Strugurasi de Sept-Oct 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
darisa spune:
felicitari Rachel! ce veste buna!
chiar ca e liniste prin zona.
am pus si eu 2 poze noi cu burtica.
va pup!
22+
Mami de Alex-3 ani si Radu-DNP 12 OCT
Cel mai frumos compliment e cand imi spune cineva: "Ai un copil fericit!"
Lali_mete spune:
'na seara gagici!!
Eu am intrat fuguta de la o vecina ,ca nu puteam sta fara sa va zic doo vorbe intr-un capitol asa important !!! De ce important? Pen'ca e 69,si cum noi le avem rau cu secsul in perioada asta ne ramane sa visam.....
Deci eu am intrat sa va pup si sa va spun ca va citesc de pe telefon,dar nu ma pot loga , ii lipsesc nu stiu ce setari ,si pana nu ajung la sot sa mi-l faca nu am ce sa ii fac. Asa imi trebuie daca nu am verificat inainte.
Va pupic pe burtic pe fiecare, vorbim mai multe cand ajung acasica la mine,adica peste doua zile, cand stau doua zile acasa si fug iar la socrela. Fata buna ea in general dar ne-am scos deja peri albi una la alta....
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
mikka11 spune:
Felicitari racheel, sper sa va gasiti casuta mult visata
Lali, eu abia astept sa te intorci, ti-am mai spus ca esti foarte tonica si ma inveselesc de fiecare data cand citesc mesajele tale
24+ cu Maria-Alexandra
racheel spune:
Te asteptam lali, ne bucuram ca te simti bine...
Mai fetelor inca o mamica de la odiseea iulie-august se pregateste sa nasca.Asta inseamna ca terbuie sa ne pregatim si noi de la 35 s
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
elly_b spune:
liniste ca niciodata la cap asta. si mai e si 69 , asa cum zicea lali ... bine ca ai dat de veste mamico
racheel felicitari! sa dea DD sa va gasiti casuta ! tinem pumnii!
mami de (30.06.2005) si 23+
MatzaRebela spune:
buna dimineatza:) wooow sunt prima la apel:)
Cafelutza, ceai laptic ce vreti voi dau eu azi hehe:)
noi suntem bine nu avem noutati:) doar ca nu mai trece starea asta de leneveala
Pupici
27+ cu Kate Rina
seidana spune:
Neatza... eu am cafeluta la bord sunt tare somnoroasa si nervoasa, maine merg la serv desi sunt in concediu... insa Luni stiti ca avem liber legal da? si marti stau acasa pt vineri..
deja simt ca vreau sa stau acasa si sa pun serviciul in cui , numai ca sefa ii cam stresata de gandul asta , si ma gandesc sa jut cat pot..
Casuta e aproape curata, mai am dormitorul... e asa bine sa respiri aer curat...
LAli ma bucur ca esi bine.. socrela poate sa aiba fire ca mai are, tu menajeaza-te
Rach.. Doamne Ajuta sa gasiti ce va doriti...
27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
darisa spune:
neata matza! neata fetele! a doua la apel!
va invit la un lapte cu banane! azi sunt de dupa-masa la servici si am de gand sa-mi fac pedichiura....sa vad ce contorsiuni reusesc sa fac...
pupici!
22+
darisa spune:
seidana, de ce esti nervoasa?
lasa ca scapi tu si de servici mai ai doar putintel.
eu mai am fix 3 saptamani de servici, si eu numar zilele...
22+
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui darisa seidana, de ce esti nervoasa? lasa ca scapi tu si de servici mai ai doar putintel. eu mai am fix 3 saptamani de servici, si eu numar zilele... 22+ Mami de Alex-3 ani si Radu-DNP 12 OCT Cel mai frumos compliment e cand imi spune cineva: "Ai un copil fericit!" |
Neata la tati fetili !
Darisa , tu intri direct in prenatal ? sau ai CO inainte?
Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!