Aradence DC - (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioi Ada la ce ora ai postat?!
Moni sper ca esti bine, sunt cu gandul alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Moni, sper si eu ca esti bine...
La multi ani sarbatoritilor din iunie!
Tare draguta Adelina, parca s-a mai domnisorit...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da, am stat azi noapte iar la filme... Am vazut 27 Dresses, foarte dragut.
M-a sunat Moni, azi vine acasa, se simte bine. Doamne-ajuta sa fie numai bine in continuare!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, sper ca esti bine si sa fie ultima operatie care o faci.

Sarbatoritilor din ultimul timp, de cand nu am mai intrat au fost ceva sarbatoriti.

Nu prea am ce sa va scriu, ar fi trebuit sa incep concediul luni, dar l-am inceput abia de ieri, luni si marti inca am fost la munca, dar de ieri am zis gata, mi-am redirectionat telefonul si bine e. Ieri si azi m-am ocupat de gospodarie, niste cumparaturi, chestii uzuale de care nu am mai avut vreme sa ma ocup, maine mergem la cealalta bunica a lui Bogdi si sambata la bunica mea. Duminica sper sa mergem putin la strand, iar luni ne luam zborul spre concediu.

Cam atat. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, sper ca esti ok.

Flavia, concediu placut si relaxare maxima!

La multi ani Mihnea!
Milly, sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Ce mai faci?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR !
Am ajuns aseara acasa si-s ok, mersi
Mai revin! We placut!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Moni, bine ai venit acasa! Sa ai parte doar de vesti buna si sanatate!
Eu o astept azi pe Iulia, a mers Teo dupa ea, pe la 17 ajung. Mi-e asa dor de ei cand sunt plecati. Vlad mai ramane acolo decat sa-l duc la gradi... Iulia luni dimineata pleaca o saptamana in tabara. Abia astept sa vad cum o sa se descurce si daca o sa-i placa.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Ada, unde merge Iulia in tabara?

Mergi la inceput

Ildi, m-ai lasat cu ochii in soare cu strandul ala... Am googalit dar nu am gasit nimic...

Mergi la inceput

Gabi, la Varfurile merge. Tabara e asta. Cred ca o sa-i placa. Maine fac cu ea bagajul.

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput