Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
Salutari din Bucuresti
Am ajuns e la amiaza.... azi am stat la povesti si acum iesim sa ne miscam prin zona
maine avem sanse sane vedem??
Fug ca e " mare jale" pe aici cu fiu-meu care nu ma lasa sa respir ... na, ce sa-i cer? drum lung ( cuminte in masina de nu-mi vine sa cred) alta casa.... pisica....
Va si vorbim
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 20+ cu
laurairina13 spune:
Lumi, felicitari pentru casuta!! I know the feeling! Sa treaca repejor timpul sa va mutati in ea, cam in perioada aia tre sa nasc si eu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monica_80 spune:
Andre sotul nu s-a ingrasat pt ca in acea carte iti explica cum ca nu trebuie sa gasesti substituenti la tigari, pt ca pur si simplu te pacalesti asa.
Lalu, Lumi felicitari din suflet pt casute!!!!!!!!! Abia asteptam sa le vedem si sa alerge pisicioasele prin curte
Laura, imi pare tare rau de Ari. si multa sanatate! Cum se manifesta boala?
Mami fericita de printesa Mariuta
magdaz_ina spune:
Am uitat sa va spun peripetii din weekendul prelungit, avanpremiera la "cum e la 5 ani": a fost balci in oras si Iarina e suficient de mare sa se dea in unele comedii de tineret, dar insotita, zilele astea, de mine (alteori de tati). Si uite asa am aflat ca, pe cat de distractiv era cand eram mica, pe atat de ciudat e acum cand mi-e (cam) frica plus ca pe langa farmecul momentului studiam soliditatea masinariilor... dar nu m-am lasat, ca nu mai am eu mult timp pretextul sa ma dau in tiribombe.
rares - clipe in spirala norocului
monis5 spune:
buna seara
eu ca de obicei sunt in urma rau, dar am bagat nasul cu asta: http://www.evz.ro/detalii/stiri/legea-alaptatului-in-sanul-senatului-933771.html
nu stiu daca a mai postat-o cineva...
Lumi vad ca te felicita lumea pt casuta, inteleg ca s-a rezolvat . Sa fie plina de copii si voiosie!
Ionela eu am doar numarul surorii tale, pe al tau l-am pierdut cand mi s-a busit agenda. Daca vrei, ne vedem maine dimi in Kiseleff sau Herastrau.
revin eu candva... pana atunci NB
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Lalu_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Lalu, Lumi felicitari din suflet pt casute!!!!!!!!! Abia asteptam sa le vedem si sa alerge pisicioasele prin curte Laura, imi pare tare rau de Ari. si multa sanatate! Cum se manifesta boala? |
Multumesc .Azi da Lumi sampania, eu o pun la rece pentru luni cand semnam actele .
Boala la noi a debutat cu febra usoara, bubite mici, rosii, ca intepaturile de ac pe picioruse si la linia pampersului, apoi febra mai mare, explozie in gurita si pe amigdale, bubite si pe maini si f putin pe burtica, salivare puternica (de fapt cred ca din cauza durerii nu mai inghite saliva) si mai nou miros urat al respiratiei. Noaptea trecuta nu a mai facut febra, dar a plans mult din cauza durerii. Ea saracuta a tot cerut papa, dar dupa ce lua ceva in gura plangea de durere de mi se rupea inima. Am incercat azi cu borcanel si sunt mandra de ea ca, in ciuda durerii, l-a papat tot. Am insistat si cu apa si sunt multumita de cat a baut, imi era teama de deshidratare.Din ce am citit manifestarile variaza mult, unii copii au forme foarte usoare.
Lumi_Richard spune:
Fetelor,multumim. Speram ca totul sa fie bine,si sa ne mutam la casuta noua!
Magda,sunt superbi copiii tai. Si Rares pare ca a crescut muuuult!!!! Poate mi se pare,dar toti pareti mai fericiti(aveti si motive!)
Hmmm,cam la fel am devenit si eu cu "tiribombele"....
Monica mi-e foarte dor de voi....de fapt de voi toate! Deja visez cu ochii deschisi la momentele cand ne veti vizita,curtea va fi clar amenajata pt joaca! Dar sper sa ne mai intalnim pana atunci..ce spuneti de un parc?
Lalu,imi pare asa rau de voi...saracuta Ari,tare trebuie sa mai traga cu pacatoasa asta de boala Ai idee de unde este(am vazut ca spui ca e contagioasa). Sper sa scape cat mai repede
Ce fain ar fi sa stam in aceeasi zona....e superb acolo,dar va fi greu sa ma acomodez,mai ales ca nu cunoastem pe nimeni....daca ati fi in apropiere,macar ne-am bucura si noi de o cafeluta impreuna cat se joaca fetele.... (poate afli in ce zona si imi spui,ca mor de curiozitate daca vom fi aproape)
Ionela,distractie placuta in Bucuresti!
Licu sa stii ca ma gandeam la tine astazi....
In privinta piscinelor,nu stiu daca sunt in Iasi pt copii mai mici de doi ani,sunasem eu la una dupa ce am nascut,dar ... Cred ca ar trebui sa incerc sa fac sapaturi din nou,ca si noi am vrea sa o ducem la balaceala. Raluci invidie +++
Lumi_Richard spune:
Monis multumim frumos,sper sa fie plina de copilasi(care vin sa se joace cu Annabelle)
Ramonika,daca afli de vreo piscina buna pt copilasi,pls spune-ne si noua
Lumi_Richard spune:
Stiti cumva daca s-a intors dr Siminiceanu la munca?
Cred ca avem iarasi probleme cu refluxul....chiar daca ii este foame,accepta cu greu sticla de lapte,are respiratie urat mirositoare noaptea si dimineata,si se trezeste din somn plangand,imi ia mana si mi-o pune pe burtica ei.
Lalu_79 spune:
Lumi, casa mea stiu unde o sa fie, unde va fi a ta nu prea stiu . Noi suntem in spate la Onix, la 1 km. Ce bine ar fi sa fim aproape!Si eu visez la o curte cu de toate de joaca pentru Ari, dar deocamdata nu e buget pt asa ceva. Cu rabdare, o sa le facem pe toate.
O pupam pe Alexa, am admirat-o in poze, o adevarata domnisoara.