Aradence DC - (164)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzica spune:
Ioi Ada la ce ora ai postat?!
Moni sper ca esti bine, sunt cu gandul alaturi de tine
cristinacsa spune:
Moni, sper si eu ca esti bine...
La multi ani sarbatoritilor din iunie!
Tare draguta Adelina, parca s-a mai domnisorit...
Cristina si gemenele
adablackcat spune:
Da, am stat azi noapte iar la filme... Am vazut 27 Dresses, foarte dragut.
M-a sunat Moni, azi vine acasa, se simte bine. Doamne-ajuta sa fie numai bine in continuare!
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
flavia ramona spune:
Moni, sper ca esti bine si sa fie ultima operatie care o faci.
Sarbatoritilor din ultimul timp, de cand nu am mai intrat au fost ceva sarbatoriti.
Nu prea am ce sa va scriu, ar fi trebuit sa incep concediul luni, dar l-am inceput abia de ieri, luni si marti inca am fost la munca, dar de ieri am zis gata, mi-am redirectionat telefonul si bine e. Ieri si azi m-am ocupat de gospodarie, niste cumparaturi, chestii uzuale de care nu am mai avut vreme sa ma ocup, maine mergem la cealalta bunica a lui Bogdi si sambata la bunica mea. Duminica sper sa mergem putin la strand, iar luni ne luam zborul spre concediu.
Cam atat. Va pup pe toate.
alinamoro spune:
Moni, sper ca esti ok.
Flavia, concediu placut si relaxare maxima!
La multi ani Mihnea!
Milly, sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Ce mai faci?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !
Am ajuns aseara acasa si-s ok, mersi
Mai revin! We placut!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
adablackcat spune:
Moni, bine ai venit acasa! Sa ai parte doar de vesti buna si sanatate!
Eu o astept azi pe Iulia, a mers Teo dupa ea, pe la 17 ajung. Mi-e asa dor de ei cand sunt plecati. Vlad mai ramane acolo decat sa-l duc la gradi... Iulia luni dimineata pleaca o saptamana in tabara. Abia astept sa vad cum o sa se descurce si daca o sa-i placa.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
gabitzica spune:
Ildi, m-ai lasat cu ochii in soare cu strandul ala... Am googalit dar nu am gasit nimic...
adablackcat spune:
Gabi, la Varfurile merge. Tabara e asta. Cred ca o sa-i placa. Maine fac cu ea bagajul.
Ada
Bazar umanitar DC