Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Sanatate multa, Oramona.

Cum naiba s aiasa analiza gresit..cred ca ai tras o sperietura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

NIKE - felicitari pentru progrese! La mai multe.

Chiar...si Darian zice un fel de "caca" inainte si in timpul "procesului". Drept urmare n-am mai avut accidente in scutec de multisor...bine, se si screme inconfundabil si am timp sa-l pun pe olita. DAr zice un fel de "caca" tusit...prima data chiar am zis ca tuseste insa repetandu-se povestea ma gandesc ca asta a inteles el sa zica :D
Azi, pe olita fiind, inconjurat de o gramada de jucarii i-am zis "da lu' mama maimuta"...bai fetele, s-a uitat la mine, dupa aia s-a intins dupa maimuta si mi-a dat-o....nu-mi venea sa cred. Celelalte jucarii ce erau nu prea au nume, sunt zornaitor dintr-alea, insa maimuta am numit-o de multe ori si o fi retinut.

In cu totul alta ordine de idei azi s-a stins Alex, pisicuta mea...o stiti voi, am mosit-o cand eram cu burtica, la prima ei nastere si a fost un etalon pt noi (care dormea ca ea i se apropia ceasul nasterii) :D. Vreau sa-mi amintesc de momentele placute cu ea...a fost in coma, cred, cateva ore, insa cand i-am vorbit si am mangaiat-o a reusit sa deschida ochi si a incercat sa miaune... Credem ca i s-a tras de la niste catei de pamant vanati de ea si carora le-a mancat capul (am gasit si noi si vecinii vreo 4), cred ca incerca sa invete puii sa vaneze, era o vanatoare exceptionala. Ne-am dat seama mult prea tarziu, dupa vreo 2 zile ca e otravita, nu a mai fost nimic de facut. Am bocit pe ascuns sa nu ma vada Bia...si asa nu stiu ce sa-i zic. Ma incalzesc, oarecum, puiutii ramasi dupa ea...sunt ca niste bijuterii. Of...asta e viata...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

In primul rand La multi ani bb-ilor si mamicilor care si-au serbat ziua de nastere :) zilele trecute.

Iesirea nostra la munte nu prea a fost ceea ce ne doream pt ca: vreme urata, prima seara mi-a fost fff rau din cauza unor clatite, a doua seara Ioana a avut o stare subfebrila deci am stat toata nopatea s-o monitorizam, drumul de intoarcere a fost groaaaaaazzznic din cauza ca bb a plans/urlat/marai intr-una, nu scoica, nu brate, nu stat in fundulet, nimic n-o multumeste daca e in masina . Sotul a spus ca nu ne mai duce la pachet, ori eu cu el ori toti 3 cand copilu sta in scoica cuminte. Din pacate am riscat si eu, am tinut copilul in brate, asa ca pana nu sta unde trebuie mai bine nu plecm cu ea.

Cirease i-am dat bucatele, la fel ii dau si bananele, am observat ca vrea sa simta bucatele in mancare, nu doar o crema groasa. Si cereale ii dau cu bucatele(milupa).

Luna a zecea

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

camisv, ce de dintisori are Tudor, Ioana ii are doar pe cei 2 de jos, acum urmeaza sa iasa ceva de sus, dar nush daca e unul sau mai multi. Cum adica il spalai pe dinti, si cu ce? e cazul sa incepe sa ingrijim dintisorii bb-ilor deja? Cum mai sta Tudor la kg?
Eu am fost cu Ioana la control, are 7600 grame, 70 cm analize de sange bune, fara anemie, doar eozinofilele usor marite, asa ca trebe sa facem inca o analiza a scaunului. Ea are zile cand papa taare bine si altele in care papa doar 50 grame mancarica, un iaurt, si laptele de seara si dimi (is mai rare astfel de zile, de regula ma tin de ea sa pape).
Te-am intrebat atatea pt ca is nascuti in aceeasi zi, oricum am obs ca Tudor e mai precoce decat Ioana, a mers de-a busilea mia repede, si-a dus piciorutele la gurita, are atatia dintisori...stiu ca nu conteaza faceam doar comparatii, sanatosi sa fie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor, puteti sa-mi recomandati un hotel/pensiune bun/a la munte, ceva care sa aibe si loc de joaca pentru copii, multa verdeata, multa liniste si sa fie si de calitate?stiu, vreau cam multe ...

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

V-am intrebat zilele trecute de CIC1 si CIC2 daca si bb2 vine pana primul implineste 2 anisori, am aflat un raspuns, CIC2 incepe dupa ce primul face 2 ani, chiar daca se naste inaintea celor 2 ani. Iar indemnizatia se calculeaza tot din salar, daca se naste pana primul face 2 anisori. (info obtinute de la primarie )
Poate mai intereseaza si pe altcineva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata[

Hai ca va servesc eu astazi cu o cafeluta, rosioare cu branzica si cate un snitel de pui.

Urez si eu un mareeee LA MULTI ANI tuturor celor care au sarbatorit cate ceva in ultimul timp, ca nu am apucat deloc zilele astea.

Summertime, eu nu cred ca analiza e gresita, am cautat si pe net si se poate sa apara e-coli in exudat, a avut si nepotul meu cand era mic, cica e posibil sa fie de la nastere . Oricum repetem si vom vedea. Azi se anunta si externarea slabutei mele, ce bine ar fi, ca nu mai pot, acasa fuga in fiecare zi sa fac ceva de mancare sa-i duc, sa-i fac si pisoiului mic, sa fug la spital intre doua runde de somn si papica la cea mica ca sa nu se suprapuna, sa am grija sa o schimb de fiecare data cand o scot din masina sa nu transpire ca-i cald si sa nu o traga vreun curent. GAta, m-am plans suficient.

Va pup si va doresc o zi perfecta.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline, imi pare tare rau pt pisicuta ta. Tie trebuie sa-ti multumesc ca mi-ai zis sa-i fac la piticuta un exudat faringian daca imi tot face rosu in gat cum termina medicamentele.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Buna fetelor,

La muulti ani sarbatoritilor de azi .

Fetele care cumparati scutece Hugies, imi souneti va rog care din cele 2 sunt bune? stiu ca s-a mai discutat dar nu am retinut. Va multumesc.

Luna a zecea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Office, imi zicea o prietena ca a fost la Bran la un hotel Casa Bran sau Vila Bran, nu mai retin exact, si a fost extrem de incantata de cazare, locuri de joaca pt copii, mancare, tot. A spus ca trebuie musai sa mergem acolo

Mergi la inceput