Aradence DC - (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Moni!
Iti doresc multa, multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mersi de urari fetele
CARMEN am in plan sa-i bag si aleia o vizita de curioasa,dar nu am mai apucat ca tot alte prioritati avusei.
ADA noa cand vi la o bauta?
We asta pe unde mai bantuiti cu strumfii? Mai ales ca se arata cam ploios.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Moni!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Carmen, am vazut si copilasii frumosi.
Ada, ce mai stii de Iulia?
Si ale mele s-au aratat interesate de subiectul tabara, dar nu stiu pe nimeni care organizeaza...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Moni la multi ani cu sanatate, sa scapi de probleme si sa-ti poti creste copilasii in liniste.

Ce ma bucur de vremea asta, asa mai apuc si eu sa stau acasa si sa-mi fac treaba.

Gabi, ba vreau.

Moni unde mergi in vizita?

Noi in wekend la Sanleani. Cine are chef poate sa vina oricand eu nu va mai tot invit.

Ma bag la o barfa mica cu Ghighi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, nu mai stiu absolut nimic de Iulia. Mergem pe principiul "no news is good news". Abia astept sa vina duminica sa aud impresii. I-am dat un caiet cu ea sa scrie in fiecare zi ca intr-un jurnal, nu stiu daca s-a tinut de treaba. Cat despre tabere...gasesti pe net o gramada, si cu reviews si cu detalii multe.
Eu azi imi termin dulceata de caise. Am fiert-o ieri o tura si azi continui. Am facut din vrei 12-13 kile.
Eu nu ma bucur de vremea asta, vreau soare si caldura!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada venim la tine la clatite cu dulceata

Mergi la inceput

MIHA,CRISTINA mersi Si voua X-ray si Ducky
Io cu vremea asta ce sa zic, pe de-o parte e mai ok ca mai pot face una alta,dar pe de alta parte e aiurea ca nu stiu unde sa mai scot copiii la distractie . I-as duce la un loc de joaca,dar mi-e ca in we e prea aglomerat din cauza onomasticior,in plus trebuie sa fiu tot dupa Tudor si momentan n-am voie sa il ridic deloc in brate.
Macar daca venea incoace vara-mea de la Bihor cu nepotica ,dar nu poate sotul ei lipsi de la serviciu Ai mei sunt turbati rau cand sunt sechestrati in casa si n-au activitate sustinuta Tudor e la mami,dar Diana e acasa si nu va zic ce activitate i-am dat azi: sa isi faca ordine in lucruri. Ce era pe jos prin casa nu vreti sa stiti hartii,creioane,elastice de par etc. Si ea cu miorlaieli ca de ce n-o ajuuut? Pai si io sortam de zor la jucarii si la haine - ce mai tinem pentru Tudor si ce-s de evacuat.
ADA ce harnica esti
FLAVIA unde a disparut? Parca e in concediu ,nu? Unde se duse?
CRISTINA de cate ori mergem in Gradiste ma seaca Diana ca sa mergem si "la fete".Evident la fel ma bate la cap ca sa mergem "la Maria".Ba si Tudor a inceput deja sa ceara sa mergem " A GABELA SI A MALIA" Gabela e Gabriela evident Ce sa zic,ca si ea dupa ce vine zombi de la lucru - mai mult pe teren - o mai avea chef exact de inca doi turbati pe cap
Apropo de turbati, la noi la bloc n-am avut probleme,dar la mami deja a venit la usa vecinu' de jos cu reclamatie ca nu se poate odihni pentru ca tropaie Diana prin casa (ca si ea cand o apuca baga ture camera-hol-camera-camera ) In plus s-a plans si ca plange Tudor noaptea - saracul de cand cu maselele alea se mai trezeste plangand rau noaptea.Si ca sa puna capac s-a dus si a reclamat si la administratoare ca nu-s bagati copiii la cheltuieli

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Doamne, Moni, ce vecin batut in cap! Si cum vrea sa rezolve problema cu plansul lui Tudor noaptea? Sa-i infunde maica-ta un ciorap in gura? Sau sa-i dea seara un pahar de tuica ca sa doarma dus? Ce oameni ciudati!?
Gabi, cand vin copiii acasa facem o intalneala cu clatite. Ca am si de capsuni si de caise acum...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

ADA pai l-a intrebat mami ca el n-a avut copil? (are o fata mai mare) Cica el si-a educat copilul sa fie bine-crescut Cat despre plansul de noapte ,la noi vecinul de deasupra (politzai) batea noaptea de zor in calorifer cand plangea Diana rau ca avea colici - pe la 2-3 luni. Probabil de-aia si-a luat revansa si si-a bagat niste chiriasi italieni,care vin doar in we, cam odata la 2 saptamani dar atunci de obicei tropaie de zor si muta mobila pe la 2 noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Deci ma pot considera norocoasa din punct de vedere al calitatii vecinilor. Deasupra nu am ca stam la 4 iar vecina de sub noi e o batrana singura care nu s-a plans niciodata, am mai intrebat-o uneori daca nu o deranjeaza galagia si mi-a zis ca ei ii place, ca nu simte asa singura cand ii aude pe copii.

Mergi la inceput