Pastile pentru slabit
Raspunsuri - Pagina 4
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gogosel chiar sunt curioasa- sunt persoane care au tinut regim corect si dpdv al caloriilor si nu au reusit sa slabeasca?si aici nu ma refer la tinut o saptamana. slabitul a 10kg/saptamana ...aia nu e slabit ci eliminare de apa din tesuturi...si sa slabesti 10 kg in mare parte apa... inseamna ca sunt kg serioase,nu gluma! stiu tipe care ziceau ca se ingrasa din orice si au o dereglare hormonala,insa daca strangeai mancarea de la mesele lor....umpleai o galeata... si apropos de pofte....nu stiu daca sunt multe persoane care nu ar pofti.si eu sunt o pofticioasa , insa daca as baga in mine un pic din aia,un pic din aia,si din aia...imposibil sa nu ma fac cat China! de jumatate de an iau tarate de psyllium si sunt super- satietate,reglarea tranzitului,"tin de foame" muuuult timp,curata organismul, tenul.incearca-le! sanatate! |
cata dreptate ai cu alea 10 kg..si e la felin cazul femeilor care nasc si zic ca in 2 zile au dat jos 10 kg..aia e apa retinuta in organism..in nici un caz grasimea..ea nu se topeste asa..in 2 secunde
cu dereglarea hormonala e posibil sa ai dreptate dar eu m-am luptat cu asa ceva..si nimeni nu ma credea ca nu mananc mult pana nu am fost la mare cu familia si au vazut ca nepoata mea de 7 ani manca mai mult ca mine
vdrag spune:
Am revenit sa va spun ca am inceput de luni dieta pe care mi-am propus-o fara a lua nici o pastila pentru slabit si astazi dimineata, m-am cantarit de curiozitate si am cu 2kilograme mai putin. Deci functioneaza si trebuie sa mai continui asa inca ceva timp pentru a putea ajunge la greutatea pe care o doresc sa o am.
Nu este foarte usor, caci dorinta este foarte mare de a pierde kilograme intr-un timp scurt, dar sper ca voi continua sa pierd in greutate cam in acelasi fel si nu voi stacna pentru a nu ma descuraja!
ralutzy_che spune:
Bravo si tine-o tot asa. mi-as dori sa pot spune si eu ca am reusit sa tin o dieta pana la capat. E greu, mai ales pentru persoanele pofticioase si care au avut mereu probleme mai mari sau mai mici cu alimentatia. La teorie suntem majoritatea super dar cand vine vorba de practica e diferit. Eu am incercat multe variante, in cele mai multe cazuri am renuntat deoarece nu eram destul de motivata si e drept nu-mi doream atat de mult sa slabesc incat sa ma stresez ba cu foamete ba cu nu stiu ce supa de varza, de pastile nici nu mai spun. am cumparat ceva pastile cu papaya, cu vreo 4 ani in urma dar rezultatele au fost nesemnificative e drept ca am pierdut ceva kg(2-3 in vreo 2 saptamani) dar presupun ca era vorba de apa. BB meu are 1 an 7 luni si acum am inceput sa dau jos kg ramase dupa sarcina(15-20). presupun ca alergatul dupa bb e principala cauza, sunt cam lenesa si nu prea imi place sportul asa ca nu m-am agitat niciodata atat.
Totul depinde de vointa ta si ca un sfat, daca nu faci sport sa stii ca si o plimbare in ritm mai alert e un pas spre mai mult.Si ar fi bine sa suplimentezi dieta cu aport de minerale si sa consumi cat mai multa apa in prima parte a zilei(ceai, suc, cafea,- nu se pun la calcul, doar apa din fructe legume crude ). Un pahar de apa cu 1-2 feliute de lamaie pe stomacul gol e sanatate curata.
Bafta
ileana_d spune:
pastilele de slabit si dietele drastice mi se par metode oribile, dupa ce am vazut ce efecte pot avea...inca votez pentru sport, plasturi, sala, produse modelatoare....orice altceva