*LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare143
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
bambo, larisa, puii vostri mari cum mai sunt?cum mai gestionati crizele?
larisa, durm bun la mare si vreme frumoasa!
asta cu data era sa o patesc urat eu..serbarea a fost ieri, in 7. dar eu nu stiu cum calculasem, ca 7 mie imi pica miercuri, adica azi noroc ca sotul meu si-a amintit ca i-a zis educatoarea sa ii pun de dimineata hainele de serbare
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Zilele astea v-am citit mai pe sarite...dar imi pare tare rau ca s-a ajuns la asemenea discutii!!Acum nah, ce sa facem, mergem mai departe
Maine e zi mare: UN ANISOR pentru DELFINASUL SEF!!Ce sa mai, ne facem mari!!
Vazut filmuletul cu Antonia si cel cu picii Denisei!!Niste scumpei toti!
Mai, am si eu o intrebare/: si a vostri copii sunt la fel de agitati ca al meu???nu sta locului o clipa..si ma dispera ca se smuceste sa fuga dupa copii...ieri de ex s-a smucit si mi-a cazut pe pietricele iar azi la fel direct pe asfalt..de are ditai cucuiu in frunte.imi vine sa ma duc la Socola, cu zice gabita.nu sta niciun minut singurel, nici macar sa fac cu shushu...cum vede ca vreau sa ies din camera se pne pe urlat de zici ca e la taiere.noaptea se trezeste si pana nu il iau cu mine sa-l adorm urla si cate o ora...il mai pun pe picioare sa adoarma si adorm sieu si mor de ciuda dimineata ca nu l-am pus in pat..face ture prin toata casa si daca nu ii dau ce vrea el, face circul de pe lume..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Victo spune:
laurica, nici mihai nu sta cuminte sa se joace singur in camera nici un minut.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
am fost in oras, am batut orasul in lung si lat de 2 ori. Cuminte in carucior de numa!!! desi era obosit, ca a dormit tura a doua fix 10 min. Vlad dimineata de cand se trezeste si pana la primul somn (adica 2 ore) sta in mare parte singur, doar ii mai schimb jucariile, mai ma joc si eu un pic cu el, mai 15 min in premergator. apoi un pic de plimbare de manute. la amiaza, dupa masa de legume, mai sta in scaunas cu cateva jucarii, asta pana ma imbrac si eu, imi fac freza. in schimb in brate nu mai vrea deloc, vrea pe jos. si eu ma miram azi de ce copil cuminte am.. si mai ales ca sta fara suzi. el e linistit de felul lui, nu plange. doar cu somnul mai are probleme. dar e linitit, e serios, si timid. in carucior cand i se adreseaza cineva sta si se uita la persoana respectiva foarte serios, nu zambeste deloc deloc. si toata lumea ma intreaba ce are, de ce e suparat. dar toata lumea!!! asa ma enerveaza! in schimb daca ma jos eu cu el in carucior, sau bunicii, sau ne intalnim cu prieteni care se joaca cu el , nu doar il sufoca in carucior, asa rade, e tot un zambet.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
catalina are dreptate. eu de multe ori nici nu citeam msg annei, decat daca zicea de piciorusul lui giuliano...
de fapt daca e ingramadit si luuuung mesajul citesc cam pe sarite
catalina, poate mai pui si tu un kil doua daca te tot opresti la cofetarie acolo va pup pe amandoua
katalina, daca mai ajungi la mare, anunta poate sunt si eu prin zona. asta daca ai timp si placere ce face victor?
