Pastile pentru slabit
Raspunsuri - Pagina 2
saskia spune:
Obesimed (pastilele de care vorbeste vdrag0 se gasesc in orice retea de magazine gen Kruidvat sau Etos sau DA, adica ceva super obisnuit in Olanda si Belgia (nu sunt farmacii, sunt gen DM ).
Vdrag a luat o prietena aceste pastile, insa nu a slabit semnificativ, eu m-as uita pe instructiunile lor, au fibre multe, asta e toata smecheria, mai uita-te pe net. Nu poti sa te duci la un dietetician ceva?
andacos spune:
saskya,bine ca ai precizat ca se gasesc in drogherii,atunci e ok,poate lua ca oricum nu e niciun pericol!Nici de slabire nici de efecte adverse!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
vdrag spune:
Saskia, ma voi duce mai intai la ginecolog si apoi poate si la un dietician dar va mai dura ceva timp, deoarece aici este cam greu sa iti faci o programare la un ginecolog bun in timp util si cum unele analize hormonale sa fac numai in anumite perioade din luna va mai dura ceva timp. De aceea m-am si gandit sa incerc sa fac ceva intre timp si impreuna cu dieta pe care o voi tine voi lua si Obesimed!
Karis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos A propos,nu exista pastile care s ainhibe foamea sau pofta de dulciuri! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Te-as contrazice aici si sper sa nu te superi. Pe propria-mi piele am testat astfel de pastile. Ma refer la Super Slim. Cu doi ani in urma am luat timp de o luna aceste pastile si am slabit 8 kg. Nu simteam deloc foame ci doar sete in permanenta. Atunci au fost singurele zile in care am reusit sa beau 2 l de apa si chiar mai mult/zi.Eram foarte multumita de felul in care aratam. Insa foarte repede am inceput sa pun inapoi kg dupa kgsi azi sunt din nou acolo de unde am plecat. Ba chiar mai rau,pentru ca am pus vrei 12 kg. Si ma lupt in zadar sa scap de ele. Ma gandeam sa mai iau o serie de capsule insa mi-e teama,pentru ca dupa doua zile m-am simtit foarte rau de la ele.
Alinutza1979 spune:
Daca acum 10ani am reusit intr-o saptamana sa slabesc 10kilograme prin dieta, acum nu a mai fost posibil nici intr-un an |
vdrag eu am impresia ca exagerezi rau! cum sa slabesti 10 kg / saptamana?!
orice ai fi facut sa stii ca nu este sanatos!
Oricum bag seama ca parerile si sfaturile mele sunt puse radical la punct! Oare cum am indraznit eu sa recomand mancare sanatoasa si miscare cand aici se asteapta denuminea medicamentului minune care sa produca slabirea cu pana la 20kg pe zi, adica il iei seara si dimineata esti model
Va doresc bafta!
vdrag spune:
Alinuzta1979nu exagerez deloc! Acum 10ani am tinut o dieta nerecomandata de nimeni(mi-am impus-o singura!) care m-a ajutat sa scap de 10kilograme intr-o saptamana. Intr-adevar, fata de ceea ce mancam in mod obisnuit a fost o dieta destul de drastica dar care a dat rezultate in scurt timp si pe care am mentinut-o in linii mari dupa aceea pe durata de cativa ani, reusind sa ma mentin la greutatea corporala pe care o doream. Dupa ce am nascut povestea s-a schimbat si cu toate dietele pe care le-am incercat rezultatele au fost slabe sau deloc, dar trebuie sa recunosc ca nu am incercat sa revin la dieta de acum 10ani. A recomanda mancare sanatoasa si miscare nu este un lucru rau dar suna un pic a dojeneala, avand in vedere ca nu ma cunosti, nu stii daca mananc sau nu nesanatos sau daca fac sau nu miscare. Ceea ce iti pot spune este ca incerc sa mananc cat pot de sanatos iar miscare fac cat pot de multa dar mai sunt si zile cand ma mai rasfat! Medicamentul minune pentru slabit stiu ca nu sa inventat dar ma gandeam ca poate exista ceva sa ajute in prima perioada a dietelor cand organismul supus la unele restrictii sa treaca mai usor la normalitate.
Tisina spune:
Apropos de inhibarea senzatiei de foame: ai incercat taratele psyllium? Cam asta fac ele. Si in plus regleaza si "traficul" intestinal. Nu au contraindicatii deci poti sa le incerci, ca de ingrasat sigur nu ingrasa. Succes!
Marina spune:
Permite-mi si mie sa ma innoiesc ca ai slabit 10 kg/ saptamana. Cred ca nici in greva foamei nu slabesti atat. De la cate kg la cate ai slabit?
Sportul constant si dieta sunt solutia , nu pastilele.
andacos spune:
citat din mesajul lui Karis Te-as contrazice aici si sper sa nu te superi. |
N-am de ce sa ma supar si la suparaciosi oricum ..li se taie nasul!Alinutza 1979cred ca ai auzit de zicala asta!
Karis eu voiam sa accentuez ca nu te potzi duce la farmacie(da,eu ii trag cu farmacia ca dupa capul meu doar de acolo s eprocura pastilele cu un anumit efect,ce se gaseste in drogherii nu-s tablete/pastile pentru tratarea unor afectziuni )si sa ceri pastile care sa-tzi inhibe foamea sau pofta de dulce!
Nu contest ca sunt anumite preparate care poate au ca si efect acest lucru insa si asta e diferit de la individ la individ!"Abstinetza"
de la dulciuri si mincarea e pastila numarul 1 de slabit!
vdrag cred ca stii si tu ca sa slabesti 10 kg intr-o saptamina(nu contest ca tzi s-öa intimplat insa e dreptul meu sa ma indoiesc)nu e numai nesanatos e si putzin inconstient as spune!
Oricum dupa o anumita virsta(da,da ca nu raminem doar tineri si frumosi) e mult mai greu sa obtzii silueta dorita!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
rall spune:
citat din mesajul lui Marina Permite-mi si mie sa ma innoiesc ca ai slabit 10 kg/ saptamana. Cred ca nici in greva foamei nu slabesti atat. De la cate kg la cate ai slabit? |
Eu am slabit 7 kg intr-o saptamana, nemancand NIMIC (eram foarte racita, mi se intorcea stomacul numai la ideea de mancare). Bineinteles, dupa primele 2 - 3 zile in care am mancat, 4-5 kg au fost inapoi instant
Asa ca, probabil sunt posibile si -10kg, cu mancare spre 0 si foarte mult sport.