Aradence DC - (164)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Miha, nu vrei sa vezi mobila lu soacra-mea? |
Si-a facut recent mobila? Unde?
Intreb ca si eu caut modele de mobila.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Chiar as iesi intr-o seara ...da cum pana mea vin io beuta dup-aia la Mandruloc? Ca de fapt nu vreau sa beau numa' un paharut, vreau vreo doua macar.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Neata!
La multi ani Moni! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copilasii tai dulci! Te imbratisez cu drag.
Dau eu
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Melania 14 spune:
Ada iar sunt la felicitat dupa tine ,acu' ma chinui sa nu temai plegiez
La multi ani Moni!iti doresc toate cele bune si sa nu te paraseasca niciodata optimismul!numai fericire si impliniri alaturi de cei dragi!(sa o suni musai pe colega mea,parerea mea)
Si eu sunt pentru o iesire organizata in Gradiste cu familion cu tot.Ne face nenea gratarele si copiii se zbenguie pe teren.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
Ada am si eu o intrebare?! de ce nu renunti in semnatura la "licurici"? sunt pur si simplu curioasa.Pe mine ma intristeaza de fiecare data cand o vad.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
adablackcat spune:
Carmen, nici nu m-am gandit la asta... Mi-e si greu sa gasesc un raspuns. Pur si simplu mi-ar fi greu s-o fac, sa sterg din semnatura.
Ada
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Deocamdata am reusit sa modific ceva...
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC