*LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare143
Raspunsuri - Pagina 5
crissy77 spune:
bumblebee, hai ma, nu te supara. Eu am dat-o pe Bea primului care a fost interesat (a fost si o discutie pe FB intre soacre).
tin sa o felicit pe paula care, desi e la dieta, inca mai are putere sa glumeasca.
Calatina, vacanta placuta cu vreme frumoasa. Ce bine ca papa Anastasia.
rodyka, ai fost totala cu hora unirii [:))]
Alice, prajitura transformata in inghetata.
ooana, distractie placuta in continuare!
larissa, lasa mami, nu te plange ca nu ramane Nectarie singurel... Stii ca e laudat dar da si tu mai des pe aici ca ochii care nu se vad se uita. Concediu placut! Ufff, febra si voi? Tu esti la al doilea copil, ar trebui sa stii deja ca atunci cand ai de plecat, exact atunci nu se trezeste copilul, are febra, vomita. Sanatate puiutului.
Carmen, toate albumele de pe contul delfinasilor sunt sterse.
racusor, fisierele cu date despre mamici le am eu salvate. Daca vrei, ti le trimit prin mail.
Diana, pupam bolnavioara si uram sanatate!
crissy77 spune:
baby, sanatate si voua
puiutz, eu gatesc pt 2 zile (asta inseamna 24 ore, ii dau azi, cand am gatit, si maine). Daca ies 3 portii, una o bag la congelator si o dau in caz de criza.
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
inainte sa-l deschizi spune-ne de la cine e, sa stim in caz ca ne intreaba cineva dupa... Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) |
Acuma anchetez. Numele mi-e cunoscut. Inca nu l-am deschis
crispro spune:
Iuliana, eu mar copt ii faceam cate 2, dar nu dureaza mult, 15-20 min. eu puneam 2 mere intregi la copt intr-o tava cu folie de aluminiu. asta in cazul in care se sparg sa imi fie mai usor sa curat tava. si le puneam la copt exact de cand dadeam drumul la cuptor, nu mai asteptam sa se incalzeasca.
azi la pranz- conopida cu morcov, ou, branza, smantana. si evident, voi pune si iaurt, ca altfel nu mananca.
Mie mi-am facut conopida pane, am bagat ca sparta.
Iar dimi i-am dat fructe piure, a mancat putin, a facut nazuri. asa ca i-am dat la mana o piersica si o nectarina. le-a halit rapid.
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Eu am facut deja 2 borcanele. Unul cu piure de legume cu carnita, unul de orez cu carne. Acum sa vad, cred ca sapt viitoare le desfac, sa vad daca-s bune, daca tin asa, ca sa nu ajung la mare sa ma trezesc ca nu am nici de unde cumpara papa la piscot, ca eu pe mana restaurantelor de la noi, la mare, nu merg.
Merele la cuptor le tin tot cam 20 de minute si le pun pe hartie de copt, eu evit aluminiul.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
crissy77 spune:
si mie imi place conopida pane
O alta solutie ar fi crearea unui grup yahoo. Un mesaj trimis pe adresa grupului va fi redirectionat la toti membrii grupului. Grupul are un administrator asa ca doar el are drepturi depline. Problema cu fisierele de dimensiune mare poate fi si ea rezolvata. Cine vrea sa faca upload, o face din contul lui (majoritatea avem conturi google) si face share. Singura pb ramane contul de poze.
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Mama cat ati scris Am primit un colet suspect. Mi-e frica sa-l deschid sa nu fie vreo bomba Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Poate sunt pozele si doc de pe mail :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+
rodyka spune:
crissy, nu cred ca mai e o problema cu pozele. mamicile sunt in doua grupuri: care vor si care nu vor sa arate poze. care vor le pot pune la semnatura, care nu vor nu vor! sau daca vor din cand in cand, ne trimit o invitatie pe mail
in acelasi context, vreau sa va spun ca m-am hotarat sa nu mai incarc nicaieri filmuletul cu delfinasi, pentru ca tot mai multe mamici imi cer sa li-l trimit pe mail si in paralel tot mai multe mamici sunt sceptice de la a-si expune copiii, chiar daca e doar in grup inchis. cum nimic nu mai e sigur... asa ca, cine l-a descarcat si il are... asta e! nu stiu ce sa zic
pe noi ne vedeti in continuare la semnatura, zambarete ca de obicei
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alice_Elena
Poate sunt pozele si doc de pe mail :)) |
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ramonasin spune:
Ceau fetele!
A adormit si papusica mea, apropo pe Daria nu o vrea nimeni? Eu cu cine ma fac neam Lasa ca uite acum merg si descarc niste poze sa o mai vedeti pe Daria ca vorba lu'Crissy ''ochii care nu se vad se uita'' :)
Astazi papam ciorbita de perisoare, am facut o oala mai mare sa pape si tati si mami chiar daca mai trebuie pusa sare e foarte buna cu mult patrunjel, leustean si smantanica, pe maine ma gandeam sa fac un ghiveci de legume dar mai studiez problema.
Am fost si la farmacie si am luat crema si sare de baie de la Topfer cum ai spus tu draga Crispro sa vedem daca trec bubitele micutei ca tare mi-e mila de ea cand o vad cum se scarpina. Cam atat am facut de azi dimineata si v-am si citit si am si scris asa ca Crissy dupa cum vezi am executat intocmai cum mi-ai scris in PM
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Mai, eu cu incuscreala am glumit. Toate fetele-s frumoase, pe bune, toate! Dar Victor s-a pupat deja cu fata unei prietene, Andra, din burta i-a fost promisa lui V. Ma gandesc sa fac o petrecere de logodna, ca sa stim una si buna. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 10 POZNA - Luna 11 |
pai si noi glumeam, mai ales ca a mea deja nu mai e asa cuminte, s-a lasat pupata si imbratisata de alti baieti
de Larisa Ioana 24.06.2010