Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.Eu nu stiu ce am dar pe mine ma apuca groaza sa stau acasa si trag cat mai mult sa vin la serv.Cred ca de la prima sarcina mi se trage..............am stat toata sarcina acasa plus 2 ani si am zis ca nu-mi mai trebuie atata intrerupere.
Darisa esti super sexi, burtica e mica si frumoasa.

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata !
noi suntem cam absente din peisaj in perioada asta pt ca sunt preocupata cu sesiunea si in plus mai am doar 2 saptamani pana intru in prenatal si multe proiecte de finalizat la serviciu. sper ca sunteti toate sanatoase si fericite!
noi suntem bine, bebelina se misca de zor (consultam tabelul de greutate fetala pe care l-a postat una dintre voi si am ramas f f f surprinsa ca bebelina mea are teoretic cam 37 de cm la cele 28 sapt !!! :)) are mama fetita mare !).

Lori 28+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna dimineata!
Eu am inceput sa am palpitatii la inima...imi bate foarte tare si mi se umfla piciorul drept.Cand am palpitatii tensiunea este 120/40.Credeti ca ar trebui sa-mi sun medicul sau este normal ce mi se intampla?

22+ cu &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_29

Buna dimineata!
Eu am inceput sa am palpitatii la inima...imi bate foarte tare si mi se umfla piciorul drept.Cand am palpitatii tensiunea este 120/40.Credeti ca ar trebui sa-mi sun medicul sau este normal ce mi se intampla?

22+ cu &

Ramo , suna la doctor si intreaba . 12 nu e o tensiune mare dat daca zici ca ti se umfla picioarele sa nu risti sa se mareasca in timp .

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata burticute

Ce bine ca va pregatiti de prenatal. Eu mai am de tras pe aici pe la munca pana prin iulie.

Seidana: nu te agita prea tare cu casa, sa nu patesti ceva.
Iti spun tie ca eu....... nu sunt cuminte deloc la acest capitol.

Camady si eu am zis ca vinla munca cat pot, asa ca o sa ramanem usor usor singurele pe plantatie

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burtici

d'abia m-am trezit si mi-e somnnn...plus ca in fiecare zi tot am cate ceva de facut,de plecat pe undeva,de facut o mancarica,o curatenie ceva..eiii, azi chair nu am nimik de facut si ma sperie gandul asta, pt ca nu sunt obisnuita sa stau..ce ma fac eu pana diseara????????

Am mai vazut din poze, Si asa tare mi=-a placut tricoul tau JADE.., si de LALI, ce sa mai zic, ditamai sexoasa:)...si MatzaRebela la fel, super sexy mami, eu in sachimb incep sa devin ca un balonas...

Va pup fetele

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sa va inteeb ceva, mi-a dat o mamaica de la sot de la serv niste plante,cica sa fac ceai cu ele,ea imi trimite tot felul de d'astea de la tara..si acuma mi-a trimis niste flori de soc, niste petale de trandafir si niste frunze de nuc, aveti voi idee ce sa fac cu ele? hai ca din soc pot face ceai,dar din trandafir si nuc??????

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
zubi eu din soc as face o socata, moamaaaaaaa ce buna e . Uite o reteta http://gourmandine.ro/retete-bauturi-cocktail-uri/socata/ . De restul nu stiu sa iti zic nimic.
Oare sa gasesc flori de soc in piata ca poftesc la socata de cateva zile?

de si24+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatzaaaa
eu m-am trezit de foame la 7, chiar daca azi stau acas

racheel, felicitari!
lore, bafta la examen.
ramo. suna doctorul, nu mai intreba.

socata

eh si daca tot e capitolul 69 ce mai mancam, vorba seidanei?
eu azi ma gandesc sa comit o ciulama de pui cu mamaliguta.
am si o pofta de linte dar e chinuiala rau sa o faci.
stiti vreo reteta mi iute pentru linte?

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si eu mai am 20 de zile pana intru in concediu

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput