Intrebare regim disociat

Intrebare regim disociat | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Buna, tuturor!

Nu am timp sa caut in zecile de pagini despre regimul disociat si imi cer scuze fata de moderatori.

Spuneti-mi, va rog, cum era ordinea exacta la disociat?

Carne, legume-fructe si lactate
sau
carne, lactate, apoi fructe si legume?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ioi ca l-am tinut si eu prin tinerete nu ca aveam nevoie, dar ca sa fiu solidara

Nu-mi mai aduc aminte ordinea si oricum cred ca sunt 1100 de variante, dar nu cred ca e asa importanta. Mai mult conteaza sa mananci disociat si nimic altceva din celelalte categorii

Mai era o varianta si cu cartofi fierti o zi

Dar sa te ti de regim si sa nu renunti dupa 2 zile - acolo-i buba

Pupici si spor la regim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Eu tin varianta cu 3 zile fructe si legume sub orice forma compot , ciorba , mancare dupa care mananc 3 zile carne, lactate si oua .
Apa plata cu lamaie multa si la salate ulei de masline si lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc pentru raspunsuri, insa eu ma refer strict la varianta de mai sus, 3-3-3.
Pe net gasesc 2 variante la 3-3-3 si nu mai stiu sigur care e cea buna; oare ce se intampla daca incurc zilele de lactate cu legume si invers? Are vreo importanta majora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Este carne, legume-fructe si lactate. Nu are mare importanta oricum daca le inversezi, totul e sa tii cate trei zile din fiecare grupa, fara combinatii cu altfel de alimente care nu fac parte din grupa respectiva. Este combinatia cea mai buna pentru a pierde in greutate cat mai bine. La final mai adaugi cate o zi doar cu o grupa de alimente, pana cand stabilizezi greutatea la care ai ajuns. Bafta si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc mult, Marilena, asta voiam sa stiu! Cat despre rabdare...cu diso am slabit dupa sarcina 28 de kg in 6 luni, acum pentru 5 kg, e floare la ureche!...

Rog moderatorii sa inchida subiectul, multumesc!

Mergi la inceput