scurgere mamara

scurgere mamara | Autor: vero05

Link direct la acest mesaj

buna.am nascut acum un an de zile si am alaptat doar 3 luni,deoarece nu am avut destul laptic.dupa ce nu am mai alaptat laptele matern a disparut si sanii mei au revenit la normal imediat.dar am cam o luna de cand mi se intampla sa am momente in care ma dor sanii(ca atunci cand era timpulul sa hranesc micutu)si curge de la cate un san o picatura de secretie.oare are legatura cu nasterea,cu alaptatul sau e altceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Nu esti insarcinata cumva? In timpul sarcinii mi s-a intamplat deseori sa am scurgeri mamare de colostru,chiar in lunile de inceput de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna,
Vero, exact la fel am patit si eu si m-am speriat foarte tare crezand ca am noduli la san. Un simplu telefon la medicul meu ginecolog a rezolvat problema. Daca nu ai luat tratament pt intreruperea lactatiei, suna-l si iti va da. E vorba de o singura tableta care se ia si se rezolva.

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Nu esti insarcinata cumva? In timpul sarcinii mi s-a intamplat deseori sa am scurgeri mamare de colostru,chiar in lunile de inceput de sarcina.

Si eu am patit la fel, la cea de-a doua sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vero05 spune:

si eu am avut scurgeri in timpul sarcinii dar acum nu are cum sa fiu insarcinata...iau anticonceptionale si mi-a venit menstruatia chiar acum cateva zile.am sa merg la doctor poate e cum spune doina si trebuie sa iau tratament pt intreruperea lactatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Dostinex se numea. parca 2 pastile priza unica. Repet, cel mai bine stie medicul

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput