Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(48)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monika_bt/monika_bt.jpg)
monika_bt spune:
Am revenitabia acu...
Mai, fetelor, Mirela, Lorich, Lucia, Gabi...cand ma gandesc la voi ma doare sufletul! Nu exista durere mai mare ca durerea ptr copilul tau! Pup bebelusi bolnavi si ma rog ptr sanatatea lor! Stiu ca e greu dar iesiti din butoaie si ridicati-va de pe covoare ptr ca trebuie sa rezistati si ptr asta va trebuie un psihic ridicat!
Simo, si tu Brutus?? Ce s-a intamplat? Sper sa nu fie grav!
Andutz, cand ajungi prin Bt sa ma suni, ai nr pe contul prim! Cu marsupiul ies si eu. In parc o scot, marsupiul il las pe mine, o hranesc si apoi o bag inapoi...La mine merge!
Mai, fata mea a ras in hohote azi! Vai, ce sunet minunat!Ii pap burtica si ea raddee!...Bebelule, chiar voiam sa-ti spun ca sucul de morcov crud e laxativ. I-am dat fetei mele doua zile cate 2 lingurite si mi-a facut kk de 3 ori...cand ea facea o data pe zi.
Asa...acum se intoarce si pe burta, isi scoate si mana de sub ea dar tipa ca nu se poate misca...se misca precum pestele pe uscat.
Ziki, superba poezia!
Eu folosesc Pampers...am folosit si Happy dar nu-mi plac.
hmm...ce mai era?? branzica o voi face cu lapte de tara+calciu ptr ca noi asa am crescut...
La multe lunite, Eva si Alexia!
A! SZ: FATA MEA PLESCAIE SI MESTECA FARA SA AIBA CEVA IN GURA. AI VOSTRI FAC ASA?
ok...cam atat...Va pup!
O noapte linistita sa aveti!
AMR:6 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
madalina Razvanelul mancacios! ce frumos suna, sa ajungi la un apartament cu 4 camere...ce n-as vrea si eu...dar, vise, taica, vise!legat de branza de vaci din comert, din cate stiu eu, aia se face cu cheag, care nu e permis copilului pana intr-un an. nu sunt foarte sigura, dar parca asa stiu. poate stiu fetele mai mult!
simo, off, bucura-te de familia ta superba ca asa vei trece peste toate greutatile!
abramburica, ma bucur enorm ca ai iesit din butoi...si , abia asteptam sa vedem si noi o forma de pozica cu
!!!
irinuka, nu te grabi...lasa copilul sa experimenteze autodiversificarea! e atat de frumoasa...cu greutatea stati foarte bine dupa umila mea parere asa ca nu inteleg de ce sa ii dai carne-ficatel zilnic, si galbenus de ou. lasa-l usor, in ritmul lui si le va manca pe toate cu mare placere! ti
bebelu e mortala buba!
tunde pentru tine si mesajul tau de incurajare!
fragrant, offf, Sophicul mic inca mai sufera cu pielicica!...incearca-le pe toate, poate scapati si de probleme si de cortizon!
vas, off, saracuta de Eliza! sper din suflet sa nu faca si cel mic!
doloress, esti minata zau, asa! e o incantare sa te c itesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
si o poezie care imi place mie mult... Am lipit-o pe frigider si i-o mai arat lui tati din cand in cand
Copiii invata ceea ce traiesc, Dorothy Law Nolte
Daca traiesc in critica si cicaleala,
copiii invata sa condamne.
Daca traiesc in ostilitate,
copiii invata sa fie agresivi.
Daca traiesc in teama,
copiii invata sa fie anxiosi.
Daca traiesc inconjurati de mila,
copiii invata autocompatimirea.
Daca traiesc inconjurati de ridicol,
copiii invata sa fie timizi.
Daca traiesc in gelozie,
copiii invata sa simta invidia.
Daca traiesc in rusine,
copiii invata sa se simta vinovati.
Daca traiesc in incurajare,
copiii invata sa fie increzatori.
Daca traiesc in toleranta,
copiii invata rabdarea.
Daca traiesc in lauda,
copiii invata pretuirea.
Daca traiesc in acceptare
copiii invata sa iubeasca.
Daca traiesc in aprobare,
copiii invata sa se placa pe sine.
Daca traiesc inconjurati de recunoastere,
copiii invata ca este bine sa ai un tel.
Daca traiesc impartind cu ceilalti,
copiii invata generozitatea.
Daca traiesc in onestitate,
copiii invata respectul pentru adevar.
Daca traiesc in corectitudine,
copiii invata sa fie drepti.
Daca traiesc in bunavointa si consideratie,
copiii invata respectul.
Daca traiesc in siguranta,
copiii invata sa aiba incredere in ei si ceilalti.
Daca traiesc in prietenie,
copiii invata ca e placut sa traiesti pe lume.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
Fetele va pup si va imbratisez ( daca as putea pe toate live), multumesc pentru toate gandurile si randurile frumoase. Sunt sigura ca voi lua cea mai buna si corecta decizie pentru fetitza mea.
Ziki- frumoasa poezia, am ras de numa'
Doloress- fff adevarat graiesti , eu am luat-o ca pe o palma prieteneasca, iar poezia m-a facut sa inteleg si mai bine ca decizia este una pentru viitorul copilului. O iubesc si imi doresc ce este mai bun pentru k viata ei sa fie una frumoasa, sa aiba incredere in ea.
