Pastile pentru slabit
Raspunsuri - Pagina 3

Alinutza1979 spune:
andacos --- m-am cam necajit putin ca voi nu ma credeti in ceea ce zic
Pe mine toate cunostintele si amicii ma intreaba "ce ai luat de ai slabit asa?" unii sunt convinsi ca am luat licoarea magica si sunt rautacioasa de nu le spun si lor!
Eu am slabit din alimentatie aproape 10 kg in 8-9 luni! Trebuie sa ai mare grija ce si cat mananci! Sunt o multime de site-uri si carti cu continutul caloric al alimentelor; care alimente au mai multe vitamine, carbohidrati, proteine, grasimi! Te invata cum sa le asociezi!
Iti mai trebuie in dotare un cantar de bucatarie!
Rezultatele nu se vad instant cum vrea vdrag, de alfel toate vrem cat mai repede insa nu-i bine!
Decat sa dau banii pe medicamente si porcarii sintetizate al caror efect este sau nu dovedit, la persoanele la care a functionat tind sa cred ca e mai mult efectul placebo, mai bine imi iau un abonament la sala! Sau cumpar cele mai frumoase si mai aratoase fructe si legume ---si alea cica bubuie de pesticide si alte minuni insa asta e!
vdrag daca imi zicea cineva inainte ca alimentatia este vinovata de kg in plus, devenea cel mai mare dusman al meu! Stii de ce?! Fiindca mancarea este drog in special dulcurile!
Citat: |
Ceea ce iti pot spune este ca incerc sa mananc cat pot de sanatos iar miscare fac cat pot de multa dar mai sunt si zile cand ma mai rasfat! |
asta este dieta! La mine nu a functionat! Incerc sa mananc sanatos apoi ma rasfat! Ziua aia de rasfat pune la loc toate kg si inca cateva peste!
Trebuie sa imparti ziua aia de rasfat in toate celelalte zile!
Adica mananci cate un pic din ce consideri tu rasfat in celelalte zile!

sm spune:
Alaturi de un regim sanatos poti lua agar agar care iti va taia pofta de mancare. In cautarea mea disperata de a slabie am incercat si efectiv iti taie pofta de mancare si mai ales dorinta de a manca dulce. Ce este important este sa iei si magneziu sau vitamine, ca sa te impiedice sa dai buzna in frigider dupa doua trei zile.
http://dieta.ele.ro/Slabeste-cu-agar-agar-_--a466.html
Multa bafta.

vdrag spune:
Cand am spus ca am tinut o dieta drastica acum 10ani pentru mine a insemnat trecerea de la o alimentatie plina de prajeli, grasime, dulciuri si bauturi carbogazoase, la o alimentatie timp de o saptamana fara nimic prajit ci totul numai fiert, fara grasimi ci doar cu un pic de ulei in salatele care devenisera nelipsite, fara patiserie si fara nici un fel de dulciuri doar fructe, paine mai deloc si daca mancam erau doar maxim 2 felii pe zi, apa, cafea sau ceai indulcite cu o lingurita de zahar, lapte cu cereale si iaurt cu musli, ceea ce pentru mine a fost destul de drastic fata de ceea ce consumam inainte. Dupa cum vedeti nu m-am infometat ci doar am consumat carne si legume doar fierte, exceptand salatele, nu mai consumam nimic dupa ora 19 si daca intr-adevar mi se facea foarte foame mancam cate un iaurt cu musli sau lapte cu cereale ca si dimineata. Deci nu poate fi vorba de infometare!!! Sport nu am facut dar asta nu ma oprit sa dau cele 10kilograme jos. Pe o perioada de cativa ani am reusit sa mentin cate ceva din dieta pe care am tinut-o(fara prea multe prajeli ci in general gratare, fructe, salate, fara prea multe dulciuri, consumul de paine redus, cereale si nimic de consumat dupa ora 19)ceea ce ma ajutat sa imi mentin greutatea corporala pe care mi-o doream dar din momentul in care am ramas insarcinata si am nascut lucrurile sau schimbat iar kilogramele in plus au inceput sa apara. Eu sunt sigura ca si alimentatia este una din sursele kilogramelor in plus, dar nu intotdeauna si daca am cerut ceva pareri despre unele pastile de slabit care sa ma ajute pe o anumita perioada, nu inseamna ca doresc sa vad rezultate instant! Stiu ca pentru a slabi, organismul are nevoie de timp si nu ma astept la minuni peste noapte si cand am spus ca ma mai rasfat din cand in cand nu am vrut sa spun ca exagerez si mananc dulciuri fara limita!

