Aradence DC - (164)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Moni, sunt cu gandul alaturi de tine maine! Drum bun si sa te intorci cu bine!
Am pus cateva poze de la nunta de ieri AICI ...daca aveti chef sa vizionati. Mai pun dupa ce primesc pozele de la miri.
A fost super la nunta, io cel mai tare m-am bucurat ca nu a fost cald. Copiii au rezistat si ei pana la 2.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ELISA la multi ani!
ALINA mersi
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
adablackcat spune:
Moni, sunt alaturi de tine, sper din suflet sa fie totul bine!
La multi ani Elisa! Alina, sa va traiasca printesa sanatoasa si sa va aduca bucurii!
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Melania 14 spune:
La multi ani Elisa!
Alina sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
adablackcat spune:
Ioi Carmen ce m-ai plagiat! Putina originalitate te rog frumos!
Alina, m-am uitat si la poze, foarte frumosi sunteti. Dragos e din ce in ce mai barbatel, tot mai serios si frumos! Iar Ade e super draguta cu rochita de printesa. Cred ca a fost foarte happy cu rochia ei.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
X-ray spune:
multumesc frumos de urari ,la multi ani din suflet si celor ce s-au sarbatorit pana acum.. asa pt ca imi este chiar rusinica....
nu stiu cum naiba trece ziua dar tot la 12 noaptea ma culc si nu apuc sa fac mare lucru.am dat-o pe eli l-a inot martea si joia,lunea are engleza mai vrea si balet,pai eu una sunt varza dar ea...in fine in rest "tusitoare profesionista si cu vechime" cum o stiti,dar asta e ea...a introdus cu succes bronsitele si acum vara...
sunt in concediu saptamana asta poate apuc sa mai intru.
pupici tuturor cu mult drag si dor!
alinamoro spune:
Va poftesc la cafea!
Multumim pt. aprecieri!
Ada, da, Ade a fost super incantata de rochita ca a fost lunga.
Moni, sper ca esti bine, da-ne un semn cand poti.
X-ray, eu cred ca dupa 4-5 ani se "rezolva" tusea Elisei. Am observat asta la copilasii nostri (pacientii) care au avut probleme.
Merg sa pun la spalat ca imediat trebuie sa plec la lucru si n-am facut mare lucru azi.
Adelina e la gradi si Dragos la strand la Dorobanti cu tata lui Miha si trupa de copii.
A, am o prietena care lucreaza la DSP si mi-a zis ca cea mai ok apa (dupa analizele facute de ei) e la Dorobanti.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Alina A cum ati sarbatorit-o pe Elisa?
Ildi nu ne-ai povestit cum a fost la noul strand din Gai. Vreau detalii, te rog.
adablackcat spune:
Moni, sper din suflet ca esti bine! AM vrut sa sun azi, dar n-am vrut sa sun intr-un moment nepotrivit... Tin pumnii stransi sa fie bine!
Ada
Bazar umanitar DC