Ghitza-contra!
Raspunsuri - Pagina 2

Rufus spune:
Ce sa taiem, Marina, chiar nu se vede ca este din ce in ce mai mult balci?
PS: cred ca, pentru moment, ne-a mai ramas (ca pe vremuri) sa facem haz de necaz.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Ai dat B1TVul pe OTV? |

DD s-a cam debarasat de vulgaritati(ma rog,cu exceptii cat sa mareasca audienta pe alte segmente de audienta)si a inceput sa-si schimbe radical formatul atragandu-si niste persoane inteligente si cu umor!
Sunt emisiuni(nu toate!) in care nu mi-e rusine sa recunosc,urmaresc acest canal cu interes si mare amuzament.Asociatia aceasta este grozava!

capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Sunt emisiuni(nu toate!) in care nu mi-e rusine sa recunosc,urmaresc acest canal cu interes si mare amuzament.Asociatia aceasta este grozava! |
Care asociatie? b.nica-DD?

Eu n-am sesizat nicio schimbare. Aceeasi atmosfera de mocirla.
Acolo unde tu vezi schimbarea otv prin infuzia de "personalitati" eu n-am vazut decat decaderea jalnica a acelorasi "personalitati".

desprecopii spune:
Un singur lucru nu pot sa imi imaginez - un OTV cu Dan Diaconescu cu emisiuni decente.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

b.nica spune:
Sa ignori mocirla in care ne infunda zilnic media cu stiri negative,spre imbecilizare,este "asocierea" cu strutul in a explora nisipul.
Socante sunt toate tv-urile romanesti care ne intoxica in mod deliberat si nu cred ca numai in scop comercial.

b.nica spune:
Mirela,Capcaunule,cred ca nu m-ati inteles!
Nu ma judecati inainte de a observa cu mare atentie ce se intampla la OTV.
Consider ca poti sa critici obiectiv dupa ce analizezi bine subiectul!Luati ceva calmante,, si stati cateva seri pe tv-urile romanesti,inclusiv OTV si emiteti dupa aceea concluzii.
Eu am socat prin afirmatiile mele deliberat.Vedeti ce preferinte au romanii si cum sunt ele folosite de media.Este un fenomen ingrijorator.

capcaunul spune:
b.nica, www.evz.ro/detalii/stiri/omul-care-il-vrea-in-reluare-pe-dan-diaconescu-direct-933923.html" target="_blank">colcaie gandacii la OTV!