andacos spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 andacos --- m-am cam necajit putin ca voi nu ma credeti in ceea ce zic ![]() |
Alinutza

Eu am o suferintza tiroidiana de exemplu,pentru asta iau pastile cu hormoni zilnic,la care se adauga de anul trecut si niste pastile de tensiune,care si astea ingrasa,asa ca nu e chiar asa usor sa slabesti cind sunt si altzi factori ce intervin!
Eu nu am fost niciodata grasa insa uite de 3 ani de cind m-am lasat de fumat nu-mi mai pot tzine organismul sub control!

vdrag,fara suparare ,pentru mine tot SF suna 10 kg intr-o saptamina cu regimul spus de tine,dar nu trebuie sa ma bagi in seama

Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Androix spune:
Vad ca si tu le ai cu teoria, atunci de ce mai vrei pastile? Tie iti trebuie niste pastile pentru stimularea vointei. Si mie la fel
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

andacos spune:
citat din mesajul lui Androix![]() ![]() ![]() www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! ![]() |
tu vorbesti cu mine sau cu vdrag?

dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Androix spune:
aaa cu vdrag, da poate si tu stii teoria in schimb, ai dreptate, e greu cand ai alte probleme si trebuie sa iei alte pastile care te tin in loc sau chiar te ingrasa, nu e numai chestie de vointa in cazul tau.
Si eu am lasat fumatul de 2 ani, de data asta n-am mai luat nimic in plus, dar am luat de doua ori cate 5 kg la tentativele trecute, care nu s-au mai dat jos chit ca m-am reapucat de fumat. Acum nu mai conteaza ca oricum nu ma mai apuc.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

kariguld spune:
mare atentie, pastilele de slabit din drogherii sunt niste kakatisuri. bani aruncati aiurea.
subscriu la ce spuneau fetele, control la ce se mananca. si nu, nu e dojana.
vdrag, mai ales daca ai probleme cu dereglari hormonale, nu e indicat deloc sa iei nici o pastila.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

gogosel spune:
chiar sunt curioasa- sunt persoane care au tinut regim corect si dpdv al caloriilor si nu au reusit sa slabeasca?si aici nu ma refer la tinut o saptamana.
slabitul a 10kg/saptamana ...aia nu e slabit ci eliminare de apa din tesuturi...si sa slabesti 10 kg in mare parte apa... inseamna ca sunt kg serioase,nu gluma!
stiu tipe care ziceau ca se ingrasa din orice si au o dereglare hormonala,insa daca strangeai mancarea de la mesele lor....umpleai o galeata...
si apropos de pofte....nu stiu daca sunt multe persoane care nu ar pofti.si eu sunt o pofticioasa , insa daca as baga in mine un pic din aia,un pic din aia,si din aia...imposibil sa nu ma fac cat China!
de jumatate de an iau tarate de psyllium si sunt super- satietate,reglarea tranzitului,"tin de foame" muuuult timp,curata organismul, tenul.incearca-le!
sanatate!

lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Karis
Te-as contrazice aici si sper sa nu te superi. Pe propria-mi piele am testat astfel de pastile. Ma refer la Super Slim. Cu doi ani in urma am luat timp de o luna aceste pastile si am slabit 8 kg. Nu simteam deloc foame ci doar sete in permanenta. Atunci au fost singurele zile in care am reusit sa beau 2 l de apa si chiar mai mult/zi.Eram foarte multumita de felul in care aratam. Insa foarte repede am inceput sa pun inapoi kg dupa kgsi azi sunt din nou acolo de unde am plecat. Ba chiar mai rau,pentru ca am pus vrei 12 kg. Si ma lupt in zadar sa scap de ele. Ma gandeam sa mai iau o serie de capsule insa mi-e teama,pentru ca dupa doua zile m-am simtit foarte rau de la ele. |
asa-i si la mine..am slabit in 3 luni 10 kg..si eu zic ca e bine si nu rapid..intrebarea mea e daca ai luat conform prospectului. dupa ce se ia 3 luni cate o pastila pe zi, pe urma e faza de stabilizafre 1 pastila la 3 zile...ideea e ca nu vreau sa le mai pun la loc
iar efectele adverse trec dupa 3 zile maxim