Ghitza-contra!

Ghitza-contra! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Categoric nu sunt OTV-ista si nici admiratoare a lui Dan Diaconescu!Observand cum acest post s-a schimbat(am spus pe alt post ca a devenit mai rezonabil decat alte canale TV cu pretentii),am remarcat cum creste cota de popularitate a acestui canal proportional cu calitatea emisiunilor.
Azi,butonand telecomanda,am aflat ca partidul lui DD este contestat de Tribunalul Bucuresti si am ramas stupefiata.
Cui ii este frica de partidul lui DD?
Au fost partide de buzunar,penibile,care au trecut fara probleme si au ajuns sa dilueze voturile in alegeri.

Daca au ajuns unora sa le fie frica de DD,ma pun si eu Ghitza-contra si ii dau naibi pe toti si votez cu partidul lui DD oricare ar fi el!
Ma intreb:oare asta s-a urmarit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ai dat B1TVul pe OTV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Brrrrrrr, e pe bune subiectul?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina
Brrrrrrr, e pe bune subiectul?

Judecatoarea a respins cererea de inregistrare pentru ca pe lista de adeziuni apare si semnatura Elodiei, dar ea nu poate fi contactata pentru a confirma autenticitatea.

Mergi la inceput

Mos Craciun a confirmat ca a semnat?

Mergi la inceput

Nu. Dar au semnat adeziuni renii.

Mergi la inceput

Naspa, daca ii spun lui Mos Craciun si te trezesti ca-i indeplineste lui DD dorinta sa aiba un partid de Craciun? Sper sa o zbarceasca DD pana la Craciun si sa primeasca doar o nuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Bine ca l-au respins. Numai partidul astuia mai lipsea din comedia cotidiana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Inteleg ca va este frica de democratie...

Io as zice ca daca e balci, balci sa fie...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

io speram sa mai taiem din balciul actual, nu sa il intindem si mai mult :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Bravo Rufus!Ai pus punctul pe i.Ca se balacaresc politicienii "consacrati" mai rau ca la portile mahalalelor pe toate canalele tv aservite acceptam,ca deh avem democratie.
Partidul lui DD,care atentie,atrage multi oameni satui de primii si de viata lor grea inghitand pe post de algocalmin tot ce promite ca un ingeras DD,sa-l starpim din fasa ca altfel incurca niste socoteli la alegeri si prea multa democratie strica.

Daca ai rabdare,timp si nervi sa urmaresti cam cu ce se prezinta canalele tv romanesti poti ajunge la niste concluzii deprimante.Penibilul se intrece cu vulgaritatea si marlania indiferent de subiect:stiri,politic,"mondene"(adica divorturi,partaje,silicoane,injuraturi,etc.).
Capcaunule,B1 nu mai este ce a fost iar 10 tv idem.Columbenii si Zavorancele au ocupat si acolo spatiul nepermis de mult.
Bine ca sunt transmise canalele gen Discovery si surprinzator, poposesc tot mai mult pe TVR-uri mai ales la emisiunile culturale.

Edit.Marina,bineinteles ca nu-i "pe bune" ca o sa votez cu DD dar daca nu se schimba ceva in bine,adica ceva mai multa curatenie in viata politica,alternativa la "Ghitza-contra" este lipsa de la vot.

Mergi la inceput