Viatza in Germania - cap.70
Raspunsuri - Pagina 10
clarabel spune:
draga cristina si simona,
va multumesc pt raspunsuri, din pacate noi avem net si tel fix de la alice, iar dintre cei de acasa nu mai prea are nimeni fix; tot pe mobil trebuie sa sunam sa vorbim cu familia, si ne cam usuca; am intrebat si la alice si la telekom de varianta de care mi-ati spus, dar optiunea aia de 15 eur e din pacate numai pt sunat pe fix daca am inteles eu bine :( , asa ca ma gandeam sa incerc ori varianta cu prefixul (la care pe net eu nu am gasit sa anunte vocal tariful convorbirii), sau ceva gen voip , care pare destul de incomod si nu stiu daca sunt de incredere. Daca a mai incecat cineva dintre voi serviciile astea de la vreun provider si a fost ok, va rog sa ne spuneti si noua.
clarabel spune:
christel, eu am primit o recomandata din ro dupa 5 saptamani...
deci mai exista speranta sa le primescti, mai ales daca posta zice ca au plecat
Panseluta spune:
neata fetelor,
ma bag si eu in dicutii cu ceva informatii.
- sunat in Romania: eu folosesc programul 12voip.com. Descarcati programul de pe site-ul lor si va creati un cont la ei. E nevoie sa depuneti pe cont 10 eur (plata online). Eu vorbesc in Romania cu optiunea phone-to-phone, adica legatura se face prin internet, cu ambele telefoane fixe (al meu si cel de destinatie). Ma costa pe convorbire 0,39 centti, indiferent de durata. Mai ieftin de atat nu cred ca exista...si vorba aceea, am incercat si eu mai demult diverse variante.
- posta Germania-Romania: pt chestii importante eu folosesc Atlassib sau Eurolines. Au si ei optiunea, pt o plata suplim., sa iti trimita plicul direct acasa.
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld hallo doamnelor Gabriela, de la Nurnberg nu sunt zboruri directe spre Ro, doar cu schimb undeva. si nici de companii lowcost nu stiu. la Stuttgart poti zbura cu blueair, dar daca ai pe cineva sa te duca cu masina. cu trenul nu se merita, mult timp pierdut, chiar de cu seara trebuie sa pleci si sa dormi prin aeroport. in general biletele luate cu timp inainte sunt ceva mai ieftine, asta in cazul in care stii sigur ca in data X pleci. de pe o zi pe alta sau chiar cu trei patru zile inainte sunt peste 200 euro. in fine daca am spus ceva ce deja stiai....imi cer scuze. fetelor, care stiti pe unde as putea gasi tampoane din acelea care se pun sub brat pe tricou/camasa? am vazut odata pe net, dar daca ma bate careva acuma si nu-mi amintesc unde. editez ca sa mai spun ca am cautat la muller si dm. ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
saptamana asta le-am vazut la dm ,la raftul de mini´s .cere info in magazin .succes !
editez :
am citit mai departe si am vazut ca ai gasit .bun asa !
vine bebe
albertje spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Christel, cindva posta germana oferea un serviciu de retinere a postei la ei la sediu pe perioada de concediu. Du-te si vorbeste la sediul de care apartii si intreaba daca mai exista serviciul asta si daca retin si plicurile recomandate. Eu am numai experiente negative cu posts romana. Trimit felicitari la doua familii in aceeasti curte, una primeste, alta nu; sor-mea primeste scrisorile deja deschise . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
poti cere despagubiri postei germane ,daca trimiti plicul recomandat si nu ajunge .
vine bebe
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Panseluta neata fetelor, ma bag si eu in dicutii cu ceva informatii. - sunat in Romania: eu folosesc programul 12voip.com. Descarcati programul de pe site-ul lor si va creati un cont la ei. E nevoie sa depuneti pe cont 10 eur (plata online). Eu vorbesc in Romania cu optiunea phone-to-phone, adica legatura se face prin internet, cu ambele telefoane fixe (al meu si cel de destinatie). Ma costa pe convorbire 0,39 centti, indiferent de durata. Mai ieftin de atat nu cred ca exista...si vorba aceea, am incercat si eu mai demult diverse variante. - posta Germania-Romania: pt chestii importante eu folosesc Atlassib sau Eurolines. Au si ei optiunea, pt o plata suplim., sa iti trimita plicul direct acasa. |
De ce nu incerci cu skype daca tot faceti legatura pe net? nu te costa nimic.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Eu am primit scrisoare din Ro fix a doua zi dupa ce a fost trimisa. Cred ca se poate inregistra ca record In general scrisorile din Ro-Bucuresti au ajuns cam intr-o sapt ( recomandate )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
zuzi.simona spune:
clarabel ai inteles bine, optiunea aia e numai pt. fix, dar sunt f. multi acum in ro care au luat tv si net prin rds si ei dau si fix gratuit, doar ca iarasi f. multi nu si-au instalat macar postul telefonic...ce vreau sa spun e ca optiunea e gratis pt. orice fix, nu numai romtelecom..
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Loredana71 spune:
Buna,fetelor,nu am scris e o gramada de vreme...
Eu am cumparat acum cartela sim de la Lebara,o pun inr-un telefon separat pe care il folosesc doar ca sa sun in strainatate,costa 1 cent pe minut pe fix si 27 de centi pe mobil,si ai si avantajul ca poti vorbi si de pe-afara cand esti cu puiul la plimbareEu sunt tare multumita,am renuntat si la Europa paket de la alice pentru asta...Ma costa mult mai putin...
Panseluta,sper ca e mai bine micutul,te sunasem azi ca eram pe la Baby One....
Va salut!
ceska777 spune:
Help, help, help! Sau Hilfe daca vreti
Stiu ca ati amintit candva de farmacii (eventual online) care sa livreze de aici in Romania. M-a contactat o mamica din Ro ca sa ii fac rost de o crema si am auzit ca multe firme refuza sa transporte medicamente asa ca nu stiu cum sa fac sa ii parvina. Noi nu stim sigur inca daca mai mergem in august in Ro cand as fi putut sa i-o duc eu....
Mersi de ajutor.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra