*LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare143
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Paula, Rody- cafea facuse Racusor pentru noi toti, eu am dat invitatie speciala doar, doar nu uita de noi Btz. |
la ora la care citeam mesajul cu cafea al lui racusor cred ca inca eram cu un ochi inchis . asa ca-mi iau inapoi si trimit o
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
ochidut spune:
Da chiar asa maaaaiiii cu incuscreala asta, ati uitat-o le Larisa mea??? hmmmmm, tre s ava pun poze sa vedeti voi.....o sa plangeti voi mamele de baieti ca ati uitat-o
Racusorule, iti trimit mes pe facebook, ca imi e mai usor, cu numarul de telefon.
Acolo intru cel mai des, asa ca orice aveti de comunicat...
Dragele mele, am intrat sa vaz zic incantata ca iubirea mea mai are putin si va merge singurica, imi e asa drag de ea. facut mai multi pasi singurica intre mine si tati, intre canapea si un taburet si azi dimineata i-am pus hamul si a putut sa mearga singurica prin casa. Vorba bonei, cred ca si-a propus pana de ziua ei sa mearga singura.
Va pup pe toate, sper sa mai intru pana plec.
Oricum daca cumva ma uit maine cu altceva, il pup dulce pe delfinasul sef si ii urez La Multi Ani. Ma gandesc zilnic ca face un an primul nostru delfinas, sunt tare emotionata
de Larisa Ioana 24.06.2010
puiutz_mic spune:
Ochidut, Rody, ne inscriem si noi cu Raducu la petit! Ii plac fetele cu ochi albastri!!! Aseara "agatase" la Real o domnisoara de vreo 3 anisori, blonda cu ochi albastri, ii zambea tare gales :)))
Si fata a venit repede sa-l mangaie pe piciorusul de pe care tocmai isi scosese soseta nazdravanul meu
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui ochidut Da chiar asa maaaaiiii cu incuscreala asta, ati uitat-o le Larisa mea??? hmmmmm, tre s ava pun poze sa vedeti voi.....o sa plangeti voi mamele de baieti ca ati uitat-o Racusorule, iti trimit mes pe facebook, ca imi e mai usor, cu numarul de telefon. Acolo intru cel mai des, asa ca orice aveti de comunicat... Dragele mele, am intrat sa vaz zic incantata ca iubirea mea mai are putin si va merge singurica, imi e asa drag de ea. facut mai multi pasi singurica intre mine si tati, intre canapea si un taburet si azi dimineata i-am pus hamul si a putut sa mearga singurica prin casa. Vorba bonei, cred ca si-a propus pana de ziua ei sa mearga singura. Va pup pe toate, sper sa mai intru pana plec. Oricum daca cumva ma uit maine cu altceva, il pup dulce pe delfinasul sef si ii urez La Multi Ani. Ma gandesc zilnic ca face un an primul nostru delfinas, sunt tare emotionata Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Bravo, Larisa!!!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crissy77 spune:
Mama cat ati scris
Am primit un colet suspect. Mi-e frica sa-l deschid sa nu fie vreo bomba
tanti spune:
Imi pare rau de tot ce sa intamplat dar trebuie sa uitam si sa mergem mai departe, din ce am vazut o parte din fete au salvate datele importante si putem sa le adunam din nou
Rody si Paula ati fost mortale
tine
Otilia jos palaria pt tine
rodyka spune:
citat din mesajul lui crissy77 Am primit un colet suspect. Mi-e frica sa-l deschid sa nu fie vreo bomba |
inainte sa-l deschizi spune-ne de la cine e, sa stim in caz ca ne intreaba cineva dupa...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
bumblebee spune:
Baby, si eu cred ca ar merge sa-i dai vit C picaturi, Vit C se distruge f repede la temperaturi inalte. Sanatate muciosului!
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Baby, si eu cred ca ar merge sa-i dai vit C picaturi, Vit C se distruge f repede la temperaturi inalte. Sanatate muciosului! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 10 POZNA - Luna 11 |
de la muciosul sef... E asa haios ca dupa ce stranuta si ii curg toate cele se stramba si da din manute sa ma duc sa il curat ca nu se suporta....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bumblebee spune:
Mai, eu cu incuscreala am glumit. Toate fetele-s frumoase, pe bune, toate! Dar Victor s-a pupat deja cu fata unei prietene, Andra, din burta i-a fost promisa lui V. Ma gandesc sa fac o petrecere de logodna, ca sa stim una si buna.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11