Au Venit Rushii !!
Fetelor, mare problema, mare....
va mai amintesc povestea mea: am renuntat la anticonceptionale, dupa 3 ani, si in urma cu 19 zile au venit rushii...Apoi, am fost la dr., mi-a recomandat un mic tratament de 10 zile, si mi-a zis sa mai merg la el peste vreo luna- doua, si pana atunci sa incerc sa vad daca pot ramane insarcinata ( stiti ca am un uter mai micutz). Toate bune si frumoase...si aseara ( dupa 19 zile ) au venit rushii...fara nici un simptom de avertizare !!!!.
Inainte sa iau anticonceptionalele, rushii mei erau tare aiuriti si destul de des veneau si pe sistem nervos...cum eram putin mai mult suparata, cum navaleau peste mine... Ei , si zilele astea am fost destul de agitata...si iata-i prezentzi, manca-i-ar mama....
INTREBAREA ESTE : trebuie sa ma duc acum la medic sau sa mai astept si sa ma duc peste 2 luni ??? Eu cred ca ar trebui sa merg acum...ptr ca a aparut o anomalie, nu???
Va pupic pe toate ! Sunteti grozave !!!
Camys_2000
Raspunsuri
bunny spune:
eu am renuntat pe 2 luni la anticoncep. si parerea dr meu a fost ca primele 2-3 luni sa las ca hormonii sa-si reiau activitatea normal si numai dupa aceea sa ma gindesc la bebe. Dar , este adevarat si ca daca ramii imediat dupa pastile nu-i nici o problema. Acum iti spun si tie ce mi s-a spus si ce-am citit.
Ce mi-a recomandat mie in aceasta perioada de 'refacere' sa iau acid folic si binenteles sa incerc sa-mi mentin o dieta sanatoasa ( nu tigari sau abuz de alcool) si deasemaenea sa incerc ca in fiecare luna , cel putin a doua parte - dupa ovulatie - sa am grija de mine ca si cum as fi .
Deci,nu fii trista asa a fost sa fie si poate mai bine. Sunt convinsa ca foarte curind ne vei da vestea CEA mare!!!!
bunny
camys_2000 spune:
Mie mi-a recomadat Utrogestan si Vitamina E. Dar ma enerveaza comunistul asta rus care isi face de cap...vine cand vrea el...au trecut abia 19 zile de cand a venit penultimul, deci nu e normal. O sa ma duc la doctor, sper azi...ca de obicei ma iau cu alte placeri lumesti si uit sa mai ajung la dr....
Camys_2000
Roxana_G spune:
Mai bine te duci de acum si poti sa deschzi si subiectul unei sarcini atat de devreme dupa intreruperea anticonceptionalelor.
Numai bine.
Rox