Aradence DC - (164)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica Miha, nu vrei sa vezi mobila lu soacra-mea? |
Si-a facut recent mobila? Unde?
Intreb ca si eu caut modele de mobila.
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Chiar as iesi intr-o seara ...da cum pana mea vin io beuta dup-aia la Mandruloc?
Ca de fapt nu vreau sa beau numa' un paharut, vreau vreo doua macar.

Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Neata!
La multi ani Moni! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copilasii tai dulci! Te imbratisez cu drag.

Dau eu 

Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Melania 14 spune:
Ada iar sunt la felicitat dupa tine
,acu' ma chinui sa nu temai plegiez![]()
La multi ani Moni!iti doresc toate cele bune si sa nu te paraseasca niciodata optimismul!numai fericire si impliniri alaturi de cei dragi!(sa o suni musai pe colega mea,parerea mea)
Si eu sunt pentru o iesire organizata in Gradiste cu familion cu tot.Ne face nenea gratarele si copiii se zbenguie pe teren.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
Melania 14 spune:
Ada am si eu o intrebare?! de ce nu renunti in semnatura la "licurici"? sunt pur si simplu curioasa.Pe mine ma intristeaza de fiecare data cand o vad.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
adablackcat spune:
Carmen, nici nu m-am gandit la asta... Mi-e si greu sa gasesc un raspuns. Pur si simplu mi-ar fi greu s-o fac, sa sterg din semnatura.
Ada
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Deocamdata am reusit sa modific ceva...
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC