Strumfi de iul-aug 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

de unde 4 zile? eu stiu doar de luni liber. sau v-ati mai luat voi in plus?

Tin sa va anunt ca am fost admisi la facultate adicatelea Daria era trecuta pe listuta la una din gradinitele la care am depus dosarul. La cea la care m-am ratoit inca nu era afisat nimic.
Acum am timp sa ma gandesc pana in toamna ce o sa fac, macar am varianta in cazul in care ne bagam la un credit mai mare pt casa.

Vivela iti tin pumnii sa-i gaseasca remediu lui David, sa manance, sa faca muschi .

Ioana ce frumos ca aveti asa activitati.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

imi este si mie pofta de gogosi, cu zahar vanilat, dar nu fca, ca sunt la regim

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Ce regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Adica Buna Ziua!

Sanatate multa lui Luca si lui Damian, sper sa treaca mai repede. Sanatate tuturor strumfilor bolnaviori.

La multi ani cu intarziere lui Bogdan si Iris! Pe Damian l-am urat pe feisbuc dar il pup si aici.

Noi suntem ok, ne tot pregatim de scoala, pe 21 iunie avem intalnire la scoala pt Adelise sa stea cu doamna in clasa si cu ceilalti copii, iar noi sa discutam cu directoarea de reguli/uniforma/masa de pranz etc etc. Am emotii.

Pe 15 iunie mergem cu Cosmin la finala la concursul de matematica pe Herfordshire (adica pe judet) ca s-a calificat in finala si avem si noi voie sa asistam de data asta. Abia astept, e cu spectatori, sunt curioasa cum va reactiona.

Am avut doua sapt de kkt, era sa ne cada dealul cu casa, poveste lunga, insa acum suntem back on track cum s-ar zice. Am crezut ca albesc, atat stres am avut. Ne-am propus oricum ca gata, pentru o perioada indelungata ne oprim din aspiratii marete, nu ne mai bagam la strans bani la greu pt diverse proiecte ci mai e si cazul sa cheltuim si sa ne distram. Asa ca dupa ce achitam o parte din datoriile facute cu mutatul ne vom apuca iar de calatorit, vizitat, numai sa ne ajute cel de sus si sa avem inca joburi.

Va pup pe toate, nu-mi vine sa cred ca ne mutam de aici curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

imi este si mie pofta de gogosi, cu zahar vanilat, dar nu fca, ca sunt la regim

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Ce regim?

adik mancare de bun simt, fara dulciuri, doar salate, fripturi,legume, fructe, cat de cat diversificat.
de luni intru iar pe Dukan.

io' am 4 zile liber, adik sambata+ duminica + luni de la Base si marti de la mine - ca are copilu' serbare

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu am avut ziua de azi ca si libera ... am avut un curs de dimineata, asa, ca divertisment si apoi de la ora 13 la pensionarea unei colege

acum stam la barlog, care mai de care dormiteaza pe aici, ploua, e intuneric, masina spala, eu n-am chef de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ce mi-ati facut!!!
pofta de gogosi!

ma rog, e cu circumstante atenuante, ca sunt cele mai bune gogosi ever! facute din resturi si absolut ochiometric .
daca as vrea sa fac un lighean de gogosi pt musafiri, sigur ar iesi niste opinci necomestibile .

la homeopat a fost...asa s-asa. mi-am dat seama ca de fapt am copil absolt normal, nici n-am prea stiut ce sa-i zic doctoritei . ma rog, i-am zis ca nu mananca. dar asta e ceva relativ recent. ce sa-i zic, ca plange? ca are nervi? ca e frustrat? dar care copil de varsta lui nu e asa?
ne-a dat un remediu pt apetit, sa vedem...
vizita in sine a avut ceva efecte, ca david m-a apostrofat apoi ca de ce a trebuit sa-i zic doamnei aleia ca el nu mananca? si azi a mancat la pranz o farfurie de supa, ba chiar mi-a zis el sa pun masa. o fi efectul bulinelor pe care i le-am dat aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare fetelor!
Nu ma dati disparuta, am venit din vacanta, dar mi-e mult mai usor sa stau pe Facebook decat pe forum.
Ieri am primit a 3-a confirmare ca asteptam a 3-a fetita, n-a fost sa fie nici acum .

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Carla! Sa fie sanatoasa si frumoasa ca surorile ei si poate data viitoare iese si un baietzel

Si eu ma chat-uiam pe facebook , cam la asta il folosesc cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, bine ai revenit si felicitari! Foarte tare, frate, trei fete!! Sa fiti sanatosi toti!
Si daca tot stai pe facebook nu-mi dai si mie un like la poezioara sa castig un tort?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, eu te apreciez, mai fata! cat ti-a luat sa scrii poezia aia?? ti-am dat like din convingere

Carla, felicitari si aici, o sa fiti 4 fete cucuiete, tati ar trebui sa se simta rasfatat cu atatea femei in casa.

seara frumoasa

Mergi la inceput