ca poate te scutesc de probleme mai incolo. Tubii in urechi sunt chiar floare la ureche si au numai beneficii. Deja testam pe pielea noastra. Polipii - ce sa iti zic, de cand nu ii mai are doarme ca un ingerash, respira bine, mucii are dar nu se mai infecteaza. Cu amigdalele - iara numai de bine, nu se mai ineaca, nu mai vomita, mucii nu se mai infecteaza. Deocamdata bilant pozitiv, asteptam toamna :d sa videm. Cu anestezia: greu momentul pt noi. Pisihologic (ei zic "pt a-l relaxa" Post operatoriu a fost foarte bine, efectul anesteziei a durat cam 1 zi - 2 (era un pic agitat cand era treaz, fara dureri, dar agitat, dormea foarte mult). Dureri nu a avut, doar in a doua zi ne-a zis ca il doare, moment in care am bagat nurofen si inghetzata. Recuperarea a durat mai putin de o saptamana, de fapt noi i-am dat de mancat normal de a doua zi (supe si piure, mai reci nitel, sa nu il deranjeze pe gatlej). La controlul de o saptamana era deja recuperat, am vazut zona, tuburile, totul clean si ok. Succes la operatie Cred ca la polipi e si mai usor. Anestezia e mai urata, pe mine m-a terminat psihic dar trece. Mi s-a zis ca se iau decizii sin in sala de operatii - caci cel mai bine se evalueaza situatia cand piticul doarme - deci cand e sub anestezie pot decide daca e cazul sa scoata si amigdalele daca obstructioneaza caile respiratorii. Oricum se cere acordul parintelui :)Simona cu Robert Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti |
Chiar aveam nevoie sa stiu in mare cum e! Acum o sa vedem ce va fi...mai avem inca ceva timp sa ne obisnuim cu ideea.
Mersi mult de informatii.
... Distractie placuta in vacanta!
Felicia,
de pui (Gabriel) si
34+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 6 s!!!!
_
Simply happy!

Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!