Buna, tuturor!
Nu am timp sa caut in zecile de pagini despre regimul disociat si imi cer scuze fata de moderatori.
Spuneti-mi, va rog, cum era ordinea exacta la disociat?
Carne, legume-fructe si lactate
sau
carne, lactate, apoi fructe si legume?
Ioi ca l-am tinut si eu prin tinerete nu ca aveam nevoie, dar ca sa fiu solidara
Nu-mi mai aduc aminte ordinea si oricum cred ca sunt 1100 de variante, dar nu cred ca e asa importanta. Mai mult conteaza sa mananci disociat si nimic altceva din celelalte categorii
Mai era o varianta si cu cartofi fierti o zi
Dar sa te ti de regim si sa nu renunti dupa 2 zile - acolo-i buba
Pupici si spor la regim
Eu tin varianta cu 3 zile fructe si legume sub orice forma compot , ciorba , mancare dupa care mananc 3 zile carne, lactate si oua .
Apa plata cu lamaie multa si la salate ulei de masline si lamaie.
Multumesc pentru raspunsuri, insa eu ma refer strict la varianta de mai sus, 3-3-3.
Pe net gasesc 2 variante la 3-3-3 si nu mai stiu sigur care e cea buna; oare ce se intampla daca incurc zilele de lactate cu legume si invers? Are vreo importanta majora?
Este carne, legume-fructe si lactate. Nu are mare importanta oricum daca le inversezi, totul e sa tii cate trei zile din fiecare grupa, fara combinatii cu altfel de alimente care nu fac parte din grupa respectiva. Este combinatia cea mai buna pentru a pierde in greutate cat mai bine. La final mai adaugi cate o zi doar cu o grupa de alimente, pana cand stabilizezi greutatea la care ai ajuns. Bafta si rabdare!
Multumesc mult, Marilena, asta voiam sa stiu! Cat despre rabdare...cu diso am slabit dupa sarcina 28 de kg in 6 luni, acum pentru 5 kg, e floare la ureche!...
Rog moderatorii sa inchida subiectul, multumesc!