Prietene la bine si la greu - 123

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lumi felicitari!!!!!!! sa o stapiniti sanatosi

raluci am inteles. in apa il pui pe ceva, o salteluta, o lebada, sau in brate doar? stiu ca am vazut o data un filmulet cu Renus la piscina, insa nu mai stiu daca avea ceva in apa.

iesencele se baga careva la o piscina cu copii sau fara? cand se mai incalzeste, bineinteles. eu am fost doar la cea din Pacuret si e faina.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
iesencele se baga careva la o piscina cu copii sau fara? cand se mai incalzeste, bineinteles. eu am fost doar la cea din Pacuret si e faina.

Iete modeala, acu ca esti manechin cred si eu ca iti arde de piscine

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
Lalu de la ce o fi febra? sanatate multa.

Febra e de la virusul pe care l-a luat, boala se numeste 'mana, picior, gura' si abia astept sa treaca, e f dureroasa. Are gurita si gatul pline de afte dureroase, nu poate manca bine si nici laptele nu-l inghite usor. Mi-e tare mila de ea, dar nu am ce sa fac. O sa treaca si asta, sper cat mai repede. Astazi nu a mai facut febra, sper sa nu mai faca la noapte.

Gabitza, sper din suflet sa nu aveti si voi ceva similar, ca e tare pacatoasa. Sanatate multa lui Dragos, sper sa veniti cu vesti bune de la medic.

Monica, tare dor ne e de voi!!!! Acum cu boala Arianei iar nu o sa putem sa ne vedem o vreme , ooof. Abia asteptam sa vad si bijuurile, ca mi-au ramas cateva la inima (pentru curioase, sunt niste bijuterii superbe, hand made, are Monica poze pe picasa). Va pupam .

Lumi, felicitaaaaaari!!!!!! Nu stiu strada, dar in Bucium vom sta si noi, poate vom fi vecine .

Pupici, ma duc la un copil marait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:

Eu m-as baga, dar acum nu e momentul, poate peste cateva saptamani cand sunt sigura ca nu mai e contagioasa boala lui Ari. Noi suntem innebuniti dupa apa toti 3, pacat ca in Iasi nu prea sunt bazine faine. Nu am ajuns inca sa vad cum au transformat cei de la Club Moving piscina Moldova, a fost cineva? Poate o luati si pe Ruxi cand va mai duceti, te astept cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lalu - imi pare tare rau de suferinta micutei, sper sa treaca repede ma bucur sa te citesc

Ramonik - ideea este sa faca cat mai multa miscare, deci nu sta pe nimic, il mai pune profu pe o pluta cand lucreaza picioarele, altfel nu colac, care este cam periculos pana la 3 ani

Recuperez si mai revin

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 13+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Magda,mult succes
Nici pozele tale nu le-am vazut....imi spui si mie unde sa ma uit?

aici si aici

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Citat:
magda daca e vorba de slabit, se putea sa nu ma bag si eu in seama?
deci eu am aplicat cu succes 3 metode: nemancat seara dupa 6, cum ziceai si tu; sport zilnic minim 30 minute intensiv; micsorat portiile, nu mananc chiar pana ma satur.
daca mai poti renunta si la dulciuri, reusita e garantata. eu tot am mai bagat ceva dulciuri, insa am reusit sa slabesc cam un kilogram pe luna, mai am de slabit doua kile pana ajung la idealul meu in viata 55 kile .
azi mi-am incheiat cureaua intr-o gaura in care nu mi-am mai incheiat-o niciodata pana acum. sunt asa fericita

Felicitari !!!
Idealul meu e de 66 kg dar ma multumesc in prima faza si cu 69 kg (incepand de aici intru in blugi ).
M-a impulsionat faptul ca cele 72 kg din prezent intra totusi la categoria "normoponderala" (la cei 34 de ani si 172 cm inaltime) insa peste 74 kg ies din categoria mentionata.
Cu miscarea nu pot depasi "sportul" de la plimbarea cu piticii deci se vede imediat ca iarna nu-i ca vara.
Despre marimea portiilor... am "norocul" ca la un moment dat ma paraseste pofta de mancare, desi atunci incepe sa apara anemia... dar sper sa compensez cu ceva vitamnine (naturale sau capsule) la momentul oportun.
Sa avem spor la slabit !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Fetelor,veste mare Sa curga sampania!

Tocmai ne-am intors de la notar,unde am platit un avans pt CASA!!!!
E absolut superba,va fi in intregime a noastra(daca suntem sanatosi si totul va fi bine) pe 31 august! E la Bucium, str Nicolae Popa(drumul cu bariera).
Abia astept sa "mobilez" curtea pt intalniri de fulgusori!!!!!!

Mergi la inceput

Chiara ar putea sa-i dea lectii si Iarinei despre bune maniere la masa ! Felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lumi felicitari pt casa, sa fie intr-un ceas bun

Succes la slabit, si eu am reusit sa slabesc sa intru in toate hainele, acum le-am bagat iar in spate

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 13+cu

Mergi la inceput