Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Vin si eu la cafeluta mai tarziu

Office, intr-adevar la Vila Bran este foarte frumos. Noi am fost la hotel Hera in Predeal, dar nu are loc de joaca pentru copii.

La noi fac vecinii izolatie exterioara si se aude bormasina non-stop, abia am reusit sa-l adorm si ma duc sa fac o ciorba de fasole cu afumatura Va servesc cand o termin - daca iese buna

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5612134318592440258

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!Multumesc Summer si Doina!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna ziua si de la noi! Abia acum imi pot savura cafeluta! Cum spuneam acum doua zile am vomitat, ieri am stat cu diaree. Azi parca suntem mai bine. Toti imi spun ca de la dinti ni se trage, medicul pediatru spune ca este viroza.
Imbracat noi avem 9,950kg.
Maine am intalnirea de 10 ani de la sfarsitul liceului si azi am zi de cumparaturi.
O zi superba si racoroasa

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

V-am intrebat zilele trecute de CIC1 si CIC2 daca si bb2 vine pana primul implineste 2 anisori, am aflat un raspuns, CIC2 incepe dupa ce primul face 2 ani, chiar daca se naste inaintea celor 2 ani. Iar indemnizatia se calculeaza tot din salar, daca se naste pana primul face 2 anisori. (info obtinute de la primarie )
Poate mai intereseaza si pe altcineva .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Cum adica se calculeaza din salar?Adica din indemnizatie sau salariile dinainte de CIC1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare !

La multi ani sarbatoritilor ! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii !

Office si eu tot Vila Bran iti recomand, numai de bine am auzit de ea. Vezi ca e si un topic pe DC cu cateva ponturi (de ex in care vila sa ceri cazare sa nu fii nevoita sa urci cu copiii la restaurant).
Anca multa sanatate !
Oramona sanatate multa si voua, inclusiv fetitei mari
Nike felicitari pentru progresele lui Sebi. Cred ca este cel mai vorbaret dintre bebelusii de la odiseea noastra.
Ana am vazut pozele cu Maia, are o fetisoara de zgatie, cred ca nu sta locului toata ziua, nu ?
L-am vazut si pe frumosul de Tudor de Cami. E finut ca o fetita.
La pozele lui Vlad am lasat comentarii, mare strengar si el. Felicitari pentru TATA si mai ales pentru modul in care a ales sa o spuna

Despre noi de bine, cu exceptia unei raceli care inca ne mai sacaie (si pe mine si pe Anca), dar e pe trecute : Anca face "pa", "bravo", ne da cam tot ce-i cerem si e in preajma ei (lucruri pe care le stie, jucarii), daca o strig sa vina la mine, vine rapid in 4 labute, sau daca-i zic sa mearga la Teodora sau la tati, la fel, se duce in mare viteza, e foarte sociabila, zambeste tuturor(sora ei nu a fost asa cand era bebe, era mai serioasa), stie unde e nasul, gura, ochii, ne arata la noi, la ea nu stie, ne da sa mirosim ce are in mana (a invatat-o mama mea), daca-i spun sa ma pupe vine si se lipeste cu gura de fata mea si uneori ma si musca(asa de rau cateodata ca tip de durere), se ridica in picioare peste tot si face ravagii in jucariile sora-si. De vorbit nu prea, in afara de DA, TATA, BABA nu prea zice multe...daca vrea sa-ti atraga atentia, sa te uiti la ea striga tare AAAAA ! Daca o certi sau ii spui NU si ii arati cu degetul ca nu e voie, sta serioasa cateva secunde, dupa care lasa buza si se pune pe un plans fortat, ca de copil mare, e asa dulce. Cu mancarea stam excelent, are 6 dinti si urmeaza inca 2 jos (incisivii laterali). Ieri i-am facut pasaport si a pozat foarte frumos.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

V-am intrebat zilele trecute de CIC1 si CIC2 daca si bb2 vine pana primul implineste 2 anisori, am aflat un raspuns, CIC2 incepe dupa ce primul face 2 ani, chiar daca se naste inaintea celor 2 ani. Iar indemnizatia se calculeaza tot din salar, daca se naste pana primul face 2 anisori. (info obtinute de la primarie )
Poate mai intereseaza si pe altcineva .

Cum adica se calculeaza din salar?Adica din indemnizatie sau salariile dinainte de CIC1?

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Se calculeaza indemniz dupa cele 12 luni anterioare nasterii copilului nr 1 sa zic asa. La bb2 se merge de pe suspendarea contractului de munca pe o alta suspendare a aceluiasi contract, pana cand bb 2 implineste 2 ani . Practic se ia aceiasi indemnizatie ca la primul copil(ca suma). Alocatiile sunt cum se stie: 200lei pana la 2 ani si 40 si un pic dupa 2 ani.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Eu sunt cam obosita, In casa n-am facut nimic. Acum v-am citit!
Nicoleta bv! Sebi e un luptator!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

tanamera, e asa cum a spus alynta, practic se priemeste aceeasi suma de bani care s-a primit in timpul concediului de crestere pt bb1.

Mergi la inceput

Alynta,Cameluska multumesc mult.

Va oferim o tarta cu fructe de sezon si o limonada mare si rece,Albert a implinit azi 8 luni,nu imi vine sa cred.

La multi ani MARIA si ALEXANDRU!

Mergi la inceput

Si in CIC2 se primeste aceeasi suma de bani cat timp?Un an sau doi?

Mergi la inceput