denisa, am vazut soriceii. ma uitam la mateo ca mai pica. a dat si mara azi o capatana de masa, are o dunga mov pe frunte... da tot nu se lasa, vrea ea sa umble.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+
Alice_Elena spune:
vezi ma cristina, si tu te plangi ca e puturos. pai daca ti-o dau eu pe mara o saptamana, slabesti 3 kile numai cat stai dupa curu ei :))
si in carut, cand sunt doar eu cu ea, sta cuminte. cand e tasu sta 20 de minute apoi vrea in brate... in schimb se uita dupa toti copiii, cainii, oamenii...isi suceste gatu dupa toata lumea
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+
rodyka spune:
noi am fost 2 ore sus pe terasa, cu hamul . mi-a parut rau ca nu am luat camera s-o filmez, dar a mea merge singura daca o pun in ham . ne-am plimbat asa o ora, apoi ne-am jucat in 4 labe cu mingea . i-am facut rapid cereale cu lapte si cu dulceata de piersici, a mancat bine de tot si acum ii e somn. i-am pasat-o la tati sa pot sta putin pe net
baita e pregatita, revin
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
katalina spune:
WOWWWW,ce mi-a placut intilnirea delfinasilor de la CLUJ.Frumoase si mamicile rau,rau.
ALICE, eu sper sa mai ajung la mare vara asta cu cirdul dupa mine,mi-ar place sa o cunoasca Victor pe Mara,sper,sper, nici cu crissy n-am reusit sa ma vad atunci la GH, dar mai ajung
GEORGIA, e greu fara barbatel acasa, si eu am simtit-o acum citiva ani,suntem aici pt tine
Paula, bunica siliconata
eu sunt cu 2 capitole in urma,ignorati-ma...
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
michelle1981 spune:
Tocmai am terminat si eu de mancat.
Azi am iesit cu prietenii la un suc, tare fain a fost, la terasa. Bianca a stat cumintica si s-a jucat in carucior, a vorbit pe limba ei acolo cu toata lumea.
Programul nostru acum in sezon estival e urmatorul:
- trezirea pe la 8-9 (uneori mai devreme, alteori mai tarziu)
- iesim afara rapid (nu inainte de a sta pe olita ) in parculetul de joaca unde ne intalnim si socializam cu ceilalti prichindei din cartier
- la 10.45 incep sa ii dau fructele (de obicei papa cam 1/3 banana, 1/2 felie paine cu gem, 1/2 iaurt, 1/2 nectarina, piersica sau caisa, cateva gurite de mango)
- la 11 somn (de 45 minute sau 1.5 ore)
- apoi joaca pana la 14 (in timpul asta pot sa o iau sa mai facem rapid niste cumparaturi - cu masina)
- legumele la ora 13.30-14.30 (inca papam supa de radacinoase dar vreau sa ii fac si eu mancarici din dovlecei, pastai etc)
- joaca pana la 16.00, apoi somn (de 45 minute sau 1.5 ore)
- iaurt (de obicei asta ii dau, rar mai variez)
- pe la 18.30-19 iesim la plimbare si/sau joaca afara
- biberonul cu LP la 20.45-21
- baita, apoi LM si nani
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Denisa, ti-am vazut si eu comorile, de pe tel. Sunt asa de scumpi, soriceii dragi!!! Mai vrem filmulete din astea, cat de multe!!!
Giorgia, ai o dulceata de fetita! Ce-mi place cat e de activa!!!
Michelle, fructele i le dai bucatele? Orele de masa, somn, durata somn sunt cam aceleasi si la noi. Doar ca eu dimineata nu reusesc sa ies afara, pana strang casa, ii pregatesc pranzul, mai pun o tura de haine, mai impatur altele si e deja ora primului somn. La amiaza nu imi place sa ies, ca e mult prea cald. Ori mergem in kaufland, daca am de luat ceva, ori in gradina la umbra, ori ne jucam in casa.
Sa va zic faza: cand ragaie Vlad sau trage un partz, eu ma uit la el si ii zic razand "pardon" si el se distreaza de numa! Si ma duc azi in kaufland, era pe mijlocul culoarului o doamna, cu caruciorul lasat pe acolo, de nu puteai trece. Si ii zic "pardon", se pune Vlad pe ras. Credea ca lui ii zic.
Sa-l ajutam pe Alex