vacanta pentru bunica si fetita

vacanta pentru bunica si fetita | Autor: sunnyday07

Link direct la acest mesaj

Puteti sa-mi recomandati vreo destinatie de vacanta, la noi tara, unde sa se poata distra o bunica de 70+ ( - tratament gen fizioterapie, mofete sau macar plimbari lejere pe munte) si o fetita de 7 ani?

Nu vreau la mare si nu prea as vrea pe valea Prahovei. Si daca nu e nici foarte departe de Bucuresti (cateva ore cu masina) e perfect!

merci!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

parintii mei au fost anul trecut la Tusnad, prin programul "decada balneara"; au stat la un hotel de 3 stele, au facut si tratamente (cu bilet de trimitere de la medicul de familie). ei spun ca s-au simtit foarte bine si au avut conditii bune de cazare, masa si tratament.
nu stiu sa-ti spun cat de bine s-ar putea distra un copil de 7 ani in aceasta statiune.
daca vrei, cauta pe net "decada balneara" si gasesti oferte, preturile sunt aceleasi indiferent de agentia care vinde pachetul de servicii.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Corina, merci, este buna ideea cu Tusnad, investighez.

Mama mea a fost acum vreo 5 ani si a stat intr-un hotel cam jegos, acum insa am cautat un pic si am vazut ca un hotel a fost renovat complet si un altul pe jumatate.

Decada balneara n-o mai prinde pentru ca se termina la sfarsitul lunii dar sunt si apoi (in "sezon") ceva oferte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vatra Dornei

Editez: este tren direct cu vagon de dormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

vad ca acum este in desfasurare alt program : hai la bai

iata cateva informatii primite de la o agentie de turism din bucuresti :

"HAI LA BAI - 15 iunie – 15 septembrie 2011.

Programul cuprinde pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2 si 3 stele.
Tariful pentru un pachet de 6 zile cazare cu pensiune completa, minim 5 zile tratament (2 proceduri /zi) si o consultatie medicala la sosire (pe baza recomandarii medicale) este

- pentru hotel de 2 stele : 575 lei/persoana, loc in camera dubla,

- pentru hotel de 3 stele : 690 lei/persoana, loc in camera dubla, "

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

1.Valea Oltului - Calimanesti, Caciulata si are parte si de trat balneo.
2.Cheia - nu se poate face tratament, insa aerul curat de acolo le va face bine amandurora.
3. Gasisem la un moment dat un complex la Bran, in care s-ar gasi cate ceva si pt bunica si pt fetita...cred ca ar fi considerata reclama daca i-as da numele, daca nu dai de el cu o simpla cautare pe Google, iti voi trimite numele. Mie mi s-a parut fain de tot, cam scumput si exclusivist, insa pt ele doua ar fi ok.
Ca trebuie gasita o locatie in care sa se simta bine amadoua, sa aiba ce face amandoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Covasna - e mai aproape
Baile Felix - e departe dar ai tren cu vagon de dormit si e o zona ff civilizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eu pe vremuri am mers cu bunicii mei 3 ani la rand, la Geoagiu Bai, Tusnad si Covasna, ei la bai, eu pe acolo
Adica procedurile le faceau pe rand dimineata, celalalt statea cu mine, si pe urma dupa amiaza si seara le aveam libere pentru plimbari...
Eu m-am simtit bine de fiecare data, macar prin simplul fapt ca mai schimbam aerul asta de Bucuresti cu altceva...

La tusnad si Covasna mi-aduc aminte de Kurtosii-colaci, raritate pe vremea aia

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput