***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Irinusha, la multi ani pentru Amelie! Alina, la multi ani pentru David! Sa fie sanatosi si fericiti! Urez anticipat, ca in we nu cred ca intru. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetele, frumoasele!!!!!

Salutare! Ma bag si eu in discutie ... desi stiu ca sunt codasa ... dar vreau sa va anunt ca sunt si eu mamica de baietel!!!!

Dupa cum stiti, am o fetita Teodora Elena nascuta pe 7 mai 2007, iar acum avem un minunat Stefan nascut pe 14 mai 2011 (Ar fi fost interesant sa-l nasc pe 11.05.2011 ...)! Putin a lipsit sa-l nasc pe 5 mai ... dr mi-a dat bilet de internare chiar, dar am refuzat caci urma ziua Teodorei ... dupa ce m-a pus sa jur ca ma menajez si stau mai mult in pat, dr mi-a dat voie sa ies din spital ... am stat eu linistita si de linistita ce am stat asa a facut si flacaul meu care a venit pe lume sambata urmatoare ... dpn era 19 mai. Suntem bucurosi, va dati seama, mai ales sotul meu care isi dorea si un baiat. Stefan e sanatos, cuminte si linistit, mult diferit de Teodora ... ea e o nazdravana. El e papanas, grasut si dragut (3720 gr la nastere si a luat 1,3 kg in prima luna) ... ea o subtirica si o balerina frumoasa de 14kg acum la 4 ani si o luna ... Totusi ... Teodora a racit prima data dupa 1 an, iar Stefan are deja nasul infundat de cateva zile, dar, la recomandare dr, il tratez doar cu apa de mare ...febra nu are ...

Pupici tuturor capsuneilor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07) + Stefan (14.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc frumos pentru majorete! Felicitari noilor burtici si sarcina usoara! La multi ani tuturor (capsunici si mamici)!

Cand apuc va voi povesti cat de usor am nascut si de aceasta data ... totusi sarcina a fost putin mai grea caci burta a fost mai mare ... parca ... (normal ... Teo a avut 2860 ... Stefan 3720gr) si mai ascutita ...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

MOTANEL FELCIITARI!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu am zis si o mai spun baieteii sunt mai slabuti din punct de vedere al sanatatii.La fel si noi cu nasucul, deja Andrei a experimentat panadolul si siropul de tuse. Eliza le/a cunoscut pe la un an si ceva. Asta e nu avem ce face.
Si Andrei s/a dovedit mult mai cuminte decat Eliza, e atat de bland si linisit ca nu/mi vine sa cred.
De altfel am remarcat si o timiditate mai mare la baieti, am fost la o petrecere cu ocazia zilei de nastere a unei fetite de 4 ani iar cand a fost de dansat, baietii s/au retras pe cand fetele, printre care si a mea bineinteles se intreceau in figuri de dans pe muzica Shakirei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello!

Ne-am intors si noi de la mare, bronzati si frumosi, in ciuda peripetiilor avute.
Vas, nu am reperat-o pe Eliza, cum s-a simtit fata la mare?

Motannel, sa va traiasca bb2-baietel!
La Multi Ani pt Mara de Alma si David de Alynta27 !
La Multi Ani celor care s-au serbat in lipsa noastra!

Multumesc pt raspunsurile cu prietenia de cartier. Si eu am amintiri frumoase din copilarie, insa intrebarea era mai mult in ce masura influenteaza comportamentul existenta sau ne-existenta prietenilor de langa casa. In particular, pt frati se pare ca e bine sa isi manifeste ideea de concurenta si cu alti copii, nu doar intre ei tocmai ca sa nu mai existe certuri si ca sa inteleaga de ce e imp sa fii uneori si pe locul 2. Sper ca am fost explicita caci scriu repede si nu mai corectez.

Didi, asteptam poze din vacanta, poate si un jurnal al ei. Pe Matei l-am inscris la sc 59 alias Dimitrie Sturza, o stii? N-am inteles ce-ai vrut sa zici cu leader-ul si charisma - doar nu suntem in politica.
Temele de gandire sunt doar ale mele, nu cer nimanui sa le dezbata decat atunci cand cer asta in mod explicit. Daca simti nevoia sa adaugi un comentariu constructiv, nu am nimic impotriva.
Cat despre afterschool, stiu ca ne-ai mai povestit despre el, dar nu mai retin detaliile asa ca te rog sa revii cu raspunsuri. Cum e organizat, ce fac acolo cei mici, pana la ce ora ii tine pe scolari si cat costa pe luna?
Ioana13, sa ne pui te rog si tu poze din vacanta, cum e conjunctivita lui Patrick, a trecut? Da, eu am facut aranjamentele florale si costumele baietilor.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, azi termin tratamentul . Dr de care vorbeam a zis sa intrerupem, ca peste 5 zile sa putem analiza secretia, daca va mai fi cazul. acum nu mai are secretii, dar conjunctiva ii e tare irirtata, probabil si din cauza ca de o luna e "atacata" zilnic de picaturi.

Eu inca in concediu, cu P la bunici, ne-au cam prins tempereturile scazute fara f multe haine, dar ne descurcam. Toata ziua dupa fragute si la pescuit... cu un bat, nu va inchipuiti ca si mincam ceva

Liv, ce peripetii ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mara!
David!
Chris27!
Liviana ce peripetii ati avut pe la mare? Cum e anul acesta la Casa Agave? Tot acolo ati stat?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

La multi ani Alexandra de Betty, Amelie de Irinusha, Mara de Al_Ma, David de Alynta si Chris27!

Fetelor, mai avem 3 zile si ne mutam la floarea copilariei! Asta este ultimul capitol de la scutece...ce repede au trecut anii, parca ieri incepeam sa citesc la odisee si sa va cunosc :)
Poate organizam si o intalnire, ce ziceti?

Motannel, sa-ti traiasca Stefanutul! Nu ne arati poze cu copiii?

Liv, ce peripetii ati avut la mare?

Ioana, sanatate lui Patrick! ce microb a avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bei, toata lumea ma intreaba de peripetii?!
Era vorba de niste probleme de sanatate pe care le-a avut Bogdan, se pare ca am plecat cu un virus din Bucuresti si simptomele au aparut la mare. Noroc ca am dat peste un dr f bun la Sp de Infectioase din C-ta si ne-a dat tratament adecvat. In cateva zile s-a rezolvat; sincer, din acest pct de vedere m-am felicitat ca am ales concediul la mare in Ro.

Ioana13, sanatate lui P, sa-i treaca repede iritatia. Frumos cu fragutele, avem si noi cateva in gradina, sunt minunate la gust!
Madaiulia, tot la Casa Agave am stat, a fost iarasi f bine, ne-am facut de cap pe acolo mai ales ca nu erau f multi turisti.
Arcadia, asa e, mai avem f putin si schimbam topicul, timpul zboara repede! Voi ce mai faceti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!...Ieri am schimbat prefixul,a fost putin ciudat...Am realizat cum trec anii ,m-a socat si m-a bucurat deopotriva.Am realizat ca jumatate din viata mi-am petrecut-o aproape de dragul meu si o treime alaturi de fiul nostru,care ar fi trebuit sa se nasca chiar de ziua mea daca nu imi facea cezariana.
Ce-mi mai doresc ,n-as putea spune...Sunt un om implinit,bogat in suflet,mai am doar dorinte mici,nimic de neindeplinit.
Frumos de tot m-au surprins copiii!Nu s-au culcat pana nu a fost 12 noaptea sa-mi spuna la multi ani,Albert mai avea putin si-si punea scobitori la ochi,n-o lasa nici pe Daphne sa doarma ...Asta cred ca-i cea mai frumoasa poza din viata mea!!!
Apoi mi-au urat la multi ani toata ziua de fiecare data cand isi aduceau aminte si atunci am realizat ca nimeni nu mai are ziua ca a mea!
Va pup sa va strang in brate aproape de sufletul meu!Si cu voi am petrecut o sesime din viata si de zece ori mai mult suflet!

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput