Buna ziua,
As vrea informatii despre gradinita Little People play school.
Vreau sa imi inscriu fetita acolo.
Multumesc
Mi-am retras copilul de acolo dupa 1 luna. Personalul e ok, nu am ce sa-i reprosez. Dar nu se iau masuri de siguranta in privinta micutilor. Copiii de la grupa mica erau scosi in curte pe dale de piatra neprotejate in vreun fel. Copilul meu a fost impins de un alt copil si s-a lovit rau la cap desi ii cerusem directoarei de n ori sa acopere dalele cu ceva. Nici nu m-a sunat sa-mi spuna ce s-a intamplat sau sa-si ceara scuze....Multe promisiuni care nu s-au concretizat. Nici macar contract sau chitanta de plata a taxei nu mi-au dat!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyoana Mi-am retras copilul de acolo dupa 1 luna. Personalul e ok, nu am ce sa-i reprosez. Dar nu se iau masuri de siguranta in privinta micutilor. Copiii de la grupa mica erau scosi in curte pe dale de piatra neprotejate in vreun fel. Copilul meu a fost impins de un alt copil si s-a lovit rau la cap desi ii cerusem directoarei de n ori sa acopere dalele cu ceva. Nici nu m-a sunat sa-mi spuna ce s-a intamplat sau sa-si ceara scuze....Multe promisiuni care nu s-au concretizat. Nici macar contract sau chitanta de plata a taxei nu mi-au dat!!! |