unui copil ii place berea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C
Am si eu o poza de familie (n-o pun aici) in care copilul meu, cand era mai mic, ciocnea un pahar plin cu suc de mere (Apfelschorle) cu tatal lui care avea un pahar cu bere, ambele bauturi avand exact aceeasi culoare de ziceai ca beau bere cot la cot

Esti sigura ca tati nu a baut sucul de mere?

100% sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda, si eu gustam spuma cand eram mica. Mai nou se isterizeaza lumea din orice. selene, din fericire noi nu am avut "prieteni" care vsa se indeparteze doar pt. ca eram lasata sa gust spuma.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E o realitate. Bere, vin, ba am cunoscut o pustoaica de 2-3 ani care murea dupa votca. Drept este ca parintii nu stiau de unde i se trage...ascundeau eventuala bautura de prin casa, sa n-o gaseasca junioara. Incepand de la degetul muiat in vin pentru bebelusi, vinul indoit cu apa pentru carlanii insetati si pana la "mai bine sa bea acasa, decat cine stie pe unde", acest ciclu se repeta de cand ma stiu si continua parca mai abitir.
O mentiune pentru berea fara alcool: e vorba de deprindere. Sunt destule bauturi care sting setea, nu-i nevoie de berea aia ca sa potoleasca pofta copilului. Am preluat chestia asta de la Tora, dar ii dau perfecta dreptate.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Mda, si eu gustam spuma cand eram mica. Mai nou se isterizeaza lumea din orice. selene, din fericire noi nu am avut "prieteni" care vsa se indeparteze doar pt. ca eram lasata sa gust spuma.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Nu spuma a fost problema, ci faptul ca acelui copil de 1 an chiar i se dadea sa bea bere. Si, din cate stiu, parintii acelui copil nu beau bere fara alcool. Aia m-a deranjat, ca niste parinti "din lumea buna", scoliti, cu principii, considera ca este normal asa ceva, ca e amuzant ca (,) copilul plescaie de placere dupa fiecare gurita de bere luata. Copil de 1 an.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Oooo, ce sa spun de filmulet, sa fim seriosi, se vede clar ca pe copil il incita/ distreaza cutia de bere, nu berea in sine; si tac'su e destul de grijuliu, ii ia berea din fatza sa nu se taie. Nu vad nimic revoltator in filmulet (daca asa a gasit omu' distractiv sa-l provoace/ stimuleze pe bebe, ce sa spun, se poate si mai rau:)))
Eu pot sa beau linistita bere langa fiica-mea ca nu vrea sa bea dar tine neaparat sa puna si ea gura pe sticla; probabil cine ar vedea ar zice ca chiar bea:))). Dar nu ajunge strop de bere la ea; daca ar incepe sa faca scandalau ca vrea sa guste n-am mai bea bere in fatza ei si gata.
Si eu cand eram mica gustam din spuma berii, bagam degetul in paharelul de tzuica si-l lingeam, de Revelion musai primeam si eu un deget de sampanie altfel faceam urat de tot, ce, pentru mine sa nu fie sarbatoare? Astea se intamplau rar, la ceva sarbatori, ca la noi in casa nu se bea alcool mai des de 5-6 ori/ an, nici macar banala bere. Si pentru asta nu ma culege nimeni de prin shantzuri acum
Desigur ca e super nashpa si batjocura sa dai alcool copiilor, parintii care fac asta sunt de condamnat fara doar si poate. Da' cum spuneau si unii antevorbitori, sa nu exageram, una e ca e curios copilul si baga degetul in pahar si alta e sa-i dai sa bea, cu buna stiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cum sa ii dai sa guste unui bebe alcool, chiar si spuma de bere
si cand eram noi mici berea avea mult mai mult alcool in ea decat acum!
XIO, nu ma isterizez draga mea din orice, dar ca si cadru medical, nu cred ca ar trebui sa fii de acord cu aceste practici, chiar daca tu ai fost supusa lor si nu ai patit nimic, nu toti sunt ca tine!
uite aici un reportaj, in coma alcoolica la 14 ani!!!
[http://stirileprotv.ro/stiri/social/nu-mai-dati-copiilor-sa-bea-ii-nenorociti-pe-viata.html?ar=]
daca si medicicii gandesc ca e normal sa incepem de mici sa le deschidem apetitul spre alcool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mie mi se pare chiar amuzant copilul. Si vad ca tatal are grija ca bebe sa nu puna mana pe cutie, insa se distreaza copios pe seama reactiei copilului. Si ai mei se agitau cand vedeau cutiile cu bere/suc, insa nu au pus gura. Apa sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Este un sb perfect de discutii generale, de prima pagina.

Filmuletul nu imi spune nimic, nu vad nici un abuz asupra copilului, copii traumatizati sau stiri de senzatie.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu m-am uitat pana la sfarsit, dar filmuletul nu mi-a spus nimic, pe copil il distra cutia de bere. Si fii-mea are o poza cam la fel, statea in scaunul de masa si se repezea incantata spre o cutie de bere, ceea ce nu inseamna ca a si baut din bere.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Nu am inteles cum s-a ajuns de la baietelul din filmulet (care nu bea) pana la adolescenti in coma alcoolica din cauza ca le-au permis parintii sa geste alcool cand erau mai mici.
Mie mi se parea ca am niste parinti OK si ca m-au crescut bine si cu capul pe umeri. In urma discutiei insa, vad ca sunt niste depravati inconstienti ca ma lasau sa gust spuma de bere cu degetul si de la o anumita varsta ma lasau chiar sa iau cate o inghititura. Si nu, nu am fost niciodata nici macar pe-aproape de vreo coma alcoolica.
Si la fel au facut si cu sora mea, care acum nici nu se atinge de alcool, nici macar de revelion.
Si dintre cati medici am cunoscuti sau rude, nu cred ca ar reactiona nici unul dintre ei asa taios. Chiar ieri, am vazut cum baietelul de 4 ani al unei matuse (medic => dubla inconstienta) gusta cu degetul din sampania mamei.
In plus, cei care ajung in coma alcoolica la 14 ani eu tare cred ca mai au si alte probleme decat degetul din paharul cu bere din copilarie si cred ca tot cam pe acolo ar ajunge si daca ar fi gustat cand erau mici si daca nu.

Mergi la inceput