Viatza in Germania - cap.70
Raspunsuri - Pagina 15
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zuzi.simona
zona 1: Belgien, Dänemark, Frankreich, Luxemburg, Niederlande, Österreich, Polen, Schweiz, Tschechien, Italien, Kanada, Norwegen, Portugal, Schweden, Spanien, Vereinigte Staaten von Amerika, Australien, Großbritannien (inkl. Nordirland, Kanalinseln, Isle of Man), Griechenland, Irland, Andorra, Liechtenstein, Monaco, San Marino, Vatikanstadt zona 2: Argentinien, Brasilien, Chile, Venezuela, Island, Israel, Bulgarien, Estland, Georgien, Kroatien, Rumänien, Russische Föderation, Slowak. Republik, Slowenien, Türkei, Ungarn, Zypern, Südafrika, China, Japan, Hongkong, Taiwan, Singapur, Malaysia, Neuseeland gradina Simona, mama Antoniei (27.06.1998) |
ms mult
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Anduc spune:
Buna,
Referitor la transferul si plata drepturilor de pensie din RO in DE am gasit un link:
http://berlin.mae.ro/index.php?lang=ro&id=107090
Pupici,
Anda
ceska777 spune:
Multumesc pentru linkurile cu info despre pensia din Romania. Sunt curioasa daca in cazul unui alt stat tot asta e procedura ca si pentru Romania: la 60-70 de ani sa fac an de an atata formularistica pentru cine stie cat o sa fie pensia din Romania transformata in EUR.
Noi nu mai plecam in Ro, in doua saptamani de concediu abia ar fi incaput ceva relaxare cu drum dus intors cu totul....... Nasol sa nu ii vad pe ai mei in vara asta dupa ce in ultimii doi ani am fost minim o luna acasa. Si cum eram chititi pe Romania nu stiu daca gasim alta varianta ieftina de concediu asa din scurt asa ca vom sta acasa. Mergem la Freibad daca o tine vremea cu noi si fugim la Legoland pentru o zi, in rest ne-om odihni activ (eu vreau sa vopsesc niste geamuri si sa zugravesc in baie).
Numai ca i-am promis sotului ca pentru la anul musai sa ne facem rezervari din timp........
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
aschiutza spune:
Ceska, si noi am patit la fel. Asa ca si noi in Balkoniada anul asta. Macar voi aveti acolo o zona superba, sa tot faceti excursii. SI la voi e si vremea mai faina ca aici. Noi am avut o jumatate de ora soare azi . Grrrrrrr! Cu orice ma pot obisnui in Germania, da numai cu vremea nu!
Am o intrebare pt bucatarese cu experienta. Care e echivalentul in romana la Biskuitenblatt, Murbeteig, Rührteig, Quarkteig si ce Teig-uri or mai exista? Care e pandispanul, checul si cozonacul?
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Ceska, si noi am patit la fel. Asa ca si noi in Balkoniada anul asta. Macar voi aveti acolo o zona superba, sa tot faceti excursii. SI la voi e si vremea mai faina ca aici. Noi am avut o jumatate de ora soare azi . Grrrrrrr! Cu orice ma pot obisnui in Germania, da numai cu vremea nu! Am o intrebare pt bucatarese cu experienta. Care e echivalentul in romana la Biskuitenblatt, Murbeteig, Rührteig, Quarkteig si ce Teig-uri or mai exista? Care e pandispanul, checul si cozonacul? ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
eu m-am adaptat la retetele de aici, ca nu le-am gasit echivalentul. mai ales pe Biskuitenblatt. o prietena nemtoaica face cozonacul cu foaie subtire, nu stiu cum reuseste ca mi-e mi-a iestit tot romanesc. zilele trecute am incercat o reteta de pe DC, tort la rece cu capsuni. seara la 7 l-am facut si pana la 10 seara mai era jumate din el. a doua zi a trebuit sa le fac portie la copii.
roxy, bafta cu cetatenia.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
maraki spune:
Kari asa face soacra-mea tortul cu capsuni. Mi se pare foarte, foarte simplu si rapid! Pune peste blatul cumparat frisca, deasupra capsunile si o glazura gelatinoasa si asta este tortul. Este bun, se mananca rapid Asa il faci si tu? sau gelatina este peste frisca si dupa fructele....nu mai stiu
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
kariguld spune:
Monica, nu am facut asa. am facut din biscuiti, frisca si capsuni.
aici reteta http://www.supereva.ro/info.asp?id=3237
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
aruca spune:
Noi suntem la Kabel Deutschland si avem net plus telefon gratuit cu Germania pe fix si Romania pe fix, nelimitat. Abonamentul este 35 de euro un an, apoi 45, dar se poate trece pe numele sotului dp un an si beneficiezi de oferta inca un an. Nu vreti sa stiti cate ore vb zilnic in Romania! Noi suntef ff multumiti.
ceska777 spune:
Aschiuta,
la noi azi a fost mai frumos decat au zis la meteo, oricum. Voi in ce colt al Germaniei n-aveti soare?
Sper sa avem vreme buna in concediul de-acasa. Poate ne mutam in livada si o tinem doar intr-un grill. Fiu-miu isi doreste sa innopteze in cort, poate incercam desi taica-su e unul invatat cu confort sporit si precis nu se baga....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
aschiutza spune:
Hehe, noi suntem dincolo de Harz, inspre nordul in ceatza. Pe linga Hannover . Pe aici ajunge vremea din aia de vara romaneasca numai cind e nu stiu ce Azorenhoch . Pe localnici ii recunosti dupa sictirul pe care il au de a-si deschide umbrela