Va multumesc ca existati
Lori, nu m-a cenzurat nimeni, doar am vrut sa pastrez decenta textului
Alina, de
Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
monika- SZ: si sophic plescaie buzele si mesteca; de fapt nu e chiar mestecat-isi freaca gingiile una de alta. eu mi-am zis ca o fi iepurasul care bate la usa...
mai, eu cred ca iar am sarit o pagina; ziki vine in canada? asa e ziki? a trecut canadutza pe locul 1? sa fie cu noroc! si da, sfaturi, opinii, ajutor anytime si anyhow
acum vad ca s-au mai lungit un pic termenele de procesare a dosarelor. la noi a durat 8 luni tot procesul, dar acum, 2 familii de prieteni au depus dosarul, unul in sept, altul in dec 2010 si nu au primit inca scrisoarea de chemare la interviu;
deci da-i batai, daca hotararea e luata.
doloress - in romania am predat engleza; am facut si un master interdisciplinar in franta, in Imaginarul colectiv.
visam sa ma specializez in istoria artei sau antropologie culturala, dar am terminat cu scolile, a trebuit sa ma apuc de munci, ca a mea consoarta se pregatea de un doctorat in arheologie si bani nexam, asa ca am fost eu "providerul" familiei tp de 3 ani;
predam tp plin la inceput, apoi m-am sucit la tp partial si munceam si tp plin la o companie din Iasi. Astia mi-au platit un master in Res Umane la ISE, pe care l-am intrerupt cand am venit in canada;
asa ca, ajunsa aici, am inceput de la capat cu resursele umane la Univ de Montreal; si uite asa mi-am dat seama ce apa de ploaie era masterul din iasi.
aici m-am apucat iar de visat la cross-cultural psychology si conflict management, ca astea au fost cursurile care mi-au placut cel mai mult la UdeM, dar am sfarsit in compensatie si dreptul muncii.
acum am un master on hold la HEC, in HR si legislatia muncii, dar cand ma reapuc de scoala, vreau sa imi transfer dosarul la MBA.
cam asa...m-am plimbat prin multe domenii, diletanta pasionata in toate
am mancat 3 portii din prajitura cu fructe a lu' buni; am infulecat ca apucata de mi se face rau numa cand ma gandesc la abdomene acum;
nu e chiar cheesecake, da rezolva temporar pofta de dulce
madalina_m spune:
Si al meu tot cu ochii gri.
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Deci, ce ma nerveaza pe mine la fi-miu e ca are ochi nehotarati. Vad ca ai vostrii au optat deja spre caprui sau albastru, copilul meu pana cand o sa aiba ochii gri? _ "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel ![]() |
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
Sal.
LORICH si restul fetelor, suntem bine, Ioana e cu paracetamol si nurofen la greu, febra revine, dar e controrabila. N-am fost la doctor, dar banuiesc ca-i o viroza.
In rest, va citesc.
Si va raspund in gind de multe ori...
Pup,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Gabi insanatosire grabnica la micuta Ioana si tinem pumnii sa nu se ia si la Ilincuta.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
dolores nu stiu
de luni ar trebui sa mergem la kineto
daca Razvan nu da semne de molipseala, cred ca e ok sa stam in casa pna luni
in rest azi au fost mai cooperanti
Razvi a fost ok, l am luat seara cu mine pana n piata
Robi mai are reprize de urlat (de cand le am adormit acum de noapte s a trezit de 4 ori)
deci sa mi urat succesuri
n am apucat sa ma odihnesc in sensul sa inchid si eu un ochi, la tura de somn de la 11 a trebuit sa fac ceva de mancare si sa le fierb legumele lor, apoi s a trezit la 1 Robi, l am luat din pat ca protesta si mi era sa l trezeasca si pe frasu, care a mai dormit o ora
apoi da-le legumele, canta-le, mascareste-te ca sa stea cat de cat cuminti, doar sunt pe post de menestrel si bufon, la pachet,..... mai unul in brate, mai altul, Robi a mai dormit o ora, frasu ioc, apoi pe la 6 fara cascau i am pus in carut si cand ziceam ca gata ma intind s au trezit ca tascu era in sufra cu muzica tare
daca i am vazut ca n au somn, am tras o fuga cu Razvi la piata, am cumparat iaurt........si motanii mei au halit iaurt
sa le fi vazut mutritele, Razvi casca gura lipaia iaurtul si se stramba de numa, iar dupa ce l inghitea deschidea gura iarasi, pacat ca nu i am filmat, i a fost lene lui tascu sa ia telefonul, data viitoare.....
primele lingurite li le am dat simplu, apoi cand am vazut ca li se sterpezisera gingiile, le am pus 2 masuri de biscuiti granulati, asa a mers super
maine repetam figura
le am luat iaurt de la muller, am vazut mamici in parc care dadeau la copii din asta si din cel de la napolact (o sa incerc si din ala)
lori, gabi sper sa aveti o noapte linistita, sa doarma fifitele
deja e 11
pupici fetelor
ps: fragrant arunca si mie o bucata din praji lui buni lenuta
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi