unui copil ii place berea!
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
abramburika, nu inteleg de ce nu este un subect de generale, sau cum trebuie sa arate un subiect de generala in conceptia ta
si oricum , vad ca si mderatorii l-au mutat la ciudateniinu stiu ce are de ciudat in el subiectul, dar chiar nu ma mai mira nimic
o zi buna tuturor
Laura25 spune:
Olim, e un film cu un bebe care se manifesta hazliu la vederea unei cutii de bere. Tati din film nu ii da bere, copilul nu pune gura pe lichidul din cutie. E un film despre reactia copilului. Deci e ceva amuzat, incadrat acum la sub-forumul corect.
Daca vrei sa vorbesti serios despre consumul de alcool al minorilor si iresponsabilitatea unor parinti, iti sugerez sa deschizi alt subiect, cu alt punct de plecare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim abramburika, nu inteleg de ce nu este un subect de generale, sau cum trebuie sa arate un subiect de generala in conceptia ta si oricum , vad ca si mderatorii l-au mutat la ciudateniinu stiu ce are de ciudat in el subiectul, dar chiar nu ma mai mira nimic o zi buna tuturor |
Cel mai la obiect si complet raspuns ti l-a oferit laura. Si il condivid.
Si acum, mai exact, un sb de general dupa mine tre' sa contina o informatie serioasa, corecta si fara exagerari. De unde ai dedus tu ca baietelul din filmulet a baut bere? Ca nu se vede asa ceva ... sau nu urmarim acelasi videoclip? De ce sa exageram aiurea?? Doar pt. a face senzatie?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
olim spune:
in 7 iunie, yahoo,es avea ca pagina de deschidere aceste video cu urmatorul comentariu!
[Alguien debería vigilar de cerca a este bebé cuando crezca un poco más. Tiene tendencias hacia el alcoholismo.]
abramburika, nu sunt omul care sa deschid subiecte sa fac senzatii, departe de mine acest lucru
laura multumesc de informatie
abramburika spune:
Am inteles ... nu era un atac la persoana, oricine ar fi deschis sb. asta ii raspundeam la fel. Pt. ca am urmarit filmuletul si mi s-a parut ca nu coincid titlul si descrierea cu continutul lui. Atata tot. Pt. corectitudinea informatiei .
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui olim in 7 iunie, yahoo,es avea ca pagina de deschidere aceste video cu urmatorul comentariu! [Alguien debería vigilar de cerca a este bebé cuando crezca un poco más. Tiene tendencias hacia el alcoholismo.] abramburika, nu sunt omul care sa deschid subiecte sa fac senzatii, departe de mine acest lucru laura multumesc de informatie |
Wow, extraordinar! Ce sa zic, hai sa ne oripilam degeaba! Au vrut si aia sa faca un comentariu hazliu (nu am facut vreodata limba spaniola dar cred ca textul inseamna cam asta:"cineva ar trebui sa-l supravegheze indeaproape pe acest bebelus cand va mai creste putin; are tendinta spre alcoolism"). Si de aici tu ai tras concluzia aia abracadabranta ca acel copilas a baut bere?! Poti sa explici mai clar cum te-a dus textul respectiv la gandul ca filmuletul ascunde "o problema grava"?!
Cristina_C spune:
Daca arata cum tatal deschidea cutia cu "sonor" (ca la "ghiceste sunetul) in fata copilului, ii turna direct din ea in biberon si ii dadea sa bea iar copilul ar fi baut, era alta treaba. Nici macar daca vedeam ca bea ceva de culoarea berei nu eram convinsa, putea fi ceai sau suc.
tuinea spune:
Si uite asa nu vedem ca este din nou o palma peste obrazul de roman...Spaniolii ne dau exemplu ca ute cum cresc aia din Romania alcolisti punand pe yahoo un filmulet cu un copil excitat de culoare...
Cand ai vazut asta pe Yahoo trebuia sa comentezi direct despre asta Olim. Eu cand a fost pusa pe yahoo in UK maimuta aceea de era bunica la 20 si un pic de ani le-am zis eu cum stau lucrurile cu romanii adevarati: 40% din familiile de romani decid sa aiba un copil, inca vreo 20% accepta sa-l faca pe al doilea si restul se impart cam intre cei cu 3 si nici unul yar despre varsta...oho mame sub 20 de ani rar se mai vad.
Deci Olim draga ar fi trebuit sa le spui spaniolilor sa-si bage ei nasul unde le fierbe oala si sa aiba o dovada plauzibila ca in Romania se cresc alcolisti.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui olim in 7 iunie, yahoo,es avea ca pagina de deschidere aceste video cu urmatorul comentariu! [Alguien debería vigilar de cerca a este bebé cuando crezca un poco más. Tiene tendencias hacia el alcoholismo.] |
Supongo que era una broma! O no?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!