Cum sa procedez?

Cum sa procedez? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, astazi am facut o gafa cu un tricou de-al lui fii-miu..am incercat sa scot niste pete numai ca din pacate am stricat frumusete de tricou..El e alb cu o maneca rosie si una albastru inchis...culoarea aia albastra a iesit in alb..cum as putea sa fac sa scot pata? am incercat si cu amway de scos pete..si cu vanish..nu iese

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu cred ca mai poti face ceva. Si mie mi se intampla chestia asta asa ca incerc sa rezolv problema inca de cand cumpar hainele. Daca se intampla sa imi placa ceva in mod deosebit atunci il spal de mana cu cea mai mare grija. Am asa un hanorac alb cu niste dungi rosii pe maneci, cu toata grija mea tot s-a luat vopseaua rosie pe alb. In timp se mai duce la spalat, conditia e ca accidentele sa nu se mai repete.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nu se mai gaseste,din pacate,ACE OXY-COLOR, era singurul care scotea petele de pe lucruri colorate in mod super-profesionist. Am mai luat o solutie din Carrefour, "snow" parca se numea, dar care n-a facut mare branza...Poate doar daca inmoi bluzita separat cu Ariel mult pus direct pe pata...incearca asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Oana, o sa incerc..mai am ceva de la Eriel de scos pete, am sa incerc si cu solutia aia...sper sa iasa ca tare imi era drag tricoul ala..plus ca nu-l purtase decat de 2 ori

Mergi la inceput